Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Hartige Taart

<<

Anoniem165

Bericht 03 Mrt 2015 19:34

Hartige Taart

Waar maken jullie je hartige taart in?

Zelf deed ik het altijd in een bakblik waar je ook taarten in maakt. maar deze is aan vervanging toe. en vroeg me af of een quichevorm niet beter zou zijn.
<<

Green_Pepper

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4575

Geregistreerd: 09 Feb 2014 15:55

Bericht 03 Mrt 2015 19:36

Re: Hartige Taart

Ehm, in alles wat in de oven kan. Bakblikken, ovenschalen, cakeblikken, muffinvormen, quichevorm, springvorm. Als de vulling heel vloeibaar is kan het wel handig zijn om een niet-springvorm te gebruiken ivm lekken. Verder houd ik alleen maar rekening met datgene wat ik wil maken (kleine voorgerechtjes/hapjes, grote taarten, platte taarten, etc).
<<

minoessepoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5878

Geregistreerd: 02 Sep 2013 06:56

Bericht 03 Mrt 2015 20:39

Re: Hartige Taart

Voor erg vloeibare taarten vind ik een springvorm wat minder handig. Ik gebruike een quiche vorm of een siliconentaartvorm of siliconen muffinvormpjes voor kleine taartjes.
25-11-2014 & 09-06-2017
<<

Anoniem123

Bericht 03 Mrt 2015 21:51

Re: Hartige Taart

Een quiche vorm en ik gebruik ook geregeld van die mini potjes.
<<

Anoniem237

Bericht 03 Mrt 2015 22:28

Re: Hartige Taart

Ik doe het altijd in een bakvorm voor taarten die je los kan klikken. Dan komt tie er altijd zo netjes uit. :)
<<

Mizz_S

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7554

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:04

Bericht 04 Mrt 2015 00:19

Re: Hartige Taart

Een springvorm, een quichevorm, siliconen muffinvormpjes voor miniquiches of gewoon een stenen ovenschaal. Net hoe het uitkomt.
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4074

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 04 Mrt 2015 10:46

Re: Hartige Taart

Eerst altijd een springvorm, maar ik heb nu een quiche vorm en dat bevalt ook erg goed. Voor mijn zoontje maak ik dan een aparte quich in muffinvormpjes of een cakeblik.
Ik maakte ze trouwens eerst altijd met hartigetaart-bladerdeeg, maar nu maak ik altijd zelf deeg (het pie deeg van de courgette rastertaart van 24 kitchen) en dat bevalt mij goed. En gaat ook makkelijker in de quichvorm.
<<

Anoniem154

Bericht 04 Mrt 2015 12:41

Re: Hartige Taart

Vaak een springvorm, als er weinig vulling in zit, een quichevorm.

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers