05 Nov 2021 11:28 door minoessepoes
Je kan ook van veel dingen kroketten/ bitterballen maken. Zo kan je door de puree van aardappelkroketjes bijvoorbeeld ook mais, wortel, broccoli, bloemkool ed mee pureren of je maakt kroketten van alleen maar groenten. En dan vooral niet te groot maken zodat je veel krokant hebt en niet teveel vulling.
En wellicht sperzieboontjes kort blancheren en koud ( en dus knapperig) geven?
En wat Tabbie zegt qua paneren inderdaad. Je kan kip maar ook garnalen ed paneren, maar ook kaas paneren bijvoorbeeld en bakken.
Mijn jongste vind falafel ook heel lekker, ook knapperig gebakken aan de buitenkant. En van de week had ik haloumi gebakken in de koekenpan ipv de grillpan en dat was ook heel krokant en vond de jongste lekker. En ik geef hem ook al wel pijnboompitten en gebroken pecannoten ( koop ik gewoon in kleine stukjes). Geen grote noten, maar wel kleine stukjes.
25-11-2014 & 09-06-2017