Bolognesesaus laf
Ik heb zo goed als ik dat kan dit recept proberen te volgen;
http://www.volrecepten.be/click/index/9 ... fromage.nl
Marin schreef:Je had een aantal weken geleden toch al hetzelfde topic geopend waarin iedereen (waaronder ik) allerlei tips gaven om een goede pasta saus te maken? Heb je die al (eentje of meer) geprobeerd?
Caulfield schreef:Anderhalf uur pruttelen is te weinig voor een rijke smaak, dat moet zeker drie uur. En in lekkere bouillon.
Urban Naked schreef:Zonder zout komen kruiden niet tot z'n recht, zout is echt een smaakversterker en dus een must.
Marley schreef:Marin schreef:Je had een aantal weken geleden toch al hetzelfde topic geopend waarin iedereen (waaronder ik) allerlei tips gaven om een goede pasta saus te maken? Heb je die al (eentje of meer) geprobeerd?
Nee, niet op dit forum. Ik heb het na die keer ook maar opgegeven. En ben weer met pakjes verdergegaan. Maar een paar weken geleden had ik zelfgemaakte lasagne gemaakt en dus kruiden gehaald en daarom dacht ik dat ik wel weer een poging kon wagen. De Lasagne was trouwens ook niet te eten, maar dat kwam door de Roomkaas. Te machtig.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers