Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!
Zelf deed ik het altijd in een bakblik waar je ook taarten in maakt. maar deze is aan vervanging toe. en vroeg me af of een quichevorm niet beter zou zijn.
Ehm, in alles wat in de oven kan. Bakblikken, ovenschalen, cakeblikken, muffinvormen, quichevorm, springvorm. Als de vulling heel vloeibaar is kan het wel handig zijn om een niet-springvorm te gebruiken ivm lekken. Verder houd ik alleen maar rekening met datgene wat ik wil maken (kleine voorgerechtjes/hapjes, grote taarten, platte taarten, etc).
Voor erg vloeibare taarten vind ik een springvorm wat minder handig. Ik gebruike een quiche vorm of een siliconentaartvorm of siliconen muffinvormpjes voor kleine taartjes.
Eerst altijd een springvorm, maar ik heb nu een quiche vorm en dat bevalt ook erg goed. Voor mijn zoontje maak ik dan een aparte quich in muffinvormpjes of een cakeblik. Ik maakte ze trouwens eerst altijd met hartigetaart-bladerdeeg, maar nu maak ik altijd zelf deeg (het pie deeg van de courgette rastertaart van 24 kitchen) en dat bevalt mij goed. En gaat ook makkelijker in de quichvorm.