Lasagnesaus zelf maken...hoe?
Tomato frito, pasta sugo, tomatenblokjes, etc...heb vanalles geprobeerd met verschillende kruiden.
Wat is volgens jullie het recept?
Jans schreef:Ik zweer bij deze! Echt heerlijk!
Ik gebruik dan gewoon 2 zakken roerbakgroente.
Susan schreef:In het recept van Jans maak je de lasagnebladen van tevoren gaar. Ik doe dat nooit, de lasagnebladen gaan hard de ovenschaal in, garen in de saus en daardoor dikt de saus in.
Susan schreef:Hebben jullie trouwens wel eens cannelloni gemaakt, dat vind ik nog lekkerder dan lasagne, maar het is wel een gedoe om de saus goed in die buisjes te krijgen.
Sun schreef:Ik heb het ook met van alles geprobeerd, ook het recept van Jans', maar dan wordt de saus zo dun, als je dan de lasagne opschept dan heb ik een hele plens vocht op het bord liggen, voorkom je dat door er melk door te doen?
bosjesvrouw schreef:Sun schreef:Ik heb het ook met van alles geprobeerd, ook het recept van Jans', maar dan wordt de saus zo dun, als je dan de lasagne opschept dan heb ik een hele plens vocht op het bord liggen, voorkom je dat door er melk door te doen?
Heb je er ook groente in? Meestal komt van de groente ook vocht af en daardoor kun je er wel minder melk/water bij doen.
Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers