Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Datetopic #1

<<

Marsy31

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4952

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:19

Bericht 25 Sep 2013 09:46

Re: Datetopic

Ik lees nog altijd mee met jullie belevenissen (leuk en leef altijd mee!) en kan nu even inhoudelijk reageren: ik ben een relatie hopper. Maar niet gepland! Met mijn eerste vriendje was ik samen van mijn 20ste tot mijn 22ste. Ik was gewoon echt niet meer verliefd op hem en wilde het uitmaken. Toen ik dat voorzichtig deed begon hij te huilen en zei dat ik dan maar even afstand van hem moest nemen en ik mocht ook mijn vrijheid nemen, ik was vast in de war volgens hem en aangezien dit mijn eerste relatie was, was dat niet gek. Ok..
Dus ik wat meer naar feestje, kwam ik mijn ex daar tegen. Ik was helemaal niet van plan doodverliefd te worden. Maar werd het wel. En moest dus toen voor de 2e keer het hart van mijn (toen) ex breken. Ik ben 6 jaar met deze jongen geweest en heb ook veel mannelijke vrienden. Mijn huidige vriend was 1 van mijn beste vrienden en toen ik erachter kwam dat mijn ex een pathologische leugenaar bleek te zijn, heeft hij me opgevangen. Na een aantal maanden kwamen daar gevoelens bij en nu zijn we alweer 3 jaar samen. Wel elke keer langere relatie dus en telkens per ongeluk gebeurd. Maar ik werd er in mijn omgeving heel hard op afgerekend. Maar ik had het ook graag anders gepland, de desbetreffende jongen na een langere periode tegenkomen bijvoorbeeld. Maar goed, ik ben dus al 11 jaar niet meer vrijgezel geweest, ook bizar idee... Soms overkomt het je :)

Overigens herken ik bepaalde dingen hier wel hoor. Ik moest bij mijn huidige vriend echt wel even werken aan vertrouwen (en man oh man, heeft hij me daarmee geholpen) en heb tijdens onze relatie ook flink gerouwd om mijn ex. Maar mijn vriend is heel erg begripvol, trouw en geduldig en had het niet zonder hem gekund!
Afbeelding Afbeelding
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 21476

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 25 Sep 2013 09:52

Re: Datetopic

Toet schreef:Wat is er de 5e?


Just another borrelmeeting :) Kom je ook?
❤ 7 juni 2018
<<

JaneDoe

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2013

Geregistreerd: 07 Sep 2013 20:12

Bericht 25 Sep 2013 13:20

Re: Datetopic

Oh ik voel me ook niet aangesproken over het stuk over mensen die van de ene in de andere relatie rollen hoor. Ik heb 2 serieuze relaties gehad, waar 3 jaar tussen zat.
Het is nu bijna 10 maanden uit met mijn ex, niet normaal hoe snel dat is gegaan.
Maar wat jullie zeggen herken ik; Ik wil gewoon te snel.

Ik heb meegemaakt hoe fijn het kan zijn samen, zie iedereen om mij heen samen gelukkig zijn en kindjes krijgen (ik ben echt de enige vrijgezel in mijn vrienden en kennissenkring), en dan ben ik jaloers en zou ik dat ook zo graag willen.
Maar ik ben wel nuchter genoeg dat ik dus zelf zie dat ik niet met iemand om moet gaan die ik toch niet zo geweldig vind, om dat gevoel van "samen zijn" maar te kunnen ervaren.
Ik wil gewoon weer het vlinder in mijn buik-verliefde gevoel hebben bij iemand, en daar is het duidelijk gewoon nog te vroeg voor.... :laughcry:

Echt genieten van het alleen zijn wil me alleen niet erg lukken.... mijn vrienden zijn allemaal met hun gezinnetje bezig, ik ga er amper op uit, dus dat valt me wat tegen. Het was leuker toen ik op mijn 20e vrijgezel werd....toen stond ik lekker elk weekend dansend en sjansend in de kroeg, dat tijdperk is helaas over...
Maaaar ik heb een nieuw project; Ik wil volgend jaar een mooie reis in mijn eentje gaan maken, dus daar ga ik nu voor sparen en uitzoeken wat ik wil.... zou het stiekem best stoer van mezelf vinden als ik dit zou doen :)

Wat niet wegneemt dat ik nog steeds open sta voor leuke dates, en me dus gewoon blijf melden hier he. Ben ook veel te benieuwd naar jullie belevenissen!
<<

Nyx

Bericht 25 Sep 2013 13:30

Re: Datetopic

Je hebt er volgens mij goed over nagedacht, JD.

Ik woonde al op jonge leeftijd samen en de verwachting was dat ik op jonge leeftijd moeder zou worden. Ik had alleen hele andere gedachten en de eerste was om het huis te koop te zetten en mijn vriend te verlaten. Ik kwam in het uitgaansleven terecht en iedereen was vrijgezel, toptijd. Wel werd me steeds op het hard gedrukt dat hoe ouder ik zou worden, hoe moeilijker het zou worden om te settelen. Onzin vond ik het. Maar nu ik iedereen om me heen zie settelen, wil ik het zelf ook wel. Al wil ik het niet met iedereen. Het moet wel iets bij mij losmaken. En we moeten wel dezelfde visie hebben over de toekomst. Zo weet ik nog steeds niet of ik een kinderwens heb, soms wel, soms niet, en ik wil niet iemand die per definitie zegt geen kinderen te willen. Ach, wat bazel ik. Het komt wel zoals het komt. Mijn grootste angst was om oude vrijster te worden, ben aardig op weg. :nerd:

Iets anders;

Vanmorgen was ik druk in de weer in en om het huis. Ik was eigenwijs en had mijn winterjas aangetrokken en dat bleek toch echt iets te warm. Make-uploos, bezweet, broek op half zeven, haar plat op mijn hoofd loop ik recht op de buurman af.... Echt, waarom kom ik hem nooit tegen als ik perfect in de verf en lak zit? Kwam trouwens amper een hoi uit, grrr.
<<

Anoniem 48

Bericht 25 Sep 2013 13:39

Re: Datetopic

Ook ik blijf hier mee lezen :).

JD ik heb voor ik F leerde kennen ook een aantal dates met andere mannen gehad. Maar daar was toch niet de aantrekkingskracht die ik met hem heb. Als het zo niet voelt is het niet zo. Niet te druk over maken. Toen mijn ex en ik uit elkaar gingen heb ik ook plannen gemaakt van dingen die ik graag wou doen. Dat gaf mij wel houvast. Ik heb laatst ook een foto van je gezien en weet zeker dat het helemaal goed komt :)
<<

JaneDoe

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2013

Geregistreerd: 07 Sep 2013 20:12

Bericht 25 Sep 2013 20:10

Re: Datetopic

wat lief Minx, dankjewel :)
<<

Anoniem58

Bericht 26 Sep 2013 07:30

Re: Datetopic

Goedemorgen, nou ik heb hek gisteren toen ik thuis kwam geappt en ik kreeg een hele leuke reactie... Daarna nog wat papjes over en weer gestuurd en toen was het gesprek eigenlijk klaar en dacht ik bij mezelf dat ik nu ook niet meer iets stuur om het gesprek maar op gang te houden zeg maar, en vannacht werd ik wakker en had ik twee berichtjes van hem. Ik denk dat ik dus maar gewoon geduldig moet zijn en wachten hoe het verder gaat :)
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 7089

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 26 Sep 2013 08:27

Re: Datetopic

Fijn bolletje! En vandaag lekker genieten van Duitsland :D
<<

Anoniem58

Bericht 27 Sep 2013 10:23

Re: Datetopic

Hoe is het met de rest van de daters? Nog nieuwe ontwikkelingen? Hier gaat het goed! Gisterenavond nog heel veel geappt, na mijn berichtje krijg ik constant berichtjes van hem, zo over de dag verspreid. Net of ik hem even "aan" moest zetten nadat ik twee dagen niks gehoord had..
Ik zie aan mijn vorige post dat ik toch wat beter moet controleren voordat ik op verzenden druk, mijn iPad maakt gewoon z'n eigen verhaal haha!
Vanavond zie ik hem weer, gaan we samen wat biertjes drinken na de repetitie :)
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 7089

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 27 Sep 2013 16:50

Re: Datetopic

Bij mij is er niets gaande. Saai! :D Geen ontwikkelingen.

Leuk dat je sms-je het contact weer positief heeft gemaakt. Ik hoop oprecht dat je een hele leuke avond heb vanavond!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 21476

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 27 Sep 2013 16:50

Re: Datetopic

Nouuu Tabbie, volgens mij is er bij jou altijd wel iets gaande! ;)
❤ 7 juni 2018
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 7089

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 27 Sep 2013 17:06

Re: Datetopic

Normaal wel jah haha, maar heb een paar weken terug besloten om alles af te kappen en sindsdien is het enorm rustig!

(oke op een paar ruzies met ex-scharrels na, maar ik ga vanavond ook de stad niet in, dus nu is het echt een weekend stil, mannen- en dramavrij)
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 21476

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 28 Sep 2013 05:22

Re: Datetopic

Oooh ik heb weer wat hoor! Ik ging met Kiek en nog een vriendin mn verjaardag vieren in de kroeg. Vet gezellig, lekker drinken en dansen. Kiek ging al vroeg weg, omdat ze morgen andere verplichtingen heeft. Ik ging met die andere vriendin lekker door. Begin vd avond raakte ik al met iemand in gesprek, een lange, aardige vent. Héle tijd mee staan kletsen en mn vriendin kletste met een vriend van hem (ok ik zie enigszins dubbel nu, dus excuses als er fouten in dit stuk staan). Was heel leuk, hij was ook leuk en we hadden een leuk gsprek. Maaarrrr, dat had ik een tijd geleden ook en toen bleek die gast een vriendin te hebben, dus om dat voor te zijn, vroeg ik het nu op de man af. En nee, hij had warempel geen vriendin! Ze kwamen niet hier uit de stad en een vriend van hem was de bob, dus op een gegeven moment gingen ze naar huis. Volgens mij had ik nog gezegd dat ik hem een leuke vent vond en hij vond mij ook een leuke meid. Hij gaf me drie zoenen en ging zn jas halen. Toen ie terug was, gaf hij me weer drie zoenen en ging naar huis. Toen kwam een vriend van hem nog naar me toe en zei: "Jullie vinden elkaar wel leuk toch?" Waarop ik zei: "Ja, ik vind hem best wel leuk eignelijk, maar weet niet wat ie van mij vindt", waarop hij weer zei dat ie dacht dat dat ook wel goed zat, maar dat hij alleen nogal verlegen was en niet echt initiatief durfde te nemen. ik zei dat voor mij hetzelfde gold. Die vriend zei dat we op zn minst telefoonnummers uit moesten wisselen, maar zefds dat hebben we niet gedaan. Ik heb toen nog wel zijn achternaam gevraagd en die weet ik dus nu. Hij weet ook dat ik over drie weken weer in die kroeg ben. Oooh ik ga m nu opzoeken op FB, ben erg benieuwd. Als ik hem vind, stuur ik hem misschien morgen een bericht. Het leek best of ie mij ook wel leuk vond, we hebben heel leuk gepraat, maar ik vertrouw mn gevoel gewoon niet meer wat dit betreft. Wordt vervolgd..................?
❤ 7 juni 2018
<<

Sugarfall

Kletskop

Berichten: 822

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:04

Bericht 28 Sep 2013 10:17

Re: Datetopic

Jaaa gewoon een berichtje sturen als je hem kan vinden op FB Bliss! Je weet in ieder geval dat hij geen vriendin heeft en verder is er niets om je tegen te houden! :cheering:
<<

Anoniem58

Bericht 28 Sep 2013 10:21

Re: Datetopic

Haha wat een verhaal om half 6 in de ochtend ;) leuk voor je! Zou inderdaad gewoon een Facebook berichtje sturen!
Helaas gisteren geen biertjes gedronken samen , hij had een bruiloft waar hij heen moest dus heb hem maar even gezien. Uiteindelijk wel de hele tijd contact gehouden via de app dus dat is wel heel erg leuk. Maar goed ik weet niet hoe het verder gaat, want kan hem nog steeds moeilijk peilen.
<<

Esperanza

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 390

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:42

Bericht 28 Sep 2013 11:20

Re: Datetopic

Bolletje, wat leuk! Lastig is dat he, ik zou gewoon nog weer eens afspreken en dan kijken hoe het loopt.

Bliss, gewoon een bericht sturen! Leuk!!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 21476

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 28 Sep 2013 12:00

Re: Datetopic

Ik heb hem vannacht al gevonden op FB :) Vond zn foto daar trouwens niet geweldig, in het echt was ie leuker! En hij is gewoon bij 20 cm langer dan ik, dat kom ik niet vaak tegen. Leeftijd is ook goed en hij had humor en kan ook slecht tegen spelfouten. :thumbup: Oh ja en hij luistert ook 3FM :D Maar als ik hem een bericht stuur, komt het natuurlijk weer bij 'overige berichten' te staan en leest ie het misschien nooit. What to do?

Pff ga zo nog wel ff verder slapen denk ik, heb een klein katertje :laughcry:
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem4

Bericht 28 Sep 2013 12:43

Re: Datetopic

Bliss schreef:Ik heb hem vannacht al gevonden op FB :) Vond zn foto daar trouwens niet geweldig, in het echt was ie leuker! En hij is gewoon bij 20 cm langer dan ik, dat kom ik niet vaak tegen. Leeftijd is ook goed en hij had humor en kan ook slecht tegen spelfouten. :thumbup: Oh ja en hij luistert ook 3FM :D Maar als ik hem een bericht stuur, komt het natuurlijk weer bij 'overige berichten' te staan en leest ie het misschien nooit. What to do?

Pff ga zo nog wel ff verder slapen denk ik, heb een klein katertje :laughcry:


Misschien checkt ie die inbox wel regelmatig, weet jij veel. Gewoon proberen.
<<

Anoniem58

Bericht 28 Sep 2013 12:55

Re: Datetopic

Of uitnodigen als vriend?
Ik zie hem sowieso iedere vrijdag, hebben elkaar via m'n nieuwe vereniging ontmoet. We appen heel leuk, en kletsen zo een hele avond met elkaar maar we zijn. Of niks leuks gaan doen zeg maar, en hebben ook niet uitgesproken dat we elkaar leuk vinden oid. Moet dat eigenlijk? Haha ik ben er al zo lang uit dat ik niet eens meer weet hoe dat gaat allemaal :p
<<

Anoniem 53

Bericht 28 Sep 2013 13:02

Re: Datetopic

Ik kan er een topic voor openen, maar kan het ook hier plaatsen omdat ik heb geprobeerd te daten ;-)

Heb een tijdje leuk contact met een jongen/man. Van allebei de kanten de interesse om eens te daten, maar als ik het voorstelde was het te druk. Van hem af laten hangen, zijn woorden waren 'jawel ik wil echt wel, maar heb het gewoon echt druk' dat ik nu zoiets had van oké, ik ga wat afstand nemen en zie het allemaal wel. Krijg ik net ineens een app waarom hij ineens weer interesse toont. Echt, net alsof mannen het weten. Ik laat het nu maar even zo, maar hij maakt het me wel moeilijk.
<<

Anoniem32

Bericht 28 Sep 2013 13:42

Re: Datetopic

Bliss schreef:Ik heb hem vannacht al gevonden op FB :) Vond zn foto daar trouwens niet geweldig, in het echt was ie leuker! En hij is gewoon bij 20 cm langer dan ik, dat kom ik niet vaak tegen. Leeftijd is ook goed en hij had humor en kan ook slecht tegen spelfouten. :thumbup: Oh ja en hij luistert ook 3FM :D Maar als ik hem een bericht stuur, komt het natuurlijk weer bij 'overige berichten' te staan en leest ie het misschien nooit. What to do?

Pff ga zo nog wel ff verder slapen denk ik, heb een klein katertje :laughcry:


Vriendschap verzoek sturen! :thumbup:
<<

Anoniem 53

Bericht 28 Sep 2013 13:54

Re: Datetopic

Bliss, inderdaad vriendschapsverzoek sturen hoor!
<<

sokpop

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 252

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:44

Bericht 28 Sep 2013 14:51

Re: Datetopic

Bliss ik zou ook gewoon een vriendsschapsverzoek sturen, spannend hoor!

Auxo irritant is dat he. Ik had het laatst ook met een man waarmee ik aan het daten was. Ik heb het er ook bij gelaten, ben namelijk leuk genoeg om tijd voor vrij te maken.

Ik ga vanavond voor de verandering weer eens biertjes drinken in de stad. Dus misschien kan ik jullie morgen een mooi verhaal komen vertellen .
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 21476

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 28 Sep 2013 14:52

Re: Datetopic

Woeiii ik vind het ook spannend! Ik stuur hem straks wel een berichtje en als dat idd in dat rare postvak terecht komt, stuur ik er wel een vriendschapsverzoek achteraan. Wat heb ik te verliezen?
❤ 7 juni 2018
<<

sokpop

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 252

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:44

Bericht 28 Sep 2013 14:53

Re: Datetopic

Precies!
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers