Broccoli Gazpacho
Ik haal net een recept voor broccoli gazpacho uit een tijdschrift wat je als volgt moet maken:
een rode ui, een teen knoflook, 6 tomaten, een halve geschilde komkommer en 200 gram broccoli in stukken snijden en in de blender mixen. Dan het sap van 2 limoenen en 400 ml water erbij en op smaak brengen met zout en peper.
Mijn vraag is, moet ik die broccoli niet eerst even stomen of koken? Het staat niet in het recept maar ik vraag mij af of het wel lekker wordt zo. Wat denken jullie?
een rode ui, een teen knoflook, 6 tomaten, een halve geschilde komkommer en 200 gram broccoli in stukken snijden en in de blender mixen. Dan het sap van 2 limoenen en 400 ml water erbij en op smaak brengen met zout en peper.
Mijn vraag is, moet ik die broccoli niet eerst even stomen of koken? Het staat niet in het recept maar ik vraag mij af of het wel lekker wordt zo. Wat denken jullie?