Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Verjaardagscadeau meisje 3 jaar

<<

Anoniem 82

Bericht 03 Sep 2013 17:11

Verjaardagscadeau meisje 3 jaar

Wat zouden jullie als ouders geven? Voor visite die tips gaan vragen heb ik wel wat ideetjes. Maar het 'grote' cadeau van ons, we kunnen niks verzinnen. Wilde eerst een trampoline geven, maar die heeft ze van de week in een heel klein exemplaar van een vriend gekregen. En zo heel veel doet ze er niet mee, dus een hele grote doen we nog maar niet. Misschien kan een schommel, moet ik wel een fijne losstaande constructie kunnen vinden, en een geschikt zitje. Maar dat is wel weer een gevaarte erbij in de tuin, daar denken we dan ook nog even over. Dus hier iemand nog leuke ideeën?
<<

Anoniem97

Bericht 03 Sep 2013 17:33

Re: Verjaardagscadeau meisje 3 jaar

Fiets?
Keukentje?
Playmobiel?
Duplo?
Poppenhuis?
Step?
Poppenwagen?
Glijbaan?
Speelhuisje?
<<

Anoniem 82

Bericht 03 Sep 2013 17:37

Re: Verjaardagscadeau meisje 3 jaar

Alleen de fiets en playmobil heeft ze nog niet :oops: Fiets twijfel ik nog over omdat ze wel al zoveel andere voertuigen heeft (driewieler, loopfiets, step), maar ga ik nog wel even naar kijken! Playmobil hebben we nog niks van, daar ga ik dus ook zeker even van bekijken wat er allemaal te krijgen is, dat kan nog wel een goed idee zijn!
<<

Anoniem 82

Bericht 03 Sep 2013 19:48

Re: Verjaardagscadeau meisje 3 jaar

Een grotere glijbaan zou ook nog wel kunnen bedenk ik net, we hebben nu een kleintje. Wel jammer dat een hoop betaalbare glijbanen van kunststof zijn, dat glijdt vaak zo stroef.

Wat een dilemma's ook, duidelijk teveel speelgoed/spullen in huis :oops:

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Snirp