Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Verzending next direct

<<

Mochi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 275

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:26

Bericht 06 Sep 2013 13:53

Verzending next direct

Mijn bestelling bij next direct zat gisteren in de aflever ronde maar ik was op mijn werk en blijkbaar leveren ze niet bij de buren af. Er zat geen briefje in de bus maar via de tracking link zag ik dat ze een poging hadden gedaan.

Nu zit ik dus te wachten maar nog geen bezorger gezien :nopompom: , de status van het pakket is na gisteren ook niet meer aangepast en er staat ook nergens dat ze het de dag erop nog eens proberen. Gisteren waren ze er om half 12, zul je nu zien dat ze aan het eind van de dag komen.

Iemand al eens niet thuis geweest bij een bezorging van een next direct bestelling?
<<

Anoniem57

Bericht 06 Sep 2013 14:30

Re: Verzending next direct

Volgens mij ik, en toen moest ik een nieuwe afspraak maken via een website, van het postorderbedrijf, maar ik weet niet hoe of wat meer, sorry!
<<

Mochi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 275

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:26

Bericht 06 Sep 2013 14:56

Re: Verzending next direct

Ik heb gebeld en van next direct het nr van skynet nl gekregen. Ze hadden een briefje in de bus moeten doen om een nieuwe afspraak te maken. Nu komen ze volgende week woensdag...toch een beetje jammer.
<<

Vancity_girl

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 543

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:33

Bericht 06 Sep 2013 16:20

Re: Verzending next direct

Wat stom. Voorheen werd next altijd met DHL bezorgd. De laatste keer hier ook met skynet. Er zat toen een briefje in de bus en ik kon een nieuwe aflever dag en tijd plannen.

Wat heb je besteld?
14-01-2011
01-04-2013

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers