14 Mei 2015 19:08 door Lejow
Ik leg de benodigde eieren in heet water, en doe de biscuitmix (van funcakes) in de kom. Scheutje water erbij, dan de warme eieren erbij.
Ik knal m gelijk op de hoogste stand, en laat m 5 a 8 minuten mixen (je ziet snel genoeg wanneer het goed omhoog gekomen is en er luchtig en licht uit ziet).
Bakvorm insmeren met boter en bestuiven met bloem, beslag erin.
Taart in de (voorverwarmde) oven op 145 graden. Mijn oven doet soms wat raar, qua temperatuur, maar een biscuit van 25 cm dus ik dus eerst 25 min op 145 gr, dan een min of 20 op 160 graden, 10/15 min op 175 graden. In de laatste minuten ga ik altijd even kijken, zodra het biscuit ieeeeeeeeeeeeeeeeeetsiepietsie inkrimpt (een heel klein beetje loskomt van de randjes, echt een klein beetje), istie gaar bij mij!
Op ze kop er uit storten, af laten koelen en klaar!