07 Apr 2016 13:09 door Raven
Wij hebben: samen aan tafel van Gees van Asperen.
Er staan volwassen recepten in met een kanttekening erbij hoe je het dan klaar maakt voor 6 mnd of 9 mnd.
Het gaat erom dat je dan maar een gerecht hoeft te maken. En later voor jezelf de kruiden toevoegt nadat je het deel van de baby eruit hebt gehaald.
Dat pureer je dan of verdeel je in kleine stukjes.
Ik heb een workshop bij haar gevolgd via babycooking en was er erg tevreden over. Ze gaf goede tips.
Edit: we hebben het met haar ook gehad over de rapley methode en daar kon ze zich ook zeker in vinden. Maar wel alleen als je er de rijd voor hebt en bij je baby blijft als die aan het eten is.
Alleen zachte producten geeft en de baby het zelf laat pakken. Want als ze het zelf kunnen pakken kunnen ze het ook eten volgens haar.
Ook zei ze dat het goed was om als je het druk had het via haar boek te doen dus pureren en de dag erna als je het minder druk hebt de rapley doet.
Ook is ze voorstander om eerst te beginnen met groente, want fruit ia zoet. Als ze groente eten is het makkelijker om ook fruit te geven dan andersom.
Ze is van het gezonde eten dus zo weinig mogelijk suikers en goede vezels en vetten juist wel.
Ons engeltje *26-11-2012 - 04-12-2012*
Onze grote vent 22-08-2016
Onze kleine meid 27-02-2018