Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Komkommer met houmous. Eet echt serieus zo ineens een hele komkommer op. Eerder sneed ik hem in schijfjes en dan houmous erop, zodat het een toastje was. Dat duurt me nu te lang. Ik ros gewoon een hele komkommer in de lengte door de helft, smeer op beide helften houmous en dan schuif ik het zo naar binnen.
Ik heb net een eetverslaving afgerond. Bladerdeegpizza met tomatensaus, kaas, salami, rauwe ham, paprika, ui en mozzarella. Lekker kcalrijk en dat merkte de weegschaal ook. Op het blijven eten van Franse worstjes nog niet echt een nieuwe verslaving gevonden.