Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Verse loempiaatjes! Alle ingrediënten op tafel zetten in bakjes, lekkere sausjes erbij en rollen maar. Bijvoorbeeld zoals dit http://www.fifteenspatulas.com/fresh-sp ... ing-sauce/ Maar als je googelt op 'fresh springrolls' vind je genoeg.
Of een lekkere grote pan chili. En dan zonder bonen, maar de echte, met veel vlees en tomaten en kruiden. Vanavond al opzetten, dan is ie morgen heerlijk.
Prosecco schreef:Oh ja die springrolls wilde ik nog eens maken! Lukt dat makkelijk met die rijstvelden?
Moet je Azië even bellen, dat weet ik niet!
Die vellen leg je droog op tafel, en een diep bord of pannetje met heet (warm) water. Je pakt 1 vel, houdt t even een seconde of 5 in het water en hij is zacht! Dan leg je m op je bord en kun je er spul op leggen.
Een rijsttafel vind ik zelf ook het lekkerst. Indonesisch, Thais, Indiaas, allemaal lekker. Of meerdere Griekse gerechtjes, dus moussaka, souvlaki, gyros, Griekse salade, tzaziki.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)