Heerlijk gegeten - Dining with the stars
Mijn man werd afgelopen donderdag 30 jaar. Ik had als verrassing bij kasteel Heemstede een lunch gereserveerd, via dining with the stars, wat toevallig deze week was.
Vooraf kregen we een aperitief van olijfboomolie met champagne. Toen 3 amuses: een oester, pompoensoepje met kokosschuim en een lolly van eendenlever met bietengelei.
Voorgerecht waren pittige gamba's en korts gegrilde tonijn met mangosorbetijs als saus.
Tussengerecht mosselen met st Jacobsschelp, koude witte bonensalade en een schuim van venkel
Het hoofgerecht was hertenbiefstuk medaillons met rode wijnsaus en verschillende bereidingen van pompoen.
Als toetje verschillende koffiebereidingen: koffieijs, vanilleschuim met koffielikeur, een taartje met koffie en amaretto erin.
Toen nog een cappucino met friandises. Een homemade langevinger, een kletskoplolly met sesam, mini brownie, passievrucht snoepje, cake van ammaretto en nog wat kleine dingetjes.
Het was heerlijk! Zeker een aanrader om een keer te gaan eten.
Vooraf kregen we een aperitief van olijfboomolie met champagne. Toen 3 amuses: een oester, pompoensoepje met kokosschuim en een lolly van eendenlever met bietengelei.
Voorgerecht waren pittige gamba's en korts gegrilde tonijn met mangosorbetijs als saus.
Tussengerecht mosselen met st Jacobsschelp, koude witte bonensalade en een schuim van venkel
Het hoofgerecht was hertenbiefstuk medaillons met rode wijnsaus en verschillende bereidingen van pompoen.
Als toetje verschillende koffiebereidingen: koffieijs, vanilleschuim met koffielikeur, een taartje met koffie en amaretto erin.
Toen nog een cappucino met friandises. Een homemade langevinger, een kletskoplolly met sesam, mini brownie, passievrucht snoepje, cake van ammaretto en nog wat kleine dingetjes.
Het was heerlijk! Zeker een aanrader om een keer te gaan eten.