04 Mei 2016 12:44 door Anoniem281
Ik werk in bedrijfskantine, dus kan in principe pakken wat ik wil, als we de ingrediënten in huis hebben. We hebben een heel goede keuken, al zeg ik 't zelf ;) Ik maak zelf 't menu dus kan van alles gewoon zelf bepalen. Soms een zalmwrap of een broodje carpaccio, we maken zelf de soepen en als 't er eentje is die ik lust, neem k die vaak 's middags.
Mijn dag is meestal als volgt:
7:00 start ik, dan zet ik gelijk de oven aan, zodat ik tegen half 8 een warme bruine pistolet eet, met kaas of jam.
10:00 eet ik fruit tussendoor, m'n collega's snijden als vers fruit voor fruitsalades en weten dat ik dat ook graag lust, dus er staat ook altijd een bakje voor mij klaar.
11:30 eet ik even snel een klein kommetje soep, als ik de soep van de dag lust tenminste.. Anders een schaaltje tonijnsalade, gerookte kipsalade o.i.d. Ligt er een beetje aan wat de meiden klaarmaken. We eten om half 12 vaak al even iets kleins, omdat we om 12:00 onze gasten te eten krijgen, tot 13:15 ongeveer en dan dus niet zelf aan eten toekomen.
13:30 eten we zelf en ligt het dus aan 't menu en de ingrediënten in bijv. de saladebar wat ik eet. Voor m'n verlof nam ik heel graag een broodje gerookte kipfilet met paprika en avocado, maar voor m'n zwangerschap was dat ook vaak een broodje rosbief, met rucola, pijnboompitjes en pestomayonaise.
15:00/15:30 ga ik alweer naar huis.