Wij zijn heel erg fan van sterrenrestaurants.
Bij Ciel Blue zijn we met kerst gaan eten om m'n vriends 30e verjaardag te vieren. De combi kerst en 2 sterren is voor je portemonnee echt niet goed.
Qua eten vond ik ze alle 3 geweldig. Bij de Basiliek staan me 2 gerechten nog bij. Kalfszwezerik met asperge op 3 manieren (gewoon, mousse en soep). De zwezerik was zóó mals, het smolt echt in je mond. Heerlijk! En het dessert was creme fraiche sorbert met maggi. Heel apart, maar onwijs lekker.
Bij Ciel Blue vond ik vooral het verhaal in de gerechten heel gaaf. Ze vertelden een soort sprookje aan de hand van de opmaak van de gerechten. Zo was het dessert een bospad in de mist (je toetje stond op een schaaltje met droogijs waar zo dennenwater overheen schonken).
Bij Librije's Zusje (waar we aten voor mijn 30e verjaardag) is het meeste een beetje aan me voorbij gegaan omdat ik voor de eerste gang ten huwelijk gevraagd ben haha.
Maar het toetje (ik heb er wat mee haha) was avocado ijs.
Oh ja! Het lekkerste gerecht was creme van ganzenlever omhuld met pure chocola, buikspek van tonijn, krokante garnaaltjes, yuzu en molsla.
Ik heb wel wat foto's.
Eén van de amuses