Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


De zesde winnares van de Zeg maar Yes keukenprinseswedstrijd

<<

Burgemeester Jasmijn

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 190

Geregistreerd: 20 Mei 2014 18:52

Bericht 30 Nov 2014 10:59

De zesde winnares van de Zeg maar Yes keukenprinseswedstrijd

JANS

Gefeliciteerd!!!! Jouw Bosvruchtentiramisu heeft maar liefst 37% van alle stemmen gekregen.

Hierbij nogmaals het winnende recept:

Bosvruchtentiramisu

3 handjes bosvruchten
Eetlepel (kokosbloesem)suiker
Klein scheutje water
Stuk of 15 aardbeien
Sap van een halve citroen
150 gram mascarpone
Paar eetlepels yoghurt
Eetlepel honing
100 ml slagroom
16 langevingers

Doe 3 handjes bosvruchten in een pannetje met een eetlepel (kokosbloesem)suiker en een klein scheutje water. Laat het eventjes koken en met een vork kapot drukken.

Doe de mascarpone, yoghurt, citroensap en de honing in een schaal en roer even goed door.

Snij de aardbeien in kwarten.

Klop de slagroom stijf.

Doe de bosvruchtensaus door het mascarpone mengsel. En roer weer door.
Roer vervolgens luchtig de slagroom erdoor.

Leg de helft van de langevingers in een schaal.
Giet er de helft van het mascarponemengsel op. Leg de helft van de aardbeitjes erop.
Doe vervolgens de rest van de langevingers erop, giet de rest van het mascarponemengsel op. En leg de rest van de aardbeien er op.
Laat een paar uur in de koelkast opstijven.

Leuk om met wat geraspte (pure) chocolade te serveren.

Afbeelding
<<

Anoniem148

Bericht 30 Nov 2014 11:16

Re: De zesde winares van de Zeg maar Yes keukenprinses is:

Gefeliciteerd! Ziet er echt lekker uit
<<

Anoniem168

Bericht 30 Nov 2014 11:48

Re: De zesde winares van de Zeg maar Yes keukenprinses is:

Gefeliciteerd Jans! Dit recept ga ik ook eens maken, misschien wel voor kerst als toetje, ziet er echt lekker uit.
<<

Saga

Major Yipyapper

Berichten: 5361

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:12

Bericht 30 Nov 2014 14:57

Re: De zesde winnares van de Zeg maar Yes keukenprinseswedst

Gefeliciteerd!
Ik ga hem deze week ook eens maken, het lijkt mij ook erg lekker!
10.04.17
<<

Sorella

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 141

Geregistreerd: 13 Nov 2014 21:28

Bericht 30 Nov 2014 20:15

Re: De zesde winnares van de Zeg maar Yes keukenprinseswedst

Gefeliciteerd Jans, ik had ook op jouw gerecht gestemd :kerstduim:
Mijn hond is heel leuk 🥰 https://www.instagram.com/floyd_the_blonde_doxie/
<<

Burgemeester Nicky

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 5453

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:30

Bericht 30 Nov 2014 20:33

Re: De zesde winnares van de Zeg maar Yes keukenprinseswedst

Gefeliciteerd Jans! Alle andere dames die mee hebben gedaan, bedankt voor jullie lekkere recepten!
<<

Anoniem186

Bericht 30 Nov 2014 20:57

Re: De zesde winnares van de Zeg maar Yes keukenprinseswedst

Jeej, wat leuk! Bedankt! :cheering:
<<

Jezzie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8845

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:17

Bericht 30 Nov 2014 21:17

Re: De zesde winnares van de Zeg maar Yes keukenprinseswedst

Gefeliciteerd!
2012
2016
2020
oktober 2024

Instagram
<<

Anoniem149

Bericht 30 Nov 2014 22:05

Re: De zesde winnares van de Zeg maar Yes keukenprinseswedst

Gefeliciteerd!

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers