03 Okt 2020 12:19 door Anoniem294
Ja klopt, maar ik bak eerst de kip nog aan (maar als je het zonder kip/vlees eet hoeft dat natuurlijk niet) en giet er daarna kokend water op en de groenten er in. Maar ik eet de groenten wel liever uit de tajine erbij, maar doe het ook vaak zat in de onderste pan. Of heb jij het niet over
de "couscous met 7 groenten"? Want als je het over "gewoon" sperziebonen hebt dan kook ik het wel standaard onder de couscous en niet in de tajine.
Als je dan toch couscous gaat stomen, heb je al eens couscous gegeten met rozijnen en gekarameliseerde uien en eventueel amandelen? Is ook een aanrader (veel doen het ook met kip maar ik maak het meestal vega)
Of Seffa (wordt op Marokkaanse feesten vaak als dessert geserveerd), dat is met rozijnen, kaneel en poedersuiker.
Ik maak altijd veel couscous tegelijk, je kan deze ook invriezen na het stomen voor als je eens minder tijd hebt en wel lekkerdere couscous wil dan de gewelde couscous.