Pastasalade: tips gevraagd!
Normaal maak ik deze altijd met ham, boterhamworst, cervelaatworst, appel, en komkommer en een saus van mayonaise en ketchup.
Maar nu ben ik op zoek naar variaties. Ik heb zelf al bedacht een variant te maken met gerookte kip, cherrytomaatjes, ananas, mais en brie, maar ik weet nog niet helemaal wat voor saus ik erbij wil. Ik zat te denken aan zo'n flesje kerrysaus van de Calvé, al dan niet gemixt met mayonaise. Op de een of andere manier voelt dat alleen als nét niet.
Andere recepten zijn uiteraard ook welkom. Goed om erbij te zeggen: dingen als mozarella, feta, pesto, olijven etc. krijg ik er bij de oudste niet in, dus dat valt af. Verder heb ik zelf lactoseintolerantie, dus een yoghurtdressing valt ook af.
Wie helpt?
* * *
2013: Compleet gelukkig en gelukkig compleet!