Wat is het gerecht dat jij het beste klaarmaakt?Ik denk soep en taarten. Die worden in ieder geval erg gewaardeerd altijd.
Wat vind jij lekker terwijl de meeste mensen het vies vinden?Ik heb volgens mij niet zo'n bijzondere smaak, kan niks bedenken. In ieder geval houd ik wel erg van vis, terwijl er ook mensen zijn die daarvan walgen. Ook een vis met graat en al vind ik prima.
Wat vind jij vies terwijl de meeste mensen het lekker vinden?Een boterham met kaas. Ik lust wel kaas, maar alleen gesmolten. En rood vlees vind ik ook echt niet lekker, dus een biefstuk, filet americain ed doe je mij echt geen plezier mee.
Wat is je lievelingskaas?Komijnenkaas vind ik dan weer wel lekker
Als je nog maar 1 cuisine mag eten de rest van je leven, welke wordt het dan?Ik denk Italiaans. Best veel variatie mogelijk en ik lust veel Italiaans eten wel.
Welke hype ben jij zat?Koolhydraatarm eten. Op zich niks mis mee, maar ik merk dat steeds meer mensen dit zien als soort heilig dieet en dan meteen verwachten kilo's af te vallen, terwijl ze bijv wel veel vetten blijven eten. Ik geloof meer in een uitgebalanceerd dieet/eetpatroon.
Hoe kookte je toen je net op jezelf woonde?Redelijk hetzelfde als nu, maar wel wat meer pakjes en zakjes. Ik denk dat ik iets meer lef heb gekregen in het koken (heeft mijn moeder totaal niet, dus heb ik ook niet van huis uit meegekregen), maar daardoor mislukt er ook weleens wat.
Wat is je lievelingsrestaurant?Geen specifiek restaurant, maar ik kan erg genieten van een net even wat chique-er driegangenmenu. Geen sterrenkwaliteit, maar wel gewoon lekker, bediening volgens etiquetten enzo.