Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Smartwatch of activity tracker

<<

Dee

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4747

Geregistreerd: 03 Aug 2015 16:18

Bericht 21 Dec 2017 22:52

Smartwatch of activity tracker

Ik kan niet zo goed kiezen. Voor aankomend jaar heb ik als doel (wat) kilo's af te vallen. Ik heb gemerkt door de stappenteller op mijn telefoon dat het me motiveert om meer te lopen. Alleen heb ik mijn telefoon niet altijd in mijn zak of bij me. Nu zou ik dus een van bovenstaande opties willen kiezen maar welke van de twee? Activity tracker is natuurlijk goedkoper maar alsnog best prijzig. Een smartwatch is duur maar kan in tegenstelling tot een activity tracker ook wat meer en vind ik persoonlijk best stijlvol.

Wie heeft een van beiden of misschien wel beiden en kan me vertellen wat je er van vindt?
For all the things my hands have held, the best by far is you
L. 2016 :heart:
<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 6493

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:04

Bericht 21 Dec 2017 23:29

Re: Smartwatch of activity tracker

Ik heb een fitbit (charge 2), dat vind ik wel heel motiverend. Ook interessant om te zien hoe veel ik eigenlijk al beweeg. Ik krijg ook appjes op mijn fitbit binnen en als ik gebeld wordt trilt hij en zie ik wie er belt.
Ik merk dat ik juist die extra foefjes leuk vind, ik wil graag een Apple watch heb ik besloten. Alleen mijn man vindt dat ik moet wachten tot de Apple watch ook kan werken zonder telefoon in de buurt dus ik twijfel nog.
Blog: http://nog1ding.nl over liefde, luierwasjes, duurzaamheid en nog veel meer!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4127

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:32

Bericht 22 Dec 2017 07:24

Re: Smartwatch of activity tracker

Ik heb een Fossil Q smartwatch. Hierop zit een stappenteller en ik krijg dus meldingen van de dingen die op mijn telefoon binnenkomen.

Als ik echt zou gaan sporten doe ik m niet om, dat kun je er volgens mij niet mee meten. Daarnaast heb ik een tomtom spark3, die kan ik daar voor gebruiken.

Ik vind mijn smartwatch teouwens wel ‘stylish’ voor overdag omdat hij er echt als horloge uitziet. Moet alleen. Niet vergeten om m s avonds in de lader te doen anders heb ik de volgende dag een leeg horloge.
Alles is perfect, als je van een beetje chaos houdt.
― Loesje
<<

Dee

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4747

Geregistreerd: 03 Aug 2015 16:18

Bericht 22 Dec 2017 07:48

Re: Smartwatch of activity tracker

Ja die zou ik dan ook kopen Tom. Vind ze zo mooi!
For all the things my hands have held, the best by far is you
L. 2016 :heart:

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers