Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Pastinaak soep

<<

Smurfin

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 114

Geregistreerd: 19 Jul 2016 14:04

Bericht 01 Dec 2016 18:49

Pastinaak soep

Voor de kerst wil ik graag pastinaak soep maken met paddestoelen melange en spekjes. We willen dit in een klein glaasje doen. Weet iemand nog iets om er bij te maken? Wat ook niet al te groot is. Of 3 kleine gerechtjes waarvan 1 de soep is.
Liefde is een gevoel dat je voelt als je een gevoel voelt dat je nog nooit gevoeld hebt!


Afbeelding
<<

Kreeft

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4227

Geregistreerd: 04 Sep 2013 01:06

Bericht 01 Dec 2016 23:40

Re: Pastinaak soep

Iets van een bladerdeeg stengel?

Als je drie kleine gerechtjes wilt doen, zou ik het wel een beetje bij dezelfde ingrediënten houden. Iets van een lauwwarme paddestoelen salade, of gedroogde ham erbij. Of een crostini of bruchetta erbij, evt met truffelmayonaise (die van de nettorama is een aanrader!). Chips van pastinaak is ook heel lekker! Succes ermee!
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43577

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 02 Dec 2016 09:22

Re: Pastinaak soep

Je kunt ook voor iets grotere kommetjes gaan, als je de paddenstoelenmelange er mooi bovenop wilt leggen. Je zou kunnen kijken of je wat truffelolie of zelfs verse truffel (de AH heeft potjes met truffel, niet supervers, wel op water/olie zag ik laatst) er over heen kunt doen. Dan heb je niet heel veel meer nodig voor er naast en kan je dit gerecht echt 'highlighten'. Een bladerdeegstengel is makkelijk gemaakt en ziet er altijd leuk uit als 't zelfgemaakt is. Eventueel met een kooktouwtje er om heen voor de presentatie, dat staat leuk kerstachtig met dat rood.

En anders vind ik Kreeft's suggesties er goed bij passen!
Let's discover the world together.

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers