Re: 'Kritiek' bruiloft
-ED- schreef:Believe schreef:
En nee ED ik weet niet wat jullie aten, maar ik durf zo te zeggen dat ik dat niet lust.
Ongeveer wat rapa nui zegt is op mij en een groot deel van onze omgeving van toepassing en wij vinden dat allemaal prima .
Ik vind dit echt een heel vreemde opmerking. Je hebt geen idee wat wij op de kaart hadden staan en in wat voor een restaurant wij aten. Het is echt onmogelijk om dan te constateren dat jij het eten niet lekker had gevonden.
ED, volgens mij zijn er heel veel mensen die bij culinaire fratsen direct aan oesters, foie gras, zeewolf en kreeft denken, aan 'enge' liflafjes in micro versie. Nou wordt dat sowieso steeds minder gedaan, ook in sterrenrestaurants (gaan veel weer richting brasserie), maar ik kan me goed voorstellen dat voor sommige mensen die daar niet bekend mee zijn dat 'eng' is en dus dat het niet lekker is. Terwijl een culi hapje net zo goed een stukje buikspek met salie kan zijn bij wijze van, wat feitelijk gewoon een speklapje is ;-) Culi of chic staat natuurlijk niet gelijk aan de meest bizarre ingrediënten. Een heerlijke verse tomatensoep kan dat ook zijn, en dan had believe het vast gelust ;-) dus wel beetje met je eens, believe weet echt niet wat jij hebt gegeten op je bruiloft, voor t zelfde geldt was het langzaam gepofte knoflooksaus en is t ook culi maar had ze t heus wel gelust ;-)
Bedoel het niet lullig naar jou toe hoor, believe, maar het betekent toch niet direct dat er smerige dingen op het menu stonden omdat het chic was? In sterrenrestaurants worden ook wel doperwtjes en worteltjes geserveerd hoor ;-)