Nationale Pannenkoekendag: Hoe eet jij ze het liefst?
Met stroop of poedersuiker, Ham/Kaas of iets anders?
Wat is jullie favoriet?
20.06.2016
Volg me op Instagram: huisjeopdehei
Kajaka schreef:En bij zelf bakken wat voor beslag gebruik je? Zelf maken of pannenkoekenmeel uit de winkel?
Ik maak zelf beslag van bloem ed en doe daar altijd vanille suiker als extra door.
Teun schreef:Bij mijn favoriete pannenkoekenrestaurant neem ik altijd een pannenkoek met kaas, champignons, meegebakken ui, paprika, ananas en boontjes. Klinkt gek misschien maar die is echt heerlijk. En dan doe ik er nog stroop op natuurlijk.
Als ik ze thuis bak ben ik fan van appel-kaneel, kaas met stroop of spek met stroop.
Marin schreef:Ik doe niet mee met nationale pannenkoekendag maar ik eet het het liefst met spek en stroop.
Marin schreef:Ik doe niet mee met nationale pannenkoekendag maar ik eet het het liefst met spek en stroop.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers