Ik eet vrijwel alles vegetarisch en soms een stukje vis ernaast, bijvoorbeeld als we soep eten. Ik ben pescotariër, geen vegetariër.
De groentekerrie is heel lekker, recept heb je al
Wel met tofu erdoor, dat vult beter en extra voedingsstoffen. Verder eten we graag vegetarische pasta's of lasagnes, zelfgemaakte pizza's. Lekkere groenten wokken of curries maken, met tempeh erdoor of geen vervanger. Wij eten weinig vleesvervangers eigenlijk, alleen dingen als vega saucijzenbroodje, vega broodje hamburger en vega knakworstjes omdat ik dat gewoon heel lekker vind haha. Maar ik gebruik bijv nooit vega gehakt ofzo door de lasagne of wraps. Dan vind ik het veel lekkerder zonder gehakt, frisser ook.
Wraps met guacemole, ijsbergsla, kidneybonen (of andere bonen zoals adukibonen, etc.), mais, strooikaas en creme fraiche is ook heerlijk en heel snel klaar. Of Mexicaanse wokgroenten (vriezer Lidl/Jumbo/AH) met een blikje tomatenblokjes wokken met oregano, komijn, chilipeper erdoor en dit in een wrap doen met sla, zure room, kaas. Ook lekker met hete pepers. Jummie!