Wat voor taart...
Ik heb vandaag zo'n rechthoekige taartvorm (lage zijkanten, met onderkant die je er uit kan duwen) gekocht. Ik wil morgen namelijk een hartige tomatentaart bakken. So far so good.
Maar zaterdag wil ik eigenlijk een zoete taart bakken als dessert voor mensen die komen eten. Ik kan alleen helemaal niet zo goed (zoet) bakken!
Ik had al een chocolade ganache taart met frambozen gezien, super mooi en lekker (hoewel ik niet zo'n chocofan ben persé, wel framboosliefhebber) maar eigenlijk durf ik 't gewoon niet zo goed! Ganache heb ik nog nooit gemaakt, ik 'snap' bakken zoveel minder goed dan koken.
Heeft iemand tips voor wat voor taart je zou bakken in zo'n vorm? Het liefst ook met recept erbij echt voor een rechthoekige taart want dan hoef je geen hoeveelheden en bak tijden aan te passen (--> dit is dus precies waarom ik 't lastig vind).
Of denken jullie dat ik dit wel kan?
http://chezcateylou.com/raspberry-chocolate-tart/