Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Datetopic #1

<<

Anoniem 49

Bericht 11 Jan 2014 13:38

Re: Datetopic

Heel veel plezier Bolletje!
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:15

Bericht 11 Jan 2014 13:39

Re: Datetopic

Oh Bolletje wat leuk! Ik ben superbenieuwd!

En Joyce: ik denk dat ik gewoon even vanavond zou afwachten. Ik denk dat je inderdaad (zoals Bolletje al zei) teveel tussen de regels door leest.

Morgen zie ik mijn Amerikaan weer haha. Was nog wel een beetje gedoe met afspreken. Toen ik hem vorige week zondag zag zei hij toen hij me naar het station bracht dat hij de volgende keer naar mij toe zou komen en dat hij eventueel wel vrijdagavond kon komen. Toen ik hem van de week apte met de vraag of hij zin had om vrijdag of zaterdag naar Leiden wilde komen zei hij dat hij niet kon afspreken op die dagen. Hij stelde daarna voor om zondag af te spreken als ik dat leuk vond. Dus ik zei dat ik dat leuk vond. Toen zei hij daarna: "Okee ik laat je nog weten of ik zondag kan." Ik vond dat zo gek. Hij stelde immers zelf zondag voor. Later legde hij uit dat hij misschien zondag zou moeten werken of een vriend zou moeten helpen met een verhuizing, maar dan nog vond ik het wat vreemd.
Net heb ik hem gevraagd of hij al wat weet over morgen en toen zei hij dat hij naar me toe kon komen. Dus zien we elkaar morgen. Ben benieuwd, heb er in ieder geval wel zin in :)
<<

Japie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3592

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:59

Bericht 11 Jan 2014 14:22

Re: Datetopic

Veel plezier Bolletje!

Leuk Sushi! Weet je al wat jullie gaan doen?
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:15

Bericht 11 Jan 2014 16:02

Re: Datetopic

We gaan weer lunchen haha. We hebben rond half 2 afgesproken. En dan geef ik hem een mini-rondleiding door "mijn" stad, dat leek hem wel leuk had hij gezegd.
<<

nijntje4

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 837

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:18

Bericht 11 Jan 2014 16:19

Re: Datetopic

Ik heb een paar keer heen en weer gemaild met de datingsiteman en op een gegeven moment gewoon eerlijk gezegd dat ik zijn fb had gevonden en zag dat ie pas net vrijgezel is. Hij reageerde daar goed op op zich. Hij is dus nog maar een paar weken single, na een relatie van 10 jaar (!) maar stond al lang op het punt van verbreken. Dan vraag ik mij toch af wat je op een datingsite doet. Neem aan dat je dan niet ineens los bent van iemand, al is het maar op het praktische vlak. Ik heb dus nog maar wat vragen gesteld, niet dat ik oordeel over hem en zijn ex, maar meer dat ik mij dus afvraag wat voor type mens het is dat je zo handelt, en dat ik mij juist voor kan stellen dat je een tijdje wil freewheelen. Zo ja dan moet ie niet bij mij wezen :p.

Ik ben nooit zo direct maar wil het gewoon weten haha :p.
<<

Anoniem58

Bericht 11 Jan 2014 19:28

Re: Datetopic

Leuk sushi, ben benieuwd!

Hier heeft vanmiddag mijn date alle verwachtingen overtroffen, het was echt fantastisch. En er komt zo snel als mogelijk een vervolg!
<<

Anoniem 49

Bericht 11 Jan 2014 20:21

Re: Datetopic

Klinkt goed Bolletje!
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:15

Bericht 11 Jan 2014 20:32

Re: Datetopic

Oooh Bolletje wat leuk!!
<<

Anoniem 53

Bericht 11 Jan 2014 21:28

Re: Datetopic

Klinkt goed Bolletje!
<<

Toet

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2499

Geregistreerd: 03 Sep 2013 11:00

Bericht 12 Jan 2014 05:04

Re: Datetopic

Wauw Bolletje wat super. Ik ben heeel blij voor je! Snel update, wij willen alles weten!
<<

Toet

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2499

Geregistreerd: 03 Sep 2013 11:00

Bericht 12 Jan 2014 05:12

Re: Datetopic

Oja. Ik ben helemaal klaar met ex-date. Vanavond appte hij me ineens weer en toen een paar uur later weer
Ik heb uiteindelijk tegen hem gezegd dat ik wat dingen kwijt wil en hem daar morgen over app.
<<

Anoniem58

Bericht 12 Jan 2014 08:55

Re: Datetopic

Het was gewoon ongelooflijk. Hij kwam binnen en hebben elkaar eerst vastgehouden. En daarna gepraat en gezoend en hij is gewoon echt super, overlaad me met complimentjes waar ik echt aan moet wennen. Hij is geïnteresseerd, serieus, grappig. En het voelde alleen de eerste seconde ongemakkelijk en daarna totaal niet meer. We zien elkaar zo snel mogelijk weer, hopelijk vanavond al :)
<<

Anoniem58

Bericht 12 Jan 2014 08:56

Re: Datetopic

Oh toet, goed van je, ik zou het contact ook helemaal proberen af te kappen met die gast. Zo weet je ook. Iet waar je aan toen bent.
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:15

Bericht 12 Jan 2014 10:51

Re: Datetopic

Oh Bolletje wat leuk om te lezen! Ben echt blij voor je!

Toet: ik ben benieuwd hoe dit verder gaat lopen bij jou. Heb je hem al geappt?

Om half 2 heb ik mijn date met de Amerikaan. En ik heb het gevoel dat hij gaat afzeggen. Slaat nergens op, maar misschien komt het omdat ik allemaal afzeggers heb deze week (woensdag zou een vriendin komen eten, maar ze heeft afgezegd omdat ze ziek was). Gisteravond zou een oud-collega langskomen maar die zegde ook op het laatste moment af. Om deze afzeg-week compleet te maken moet de Amerikaan dus ook maar afzeggen, denk ik dus. Onlogisch he haha.
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:15

Bericht 12 Jan 2014 10:59

Re: Datetopic

Wauw. Alsof hij hier meeleest! Hij heeft net afgezegd. "Family problems" zeg hij. En dat hij het goed gaat maken.
<<

Anoniem58

Bericht 12 Jan 2014 11:16

Re: Datetopic

Oh Sushi wat jammer! Hoe verloopt jullie contact verder?
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:15

Bericht 12 Jan 2014 11:22

Re: Datetopic

Toch wel wat moeizaam. Ik hou mezelf maar voor dat hij niet zo'n whatsapper is, maar ik vind het toch gek.
Ik ken hem via Tinder. Chatten op Tinder was leuk, daarna gaan whatsappen, was ook leuk. Toen heeft hij me zelfs een keer opgebeld om af te spreken, dus toen hebben we elkaar vorige week zondag gezien en dat was ook leuk.
Daarna werd het al wel wat rustiger via whatsapp (ook wel van mijn kant, want het leek me niet erg verstandig om meteen volop te gaan appen na onze eerste afspraak haha). Ik heb hem toen de avond na onze afspraak geappt dat het leuk was om hem te ontmoeten en hij stuurde terug dat hij dat ook vond. Verder is er vrij weinig contact geweest deze week. Alleen het "hoognodige" om een nieuwe afspraak te plannen. Dat ging ook al wat moeizaam (zie mijn vorige uitgebreide bericht hier in dit topic), maar weer dacht ik: hij is gewoon niet zo'n whatsapper.

Nu weet ik het niet meer hoor. Ik weet niet of hij echt "family problems" heeft. Misschien wel hoor, maar ik baal gewoon enorm omdat dit al de derde persoon is die afzegt deze week. Snap er niks van. Lijkt wel of mensen het vreselijk vinden om tijd met mij door te brengen haha.

Ik heb hem net maar teruggeappt dat ik hoop dat alles in orde is en dat we elkaar snel weer horen.
<<

Anoniem 47

Bericht 12 Jan 2014 11:37

Re: Datetopic

Bliss, het lijkt inderdaad wel of ze komen aanwaaien, maar daar houd ik me niet zo mee bezig. Ik heb geen tips, haha! Ik ben ook niet op zoek.

Polly Dot, ik vind de kroegman inderdaad leuker. Morgen ken ik hem 2 weken en in die 2 weken heb ik heb 2 dagen niet gezien. Voor de rest hebben we elkaar wel gezien. Met de jurist heb ik weinig contact.

Bolletje, klinkt goed!

Sushi, mijn ex had altijd van die visfoto's. Dat was ook niet helemaal mijn ding. Jammer dat hij heeft afgezegd. Ik hoop dat jullie snel een nieuwe date kunnen plannen.

Even een update.. De kroegman en ik gaan veel met elkaar om. Daarom heb ik de jurist laten weten dat het voor mij niet meer zo hoefde. Hij is toch een ander type dan waar ik opval. Hij baalde daar wel van. Volgens mij heeft hij mij daarna geblokkeerd op whatsapp, want ik kan niks meer van hem zien en mijn laatste berichtje van woensdag is niet eens meer aangekomen. Nou, prima.. Maar de kroegman is dus leuk. Ik moet wel echt aan hem wennen. Hij is zo lief, attent, sociaal, grappig en zo kan ik nog wel even doorgaan. We hebben het leuk samen en hebben elkaar in bijna 2 weken 2 dagen niet gezien. Op dit moment typ ik dit vanaf zijn bank en hij ligt nog lekker op bed. :P Het was vannacht een beetje laat geworden. We hebben het allebei leuk met elkaar en zien wel wat het wel of niet gaat worden. We praten veel, omdat hij een dochtertje van bijna 4 heeft en hij nog bezig is met zijn ex met alle onderhandelingen. Hij geeft aan mij leuk te vinden, maar dat hij graag eerst alles met zijn ex afgerond wil hebben en dat begrijp ik ook. Ik moet er zelf ook goed over nadenken, maar voor nu voelt het goed. Vandaag blijf ik lekker bij hem en vanavond gaan we film kijken.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 22242

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 12 Jan 2014 12:03

Re: Datetopic

OMG. Weten jullie dat verhaal nog van die man waar ik op Paiq mee in contact was gekomen, waar t erg goed mee klikte, maar die toen vijf cm kleiner dan ik bleek te zijn, waar ik me (o.a. na wat opmerkingen hier) overheen had gezet, hele persoonlijke gesprekken mee had gehad (o.a. over zijn gebrek aan een kinderwens etc.) en die me toen midden in zo'n persoonlijk gesprek ineens blokkeerde?! Ik was echt flabbergasted toen, vond dat zó'n lompe actie! Nou, kom ik hem dus gisteren ineens tegen op Tinder! En ik dacht: ha, ik zal je! Dus ik likete hem, in de hoop dat ie mij ook zou liken, zodat ik hem nog eens even de waarheid kon zeggen (tja boeiend, ik heb toch niks te verliezen en ik heb er verder nooit meer aan gedacht, maar nu ik hem zag, zag ik mijn kans schoon haha). Dus vanmorgen kreeg ik bericht dat we een match waren :laughcry: en het gesprek dat volgde wil ik jullie niet onthouden:

-weg-

Hahaha sorry hoor, maar ik moet hier gewoon keihard om lachen. Sukkel.

Groetjes,
huilie
Laatst gewijzigd door Bliss op 12 Jan 2014 17:01, in totaal 1 keer gewijzigd.
❤ 7 juni 2018
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:15

Bericht 12 Jan 2014 12:05

Re: Datetopic

Haha Bliss.

Ik heb trouwens wel eens met hem gepraat op Intomylife. Herkende de foto en toen je modelvliegtuigjes zei wist ik het zeker! :P
<<

Anoniem 49

Bericht 12 Jan 2014 12:09

Re: Datetopic

Hahahaha Bliss!

Even een snelle update van mij. Ik heb straks een date! Niet met die jongen waar ik het eerder over heb gehad, maar met een nieuwe die ik via Badoo ken. Het klinkt leuk en hebben beide zoiets van we spreken gewoon af en zien wel waar het eindigt..
Ben nu al zenuwachtig!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 22242

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 12 Jan 2014 12:11

Re: Datetopic

Haha echt? Dat is toevallig! Leuk gesprek? Ik heb in elk geval weer inspiratie voor mijn bodycombatles morgenavond (is altijd fijn om iemand in gedachten te nemen die ik eens ff lekker af kan rossen muhaha).
❤ 7 juni 2018
<<

Japie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3592

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:59

Bericht 12 Jan 2014 12:14

Re: Datetopic

Ik moest hardop lachen Bliss, wat een sul! Ik heb bijna nooit een gesprek op tinder. Nou ben ik misschien ook wel te kieskeurig. de 25e hebben ze hier in de kroeg een tinder 25+ party georganiseerd. Misschien dat ik daar eens ga kijken.

Jammer Sushi, maar misschien is er wel echt iets waardoor hij niet kan.

Veel plezier majira!
Laatst gewijzigd door Japie op 12 Jan 2014 12:17, in totaal 1 keer gewijzigd.
Geluk hoef je niet te verdienen, je hebt er recht op.
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:15

Bericht 12 Jan 2014 12:15

Re: Datetopic

Volgens mij was het gesprek in het begin wel oké, maar hoorde ik later weinig van hem dus toen heb ik hem geblokkeerd.

Hij woont bij mij in de buurt volgens mij (een dorp tegen Leiden aan), maar ik had niet zoiets van: "Goh, met hem wil ik wel eens afspreken." Gelukkig maar, zo te lezen. Wat een sukkel.

Majira: leuk! Veel plezier zo!
<<

Koko

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3069

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:23

Bericht 12 Jan 2014 12:54

Re: Datetopic

Majira schreef:Hahahaha Bliss!

Even een snelle update van mij. Ik heb straks een date! Niet met die jongen waar ik het eerder over heb gehad, maar met een nieuwe die ik via Badoo ken. Het klinkt leuk en hebben beide zoiets van we spreken gewoon af en zien wel waar het eindigt..
Ben nu al zenuwachtig!


:banaan:
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers