Spitskool to go
Wat ik zelf al zat te bedenken:
* Roerbakken met vlees of vis en dan met rijst (maar ik ben een beetje 'klaar' met rijst)
* Verwerken met gehakt oid in een ovenschotel (maar is dat nog wel lekker uit de magnetron? En is dat niet heel machtig en zwaar op de maag? Ik moet het in een halfuurtje opeten en daarna meteen klaar zitten om te vergaderen)
* Verwerken in een kleine quiche en dan met salade erbij oid (Risico! Ik hou namelijk helemaal niet van ei Maar ik wil ei gewoon leren eten en de laatste (en enige) keer dat ik quiche had geproefd, vond ik het best goed te doen. En het is natuurlijk koud te eten. En kan ik niet een deel spitskool dan in de quiche doen en een ander deel bewaren voor de salade? Of zou ik dan te weinig hebben?).
Oh, en ik heb al een paar dagen trek in makreel, daar maak ik vriend thuis niet gelukkig mee dus ik zit eigenlijk een beetje te zoeken naar een recept waarin ik de makreel kan combineren met de spitskool.
Help?