Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Moderatortopic

<<

Burgemeester Saar

Bericht 01 Mrt 2017 09:12

Moderatortopic

Beste forummer,

In dit topic kun je je vragen en opmerkingen over het forum kwijt aan de Burgemeester van deze pijler. Je vragen worden hieronder beantwoord. Om het topic overzichtelijk te houden worden niet ter zake doende vragen en afgehandelde verzoekjes zoveel mogelijk verwijderd.
Denk goed na voor je iets over jezelf post op het forum. Berichten blijven staan en kunnen door iedereen worden gelezen en ook door Google opgepikt worden. Sommige mensen maken misbruik van deze informatie.

Sinds 1 januari 2017 worden topics op dit forum niet meer verwijderd. Je mag uiteraard zelf wel de inhoud van je post aanpassen/verwijderen, maar het topic an sich blijft staan. Indien iemand je gequoot heeft, kun je wel een verzoek indienen om die quote te laten verwijderen/aanpassen.

Topics die vóór 1 januari 2017 zijn geopend, kunnen wel verwijderd worden als ze strikt persoonlijk zijn en niemand anders iets aan het topic kan hebben. Dit verzoek hoeft niet voor 31 december 2016 ingediend te zijn, dat mag op elk willekeurig moment. Zet dan wel even een link bij je verzoek. Zonder link kunnen we niet beoordelen of je topic in aanmerking komt voor verwijdering.

Onderwerpen die in deze pijler thuis horen:
• Lichamelijke ongemakken, aandoeningen en ziektes
• Anticonceptie
• Gewicht, afvallen en bepaalde diëten
• Vaccinaties
• Medische vragen
• In deze pijler is ook een Biechttopic te vinden. Het Biechtje-account en het Anoniem Antwoordaccount mogen alleen gebruikt worden in de Biechttopics die de Burgemeesters daarvoor aan hebben gemaakt, dus niet in andere topics. Zorg ervoor dat je biecht staat in het Biechttopic van de juiste pijler. Voor het Biechttopic gelden dezelfde onderwerpen als voor de rest van de pijler.
Wees je ervan bewust dat de Burgemeesters IP-adressen kunnen zien en ook kunnen zien welke forummer daar bijhoort. We gaan uiteraard discreet met deze informatie om en hopen dat jullie dat ook doen. Houd er ook rekening mee dat je als Biechtje of Anoniem Antwoord herkend kunt worden aan je situatie en/of schrijfstijl.

Wat is niet toegestaan
• Het is niet toegestaan om met meerdere accounts in één topic te reageren
• Stemtopics
• Topics gericht aan 1 persoon
• Inzameling topics voor een forummer
• Verdenkingen van een faker uitspreken in een topic, stuur liever een Burgemeester een PM met daarin de verdenkingen
• Bumping; een bestaand bericht nieuwe aandacht geven door bijvoorbeeld 'up' te plaatsen. Probeer een reactie te plaatsen met gedetailleerdere informatie als je vindt dat er te weinig gereageerd wordt
• Het Biechtje-account en Anoniem Antwoordaccount gebruiken in andere topics
• Foto's in je handtekening/onderschrift

Gebruik dit topic niet om te klagen over (het gedrag van) medeforummers. Stuur hiervoor liever een persoonlijk bericht.

Met vriendelijke groet,
de Burgemeesters
<<

Mamsie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1637

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:58

Bericht 04 Jul 2018 16:34

Re: Moderatortopic

Ik zie dat mijn topic in de verkeerde pijler staat. Mag verplaatst worden naar beauty.
GVS Let me love you a little more before youre not little anymore.
<<

Burgemeester Sil

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 593

Geregistreerd: 07 Jun 2017 09:37

Bericht 05 Jul 2018 10:08

Re: Moderatortopic

Mamsie schreef:Ik zie dat mijn topic in de verkeerde pijler staat. Mag verplaatst worden naar beauty.

Gedaan! Dank je wel voor het even melden

Terug naar Lichaam & gezondheid

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers