Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Datetopic #1

<<

nijntje4

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 837

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:18

Bericht 29 Dec 2013 17:18

Re: Datetopic

Wow Polly wat een leuke update! En wat gaaf dat het zo goed voelt van beide kanten! Lijkt mij fijn dat je er allebei voor kunt gaan en dat je weet dat er wel een oplossing komt voor de afstand enzo.

Ik denk dat ik er voor mijzelf wel uit ben dat het niets gaat worden. Denk idd dat ik graag verliefd op hem zou willen zijn maar het niet ben. En dat heb ik ook gezegd dus we zijn gelukkig nog steeds open naar elkaar. Hij heeft zijn gevoel nog niet echt toegelaten na wat eerdere mislukte dates dus dat vind ik dan ook niet leuk voor hem maar ik kan het niet afdwingen. Hij komt wel met oud en nieuw, maar er komen nog meer mensen dus het is sowieso wel gezellig. Daten gaat sowieso niet altijd hetzelfde. Soms spreek je elkaar nooit meer, soms blijft er een vriendschap over.

Als ik jouw verhaal lees dan besef ik mij ook weer hoe het ook kan zijn, maar ik weet ook dat het niet een garantie is dat het bij iedereen zo voelt. Lastig hoor, daten... :)
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:26

Bericht 29 Dec 2013 17:37

Re: Datetopic

Polly!! Wat ben je toch een schatje.. echt! Je bracht tranen in mijn ogen met je lieve woorden en jaaaahaaa! ik wil beeldmateriaal van jou. Jeetje, wat klinkt jouw verhaal ont-zet-tend leuk zeg! Ik voel je bijna stralen door het beeldscherm heen en wat fantastisch dat het wederzijds is. Ik ben alleen even kwijt waar hij ook alweer woonde?

Als de liefde zó goed voelt, dan vinden jullie vast een oplossing voor de logistieke uitdagingen. Want zo zie ik het: een logistiek probleem en dat kan vast worden opgelost :razz:
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23626

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 29 Dec 2013 17:58

Re: Datetopic

Gooooooo Polly!!! :cheering: :cheering: :cheering: Jaaa superleuk voor je! :heart: Ik had er al een goed gevoel over en dat blijkt dus te kloppen, wat heerlijk! Het lijkt me wel lastig met jullie banen, maar hee, alles is mogelijk als het over liefde gaat! :) Weet je al wanneer je hem weer zou kunnen zien? Oh en ik wil ook weer foto's hoor!

Ik snap idd ook niet waarom ik niks meer van de scharrel hoor, misschien werd het hem idd te gezellig en vond ie dat eng ofzo. Geen idee. Hij zei die avond dat het hem wel goed uitkwam om het 'vanavond een keer over te slaan', dat klinkt niet echt alsof het helemaal klaar is toch? Maar goed, dan niet hè. Het stomme is dat ik toen dus ongesteld werd en dit nu, anderhalve week later, nog steeds ben :nopompom: Ik ben met de pil begonnen en er gaat iets niet helemaal goed, zwaar irritant! Maar wat dat betreft komt het me dus wel goed uit dat er niet gescharreld wordt momenteel. Hoop wel dat deze onzin snel voorbij is, want ik ben er goed klaar mee!

Dat stuk dat ik weggehaald heb, ging trouwens niet over die ex-scharrel hoor, maar over mijn puberale dronken avond van afgelopen donderdag :laughcry: Dat biertje met die ex-scharrel, dat had ik idd niet in het datetopic moeten melden ook, maar goed. Ik ben het helemaal met je eens dat t vrij flauw is dat dat ineens gekoppeld wordt aan het feit dat het niet lekker loopt met daten o.i.d., dat staat er compleet los van volgens mij. En daarbij lopen mijn dates altijd wel goed, ik vind er alleen geen zak aan :wink:

Oh ja in het stuk dat ik weghaalde stond wel dat ik vrijdag gespeeddatet heb (met de grootste kater ever) en ik had weer overal 'nee' aangekruist. Er waren toch vier mannen die mij kennelijk wel zagen zitten, dus best goed voor mn ego. Oh en ik heb net mn friendzonedate gehad met die kroegman, was gezellig! Maar wel echt vriendschappelijk hoor, wat mij betreft best voor herhaling vatbaar.

@ Cupcake: waarom in vredesnaam 3x op dezelfde plek? Dat snap ik echt niet haha! Idd genoeg dingen te verzinnen toch. Die picknick is leuk, of ga een potje poolen, naar de dierentuin, strandwandeling, bowlen, etc. etc.
❤ 7 juni 2018
<<

SuperGrover

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 710

Geregistreerd: 10 Sep 2013 22:33

Bericht 29 Dec 2013 18:01

Re: Datetopic

Ooh Polly, wat fijn om te lezen!!! :heart: :heart: :heart: Dat klinkt echt fantastisch. Waar een wil is, is een weg. Als jullie zulke sterke gevoelens voor elkaar hebben, dan is die afstand wel te overbruggen! Ik vind het echt geweldig om te lezen, je voelt inderdaad het enthousiasme en de verliefdheid door het beeldscherm spatten! En ik hou me zeker aanbevolen voor foto's :D Lief van je aanbod om mijn brief nog te lezen, maar ik ga je daar natuurlijk nu niet mee vermoeien, je kan je tijd beter besteden aan lekker nazwijmelen!

Ik denk dat het meevalt hoor, met ziek worden, ik voel me niet slechter worden! Vanavond lekker vroeg naar bed, dan komt het helemaal goed. Ik heb er ziiin in!!!

Bliss: Ooh, spannende dingen gedaan donderdag? Pandadas nog verder weg? :dance: Maar oké, friendzonedate, dat heb ik even gemist. Friendzone jij hem of friendzoned hij jou?
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23626

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 29 Dec 2013 18:07

Re: Datetopic

Haha nee pandapunten niet kwijt hoor :P En over die friendzonedate: hij friendzonede mij eerst, maar nu friendzone ik hem ook, dus we zitten weer op één lijn haha. Ik had m toen met mijn verjaardag in de kroeg ontmoet en toegevoegd op FB. Ik vond hem wel leuk, hij mij niet echt, maar we spreken elkaar sindsdien vrij veel via FB en nu dus toch maar eens afgesproken. Was gezellig :)
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem 49

Bericht 29 Dec 2013 18:19

Re: Datetopic

Polly Dot schreef:
Majira, ik denk dat internetdaten erg hard is, want zo kan het inderdaad gaan (spreek ik uit ervaring van anderen, want ik heb het zelf nooit geprobeerd). Probeer het je niet aan te trekken en denk gewoon ‘op naar de volgende’! Ben je al lang vrijgezel?


Ik vind 't erg lastig om het me niet aan te trekken, maar ergens doe ik het zelf ook.. Heb ik een leuk gesprek, zie ik de foto en dan knap ik op 'm af. Terwijl hij zonder m'n beeld erbij toch best een leuke jongen leek!
Ik ben denk ik alweer ehh en jaar of 2,5 vrijgezel. Maar kan pas sinds korte tijd zeggen dat ik echt over m'n ex heen ben, al spookt die de laatste tijd helaas weer vaak door m'n hoofd. Maar dat wijt ik dan maar aan de Kerst en alleen zijn e.d.

En wat een super fijne update van jou Polly!
<<

Anoniem285

Bericht 29 Dec 2013 19:54

Re: Datetopic

Wat leuk, bedankt voor het meeleven allemaal :D Het is de eerste keer dat het voor mij zo vanzelfsprekend voelt, en ik zie de afstand inderdaad niet echt als een probleem. Al balen we allebei wel dat het dan juist ZO ver weg moet zijn, het was toch handiger geweest als we op zijn minst uit hetzelfde continent kwamen, maar ja. Ik vind het wel een leuk idee dat we allebei al in elkaars land zijn geweest, dan heb je toch een beetje meer een idee van waar iemand vandaan komt. Hij schreef me vanochtend meteen toen hij aan was gekomen, en daar stond ook in dat hij heel veel zin heeft om me weer te zien, hopelijk snel weer (we proberen voor januari), maar als dat niet lukt dan moet ik me niet druk maken want hij heeft geduld :P En we zijn ook allebei helemaal niet in de put of zo dat we afscheid moesten nemen, gewoon zo blij met wat we wel hebben en zeker dat we elkaar weer gaan zien. Ook goed, want ik heb geen zin in gedoe en drama!

Caro, ik wil je niet aan het huilen maken, maar ik meen het hoor. Weet je, zo zie je maar dat er onverwachts iets goeds op je pad kan komen, en dat je daardoor alle zeik vergeet. Ik heb ook genoeg pech gehad op liefdesgebied, ik heb er hier nooit echt veel over geschreven, maar dit soort dingen kun je toch niet afdwingen. Ik kan niet wachten op jouw enthousiaste verhalen! :D

Bliss, haha! Leuk! :D Ik denk dat het met onze banen juist makkelijker is, volgens mij is er geen enkel ander beroep dat bij mij zou passen als het zijne, als ik er zo over denk. In ieder geval is de wereld voor ons beiden erg klein en kunnen we elkaar op die manier dus regelmatig blijven zien, dat is het plan althans. Ik ga nu proberen in januari zijn kant op te gaan, maar dat is allemaal nog niet zeker...
Wat betreft je scharrel, dan heb ik het toch goed meegekregen, klonk voor mij ook niet alsof het klaar was! En wat een ellende, nog altijd ongesteld. Pffff, misschien moet je ook zo’n Mirena overwegen, is echt ideaal. Voor mij althans.
Dus ik heb niks gemist over de ex-scharrel verder? Ok, dan zie ik ook het probleem niet zo. Behalve dan dat het in het date topic gemeld werd :P
Klinkt alsof je een leuk weekend hebt gehad! Dat speeddaten, lachen!! En leuk dat je een nieuwe vriend erbij hebt :D

SuperGrover, geen probleem hoor, ik heb tijd zat nu hij weg is :S Ik ben benieuwd naar jouw verhalen volgende week!!! :D

Majira, tsja, het hoort er inderdaad bij, je hebt via het internet niet echt andere dingen om naar te kijken behalve de foto’s... Maar er komt echt nog wel een leuke date voorbij, je bent pas net ingeschreven, toch? Vervelend dat je zo lang nodig hebt gehad om over je ex heen te komen, maar ik snap het wel. Veel plezier met je toekomstige dates, we wachten met smart op je verhalen :D
Laatst gewijzigd door Anoniem285 op 02 Jan 2014 21:52, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem 49

Bericht 29 Dec 2013 20:03

Re: Datetopic

Polly Dot schreef:Majira, tsja, het hoort er inderdaad bij, je hebt via het internet niet echt andere dingen om naar te kijken behalve de foto’s... Maar er komt echt nog wel een leuke date voorbij, je bent pas net ingeschreven, toch? Vervelend dat je zo lang nodig hebt gehad om over je ex heen te komen, maar ik snap het wel. Veel plezier met je toekomstige dates, we wachten met smart op je verhalen :D


Dat is inderdaad zo, het enige waar je naar kunt kijken zijn de foto's!
Ik sta nu al een paar maand ingeschreven op Paiq en sinds vandaag op Badoo. Op beide al wel wat leuke gesprekken gehad, maar nog niets uitgekomen. Geduld is een schone zaak! ;)

Helaas heeft het me meer tijd gekost dan ik had gewild om over m'n ex heen te komen.

Haha, ik kom hier zeker mijn verhalen vertellen! :D
<<

Anoniem32

Bericht 29 Dec 2013 21:08

Re: Datetopic

Wow polly hhahaha jij hebt ff de tijd genomen om te reageren!
Om even snel antwoord te geven op je vraag (vannacht reageer ik wel uitgebreid)

Het is niks geworden omdat ik er helemaal niet aan toe ben. Het voelde goed absoluut, maar ik sta helemaal niet dicht bij mezelf om me te storten op een relatie. Steeds hopeloos op zoek naar iets wat niet de oplossing voor me was.
Daarnaast vertoonde hij op een gegeven moment erg drammerig gedrag, drong zich enorm op, liet me geen sec met rust enz en dat heeft ervoor gezorgd dat ik het moest afkappen. Ik ben toen ook goed bij mezelf ten rade gegaan waar ik mee bezig was en kwam erachter dat het tijd werd om tijd in mezelf te steken.

Wbt de dating site, haha ja het klinkt misschien raar maar ik heb er wel een leuk contact nu mee opgedaan. En hij staat exact hetzelfde als mij erin, heeft zelfs plannen om een half jaar naar het buiten land te gaan. Het contact is leuk, gezellig enz maar meer ook niet. Dus wat dat betreft was dat toch een geslaagde actie :thumbup:
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2766

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:50

Bericht 29 Dec 2013 21:15

Re: Datetopic

:heart: Oh Polly, wat een liefde, enthousiasme en blijheid spat er van mijn scherm! Ik ben zó blij voor je dat het zo een fantastische week is geweest. Wat heerlijk dat jullie dat ook naar elkaar hebben kunnen uitspreken. Hopelijk gaat het lukken om elkaar in januari weer te zien. Zo fijn dat jullie er allebei ook zo relaxed in staan omdat de basis nu al goed is. Echt wow!
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2766

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:50

Bericht 29 Dec 2013 21:17

Re: Datetopic

Oh en nee Tinder is geen sexdateapp. Tenminste, het zal er vast voor gebruikt worden hoor, maar ik heb in ieder geval nog geen gesprekken waarbij de man gelijk over sex begint. Eigenlijk is het gewoon een datingsite alleen dan heel laagdrempelig.

Ik ben bang dat mijn andere date op niks gaat uitlopen. Hij is hier vandaag weer geweest. En het voelt ontzettend goed, maar niet dat beetje meer. Ik vind het erg jammer maar denk ook niet dat het nog gaat komen.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23626

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 29 Dec 2013 23:27

Re: Datetopic

Jammer Carra!

Nu ik weer thuis ben en mn nostalgische bui voorbij is, vraag ik me toch steeds af wat er is gebeurd met mn scharrel. Kan niet beloven dat ik hier niet een keer naar vraag van de week. Ik zie m nu toch al niet meer, dus heb niks te verliezen en ik ben gewoon nieuwsgierig.
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem198

Bericht 30 Dec 2013 07:58

Re: Datetopic

Bliss, als ik je 1 advies mag geven geen contact gaan zoeken met je ex scharrel waarom je niks meer van hem hoort.
Sowieso zou ik een man niet meer achterna gaan zitten waarom hij niet meer reageert.
Hoe lastig ook. Ik zou mij eerder afvragen waarom je dit zo graag wilt en wat je hoopt te horen of ermee wilt bereiken?
Een eerlijk antwoord krijg je waarschijnlijk niet, dat hij je niet leuk vindt of niet goed in bed vind of want dan ook zal hij ook niet gaan zeggen.
Laat het,probeer het te accepteren en hou vooral de eer aan jezelf.
<<

Anoniem59

Bericht 30 Dec 2013 08:44

Re: Datetopic

Majira: ik snap je wel hoor.. Bij de feestdagen word je wel even met je neus op de feiten gedrukt, zeker met alle happy couples overal. En 2,5 jaar is op zich redelijk lang, ik begrijp echt wel waar je gevoel vandaan komt! Maar het is inderdaad hard op die manier maar wel duidelijk... Als zo'n man je was gaan daten terwijl hij eigenlijk al wist dat het niets zou worden zou het je onzeker en verdrietig maken denk ik. En er is een hele wereld vol aan leuke mannen, alleen de juiste match moet je gewoon nog tegenkomen!

Polly Dot: wauuuuw wat een superleuke update! Ik heb nog aan je gedacht van de week, en hoe je aan het genieten zou zijn... En zo te horen is dat volop goed gekomen! Heerlijk verhaal, ik ben heel blij voor je, je klinkt heel verliefd en ik bind het heel knap dat jullie zelfs het afscheid zo positief kunnen maken.. Echt heerlijk om te lezen, hopelijk lukt het in januari!

Nijntje en Carra: jullie stoppen er allebei mee omdat het toch niet dat vonkje heeft... Is denk ik een verstandige keuze. Als er ergens dat gevoel blijft spelen dat dat ontbreekt is het wel zo eerlijk om het nu te stoppen inderdaad. Wel jammer!

SG:voel je je al wat beter?

Bliss: ik zou die scharrel ook lekker laten hangen hoor, geen berichtje meer sturen.. Ik denk ook niet dat je daarvan gaat horen wat hij wil. Misschien heeft hij iemand ontmoet en heeft hij niet de ballen of de beleefdheid jou in elk geval af te kappen... En dan? Dan is hij een hork dat hij dat niet gezegd heeft, voel je je dan beter? Of als hij gewoon geen zin meer heeft, of vermoedde dat jij meer voelde... Geen van die antwoorden gaan jou echt wat geven, je haalt er niets leuks voor jezelf uit denk ik. Hey, vraagje: vind jij het leuk om moeite te doen voor een man? Of vind je het leuker als een man moeite doet voor jou?

Ik had gisteren een date met mijn date :) we zijn in Amsterdam geweest en het was zo fijn! Veel geknuffeld en gekust, zo gezellig gepraat, dat kunnen we echt eindeloos doen. Lunchen, drankje hier, drankje daar, eten, en hij weigert me die rekeningen te laten betalen. Toen ik door een engerd werd benaderd kwam hij voor me op, hij knuffelde me midden op straat, en het was echt heel fijn gewoon. Toen ik thuiskwam appte hij me dat hij uitkeek naar oud en nieuw samen, dat hij het zo'n gek idee vindt dat hij me vorig jaar nog niet kende en dat hij nu zo vreselijk blij is dat ik er ben, dat ik besta en in zijn leven ben :) ik ben echt heel blij en heb zoveel zin in morgen!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23626

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 30 Dec 2013 10:36

Re: Datetopic

Yesss wat een positief bericht weer, RYW! Heel veel plezier morgenavond! Misschien ga je t nieuwe jaar wel officieel in als 'de nieuwe vriendin van' :)

Jaaa jullie hebben natuurlijk wel weer een punt wat betreft de scharrel. Ik ben alleen altijd ZO nieuwsgierig gewoon, dat gaat zelfs ten koste van mn eigen eer. Als ie me niet goed in bed vond, was ie niet een keer of zes teruggekomen lijkt me, dus mag hopen dat ie er een andere goede reden voor heeft ;) Maar ik zal proberen me in te houden!
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem58

Bericht 30 Dec 2013 11:44

Re: Datetopic

Polly dot, de liefde spat er van af!! Wat ontzettend leuk om te lezen! Vanavond is het concert :)

RYW, wat lief klinkt jouw date! Veel plezier morgen alvast!

Nou, vanavond is het concert, en na de kerst had ik niets meer gehoord en gisteren kreeg ik weer uit het niks een berichtje, ik ben benieuwd vanavond, of we nog even praten en hoe dat dan is.
<<

Jules

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 914

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:33

Bericht 30 Dec 2013 11:51

Re: Datetopic

Polly: Wat een heerlijke update! Super leuk om te lezen! Word helemaal blij van je update :D :heart:

Bliss: Ik herken dat gevoel, maar je moet hem echt niet appen. Het zou me de eer te na zijn, laat hem lekker. Jammer dat je niets meer van hem hoort, maar je hebt gister voor jezelf besloten dat het klaar is. Blijf daar gewoon bij.

SuperGrover gaat alweer bijna naar haar Zweedse man, super leuk :D!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23626

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 30 Dec 2013 12:06

Re: Datetopic

Jules, hoe gaat t met jou? Miste je al in dit topic! Nog nieuws?
❤ 7 juni 2018
<<

Jules

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 914

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:33

Bericht 30 Dec 2013 12:22

Re: Datetopic

Nee haha, daarom schrijf ik eigenlijk niet meer mee. Hier gebeurt helemaal niets :(.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23626

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 30 Dec 2013 13:40

Re: Datetopic

Bummer!! :( Hopelijk wordt 2014 een beter jaar voor jou en kun je hier weer lekker mee gaan schrijven!
❤ 7 juni 2018
<<

SuperGrover

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 710

Geregistreerd: 10 Sep 2013 22:33

Bericht 30 Dec 2013 15:33

Re: Datetopic

Carra, als het gevoel er niet is en niet komt, dan is het beter om er een punt achter te zetten. Jammer. Misschien dat jullie als vrienden door kunnen, als het wel klikt en leuk is?

RYW, klinkt ontzettend goed! Veel plezier met Oud en Nieuw!

Jules, aah dat is minder. Hopelijk heb je gauw weer een date!

Ik voel me nog helemaal niet zo goed, niet enorm ziek gelukkig, maar wel min. Niet zo heel tof dus, zo vlak voordat ik ga, de kans is dan natuurlijk ook best wel aanwezig dat ik hem besmet (of snurk 's nachts, met mijn verstopte neus, of heel sexy met een rode neus rond loop). Maar goed, ik heb alsnog uiteraard wel zin om te gaan!
<<

Esperanza

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 410

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:42

Bericht 30 Dec 2013 21:43

Re: Datetopic

Sokpop, klinkt leuk! Hoe was het toen je je tas op ging halen?

Poubelle, leuk dat je er weer bent! Was het gezellig met je ex? Had je hem al lang niet meer gezien? Misschien heb ik de verkeerde in m'n hoofd of was het iemand anders, maar ik dacht dat jullie helemaal geen contact meer hadden?
En leuk van die vriend van je collega! Klinkt gezellig!

Sushi, jammer dat je date niets was. Op naar de volgende ;)

RYW, jij klinkt echt heel erg verliefd! Wat leuk! Fijn dat jullie zo'n leuk contact hebben!

Cupcake, leuk dat je aan het daten bent. 3x op dezelfde plek afspreken is inderdaad wel een beetje saai haha. Wat zijn jullie uiteindelijk gaan doen? Ik zou het denk ik ook niet heel leuk vinden als ik een date zou hebben die alles wel prima vind en zelf niet echt initiatief neemt. Maar ik zou het wel een kans geven, wie weet is hij gewoon een beetje onzeker, en komt het vanzelf wel. Maar als dat niet zou gebeuren zou ik het niet echt wat vinden (maar dat ben ik).

Polly Dot, :cheering: het klink allemaal zo leuk! Het spat gewoon van het scherm af! Ik ben heel blij voor je! Wat fijn ook dat het allemaal zo vanzelf loopt. Zo zou het moeten zijn toch!? En die kroket maakt het natuurlijk helemaal af :thumbup:
Ik vind het trouwens ook echt heel leuk om te lezen hoe je meeleeft met iedereen hier.

Bliss, niet leuk dat je niets meer van je scharrel hoort. Ik ben het wel eens met de rest, ik zou er niet nog een berichtje achteraan sturen. Het kunnen allerlei redenen zijn, maar het komt er uiteindelijk op neer dat hij toch niet meer zo geïnteresseerd is. Ik denk dat je er niet zoveel mee opschiet als je de exacte reden krijgt (en dan is het ook nog maar de vraag of je een eerlijk antwoord krijgt)
Doet me een beetje denken aan een jongen met wie ik begin van het jaar aan het daten was. We hadden afgesproken en hij was het vergeten, ik kreeg nog net een sorry, maar daarna niets meer gehoord. Eigenlijk wilde ik ook wel weten wat er nou precies was, maar ik gunde het hem echt niet om nog een berichtje te sturen. Hij was schijnbaar toch niet zo ' that into me'

Majira, dat internetdaten is niet altijd leuk. Ik heb zelf ook op paiq gezeten en kom er zo af en toe nog wel eens. Inderdaad erg frustrerend als je een leuk gesprek hebt en dat je dan na het zien van de foto's gewoon geblokkeerd wordt. Maar gewoon blijven proberen hoor, je komt vanzelf iemand tegen die qua gesprek en uiterlijk een match is.

Carra, jammer dat dat beetje extra er net niet bij zit. Soms zou je het zo graag willen...... Maar wel goed dat je het erkent en er maar niet gewoon mee doorgaat. Je verdient namelijk echt iemand waarbij alles er is!

Bolletje, heb je hem nog gezien bij het concert?

Jules, we zitten in hetzelfde schuitje :( Binnenkort maar een keertje op mannenjacht? :dance:

SG, wat jammer dat je je niet lekker voelt. Maar gelukkig niet zo ziek dat je niet kan gaan. En ik denk dat je Zweedse lover je nog steeds helemaal geweldig vindt, ook al snurk je en heb je een rode neus ;)
<<

Nyx

Bericht 30 Dec 2013 21:53

Re: Datetopic

Ik zal het topic trouwens niet bevuilen met al mijn twijfels. Ik ben gewoon een beetje bang. ;)

Mijn broertje viert morgen O&N bij één van zijn beste vrienden. Mijn buurman viert morgen O&N bij één van zijn beste vrienden. En die twee beste vrienden zijn buren van elkaar en lopen de deur bij elkaar plat. Wat een kleine wereld is het toch soms.
<<

Char

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1838

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:04

Bericht 30 Dec 2013 23:48

Re: Datetopic

Hier ook nog niet echt een update, maar wel een aantal nieuwe mailcontacten. Heb het idee dat een heleboel mannen op datingsites ook 'last' hebben van de feestdagen en ineens berichten gaan sturen. Maar wel gezellig natuurlijk. En er zit zeker een exemplaar bij die ik wel wil daten, dus wie weet praat ik binnenkort weer actiever mee.

Leuk hoor om al die positieve updates te lezen!
<<

nijntje4

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 837

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:18

Bericht 31 Dec 2013 00:12

Re: Datetopic

Morgen komt mijn (ex)date wel alsnog oud en nieuw vieren maar we gaan wel heel leuk met elkaar om dus ben er wel blij mee zoals het nu is. We praten ook al wel een halfjaar met elkaar dus het is niet ineens koud en weg ofzo. Geen idee of er gezoend wordt en ik weet ook niet of ik dat heel erg vind :p.

Ik kreeg van de week sinds lange tijd weer eens een berichtje via datingsite van iemand (zelf kan ik niet reageren als eerste). Paar keer heen en weer gemaild en hij gaf toen aan dat hij wel snel af wil spreken omdat hij niet zo van het lange mailen is dus we gaan een keertje een bakkie doen in het nieuwe jaar. Geen idee nog wat ik van hem vind maar een date kan geen kwaad :).
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers