Bij mij zeker wel, ik was echt een picky eater, ging over mijn nek van alles met een structuur die me niet beviel. Ik at geen vlees, champignons moest ik van kokhalzen, net als van aardappelpuree. Asperges, spruitjes, bleekselderij etc. vond ik echt heel erg vies. Ik vond bovendien veel eng, rauw vlees of rauwe vis, sowieso vis, sowieso vlees eigenlijk.
In de jaren nadat ik op mezelf ging wonen ben ik steeds meer gaan proberen en ik ben op een punt aangeland dat ik maar weinig dingen niet lekker vind. Ok ik word niet wild van vlees met botten, orgaanvlees en insecten, maar champignons, ik hou er van, alle soorten paddenstoelen. Blauwe kaas, geitenkaas, schapenkaas, andere kaassoorten, jummie. Spruitjes, asperges en witlof zijn zeker niet mijn favoriet maar als ze op het menu staan dan eet ik gewoon mijn portie.
Ondertussen ben ik ook gek op sushi, hoewel ik het soms nog wat eng vind andere soorten te proberen dan die ik ken, tartaar, ook heel lekker. En wat me erg verbaasd heeft, mijn vriend heeft me nu een aantal keer meegenomen naar sterrenrestaurants en daar namen we dan een menu, dan weet je dus niet echt wat je krijgt, je kunt alleen een paar voorkeuren aangeven. Echt ik heb alle keren gesmuld, heel soms zit er iets tussen wat ik qua smaak wat minder vind, maar steevast ben ik verbijsterd over wat ik allemaal gegeten heb en waar ik van genoten heb.
Ok dit was een lang antwoord, maar ja dus
.