06 Nov 2015 13:23 door Anoniem281
Ik doe altijd balletjes gehakt, want die lopen áltijd goed. Met satésaus.. En bladerdeeg hapjes, soms zelf gemaakt, soms gewoon uit de diepvries, als ik 't onwijs druk heb. Chips en nootjes, wraps, een schaal worstenplakjes en kaasblokjes, olijven (van de Oosterse Markt, van m'n werk. Zomers hebben we citroenolijven en anders heb ik feta olijven en knoflookolijven) En ik maak meestal dip (oorspronkelijk van een restaurant uit Alphen aan de Rijn, maar heel eenvoudig na te maken) met Turks brood. Dat scheur ik in grove stukken en zet ik in een schaal op tafel.
Meestal begin ik met een ronde zoet; ik heb zelden taart, maar maak liever cupcakes, brownies, worteltaart en grote koeken, die uit een servet gegeten kunnen worden. Als de koffierondes zijn geweest, gaan we over op frisdrank en hartig.