Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Couscoussalade

<<

MrsMath

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2657

Geregistreerd: 02 Sep 2013 14:28

Bericht 05 Aug 2015 21:45

Couscoussalade

Met het warme weer dat voor morgen voorspeld wordt heb ik geen zin in een warme maaltijd.
Ik wil graag iets met couscous maken.
Heeft iemand een lekker recept of ingrediënten die ik eigenlijk moét gebruiken?
L 7-10-2011
N 23-5-2013
<<

Mizz_S

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7555

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:04

Bericht 05 Aug 2015 22:11

Re: Couscoussalade

<<

Amandine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4569

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:35

Bericht 05 Aug 2015 22:16

Re: Couscoussalade

Ik had gisteren een couscoussalade gemaakt. De couscous laten wellen in water waar een kippenbouillonblokje is opgelost. Er door had ik cherrytomaatjes die ik gehalveerd had en een halve komkommer die ik in blokjes gesneden had. Verder nog 2 puntpaprika's in stukjes die ik van te voren even gegrild had en fetablokjes. Qua kruiden wat verse peterselie en gedroogde koriander (had ik niet vers). Van te voren had ik al kipfilet in blokjes gesneden en deze gemarineerd in wat olijfolie met knoflook en ras al hanout. We vonden het heerlijk!
A 06-11-2017
M 23-03-2020
<<

Fjell

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1579

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:27

Bericht 06 Aug 2015 07:59

Re: Couscoussalade

Ik doe vaak hetzelfde als KOL. Doe er daarnaast vaak nog rode ui door en laatst een keer perzik geprobeerd en dat vond ik ook erg lekker! Wellen doe ik meestal in tuinkruidenbouillon.
-Jeg har det som plommen i egget-
<<

Amandine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4569

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:35

Bericht 06 Aug 2015 09:42

Re: Couscoussalade

Ik had nu kippenbouillon gebruikt, omdat er kipstukjes doorheen gingen, maar het kan natuurlijk ook met andere bouillons.
A 06-11-2017
M 23-03-2020

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers