Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Oliebollen met een beetje donkerbruin bier door het beslag, zoals mijn opa vroeger al deed ☺️ Misschien niet ideaal voor kinderen… wij aten ze altijd gewoon 😜
Mijn vader maakt ze altijd met kleine stukjes appel er in ( formaat rozijn), kan gewoon met poedersuiker maar ook met kaneelsuiker bovenop, de aller lekkerste!
Moederkoekje schreef:Nogmaals bedankt voor het recept! Ze zijn goddelijk!
Leuk dat je dat nog even meldt 🤩 Ik vind ze ook heel lekker! Vandaag 3 kg beslag weg gebakken, haha! Die met sinaasappel/cranberry waren trouwens ook top!
Leuk dat jullie het beslag zelf maken! Ik koop elk jaar zo'n grote zak van home made bij de jumbo, wij vinden alleen naturel oliebollen lekker en bij deze zak hoef je alleen water toe te voegen, ideaal!