Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Afkoel vraagje

<<

Anoniem172

Bericht 28 Okt 2015 18:48

Afkoel vraagje

Ik heb net een pan pastasaus gemaakt voor morgen maar moet zo thuis weg. De saus is nu nog warm en er zit creme fraiche in. Wat kan ik het beste doen, buiten af laten koelen en dan over 2 uur in de koelkast zetten of nu even beetje laten afkoelen en dan om 18 uur de koelkast in?
Laatst gewijzigd door Anoniem172 op 28 Okt 2015 19:02, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem304

Bericht 28 Okt 2015 18:59

Re: Afkoel vraagje

Ik laat het altijd op het fornuis staan tenzij het buiten heel warm is.

Ik zou het dus laten staan.
<<

Anoniem172

Bericht 28 Okt 2015 19:03

Re: Afkoel vraagje

Ik heb het al opgelost er komt zo een vriendin om het even in de koelkast te zetten! Dank voor je antwoord!

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron