Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Pastinaak

<<

Anoniem186

Bericht 23 Okt 2013 06:52

Pastinaak

Er zit een pastinaak in m'n groentepakket. Hebben jullie nog leuke receptjes?
<<

Tiara

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 367

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:05

Bericht 23 Okt 2013 07:50

Re: Pastinaak

Puree er van maken! Kan ook met deels aardappelen.
<<

Anoniem186

Bericht 23 Okt 2013 09:53

Re: Pastinaak

En dat is ook echt lekker? :)
<<

Janne

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1330

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:08

Bericht 23 Okt 2013 10:06

Re: Pastinaak

Ik heb er pas geleden soep van gemaakt. Was echt lekker! Volgens mij had ik het recept van Smulweb afgehaald toen.
<<

Amandine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4569

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:35

Bericht 23 Okt 2013 10:09

Re: Pastinaak

Ik heb laatst pastinaak-puree gemaakt van 400 gram pastinaak (groente voor 2 personen) en aardappelen. Vriend vond het lekker.

Wat verder ook erg lekker is; de pastinaak schillen en in (niet te dunne) schijfjes snijden. Oven voorverwarmen op 180 graden, de pastinaak op een bakplaat verdelen (wel bakpapier o.i.d. eronder leggen), met een kwastje insmeren met olijfolie en dan kruiden naar smaak erover heen verdelen. Provençaalse kruiden kan, of Italiaanse of Thijm....
Dan een kwartier in de oven zetten en klaar is je pastinaak.
A 06-11-2017
M 23-03-2020
<<

Anoniem273

Bericht 23 Okt 2013 15:06

Re: Pastinaak

Soep is lekker maar ook gewoon blokjes pastinaak grillen in een ovenschaal. Eventueel samen met pompoen, zoete aardappel, knoflook, sjalotjes. Met wat olijfolie en zout eroverheen. Heerlijk!

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers