09 Sep 2013 09:26 door Silly-One
Afgelopen weekend heb ik het op de volgende manier gemaakt. Het was een beetje improviseren en het moest ook vrij snel klaar gemaakt worden.
Ingrediënten
- prei
- paprika
- courgette
- champignons
- pakje tomaten saus ( de goedkoopste_
- blik tomaten met knoflook
- knoflook
- gehakt / chipolata's ontvelt ( gehakt was te duur)
- Rode wijn, op gevoel
- provinciaalse kruiden
- paprikapoeder
- kerriepoeder
Ik heb de tomatensaus, blik tomaten en de rode wijn opgezet en dat vast laten inkoken.
Het gehakt geroerbakt en daar de gesneden groente in laten meebakken. Dit iedere keer in etappes omdat de pan te klein was ( moest voor 8 personen koken met 1 koekenpan). Dat wat gebakken was ging bij de saus erin en kon vast mee op smaak komen.
Daarna nog een knoflookje gefruit ( deze kwamen we pas laat tegen in de kast) en op smaak gebracht met de kruiden. Dat nog even laten inkoken en de mannen hebben er goed van gegeten.
Peper en zout kan naar smaak, ik heb het niet gedaan omdat ik chipolata's had die al gekruid waren.
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus