Wat maak jij deze Kerst?
De komende twee dagen staan bij mij in het teken van eten voorbereiden voor Eerste en Tweede Kerstdag, en ik ben vast niet de enige die aan 't koken en/of bakken slaat. Daarom: welke gerechten maak jij deze Kerst?
Kerstavond: draadjesvlees, stoofperen en aardappelkroketten. Mijn vader komt bij ons eten.
Eerste Kerstdag: champignons, paprika's, cherrytomaten en komkommer. Zelfgemaakte aardappelsalade en een carpaccio van zalm en komkommer. We gaan gourmetten en ik ben in charge over de bijgerechten.
Tweede Kerstdag: hertenbiefstuk met kersen-portsaus en een aardappel-knolselderijpuree met champignons (ja, die uit de Allerhande). Ik wil er eigenlijk nog iets bij, maar geen idee wat. We gaan dineren bij mijn schoonouders en ik moet net hoofdgerecht maken.
Kerstavond: draadjesvlees, stoofperen en aardappelkroketten. Mijn vader komt bij ons eten.
Eerste Kerstdag: champignons, paprika's, cherrytomaten en komkommer. Zelfgemaakte aardappelsalade en een carpaccio van zalm en komkommer. We gaan gourmetten en ik ben in charge over de bijgerechten.
Tweede Kerstdag: hertenbiefstuk met kersen-portsaus en een aardappel-knolselderijpuree met champignons (ja, die uit de Allerhande). Ik wil er eigenlijk nog iets bij, maar geen idee wat. We gaan dineren bij mijn schoonouders en ik moet net hoofdgerecht maken.