07 Apr 2020 16:20 door Marin
M'n man heeft net de Paas Borrelbox van Hiske Versprille besteld. Klinkt echt heerlijk (en ik mag een paar dingen niet maar het meeste wel, hoera).
Een zalig übersnobistisch pasen met verse noordzeekrab:
- Noordzeekrab, gevangen door de vissers uit Bruinisse en tot ragout bereid door Sander (Restaurant As)
- Verse linguine om de krabragout op te doen, gemaakt door de dames van Potagie
- Een fles Chablis (Domaine de l'Enclose) uitgezocht door Déborah (Au Paradis), fantastisch bij krab
- Wildzwijnpaté èn de beroemde osseworst van Erik (Slagerij de Wit)
- Oudwijker Fiore (roodflora) en Remeker Ryp (harde jerseykaas), uitgezocht door Marike (Fromagerie Kef)
- Venkelpickle en een grote fles kefir van Simone (Thull's)
- Een feestelijke fles geuzebier (75 cl), uitgezocht door Rickert (De Bierkoning)
- Een versgebakken zuurdesembrood van Eef (As)
- Dat alles natuurlijk weer verpakt in zo'n geinige Borreltastas.
Kijk er nu al naar uit. En verder ga ik wat leuke paasontbijt dingen halen en ik denk van die paashaas pannenkoeken voor zoontje!
Let's discover the world together.