Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Datetopic #1

<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23093

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 17 Dec 2013 18:29

Re: Datetopic

Bluhh heb ff een dip. Slaat nergens op, maar twee collega's kondigden tijdens de kerstlunch aan dat ze zwanger zijn. Met één ervan heb ik goed contact, ze is pas 23 en ik had dit echt totaaaaaaal niet aan zien komen! (heb dat soort dingen nooit door, maar vorig jaar hadden we t er nog een keer over en toen zei ze dat ze hier nog laaaang niet aan toe was) En terwijl ik totaal geen last heb van rammelende eierstokken raakt dit me ineens toch ofzo. Vaag. Zullen de hormonen wel weer zijn, maar ik kan ineens wel janken!

Die friendzonedate is wel echt vriendschappelijk hoor, hij tindert er ook lustig op los en heeft een date op de planning staan. Maar ik ben wel benieuwd hoe hij ook alweer is in het echt, een gewone vriend is ook nooit weg natuurlijk!
❤ 7 juni 2018
<<

Rose.

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2233

Geregistreerd: 04 Sep 2013 21:13

Bericht 17 Dec 2013 19:45

Re: Datetopic

Ah lieve Bliss :hug: Kan me toch voorstellen dat je stiekem diep van binnen misschien de wens hebt en als het dan toch onverwacht komt bij iemand die zei er niet klaar voor te zijn, logisch dat het je dan raakt.

Polly Dot: Haha hoop het ook, zou wel gezellig zijn hih .. Maar vond het woensdag ook niet erg hoor.. Heerlijk iemand in je armen hebben liggen :redface: Wordt zondagavond, dus ben benieuwd! Ik hoop dat jouw afspraak ook door gaat ^^

Tabbie: Ik weet niet zo goed.. Het is niet echt scharrel, maar ook geen relatie... Beetje er tussen in zeg maar :) Heb ik het Fwb- artikel gemist? Vind het fijn dat hij me nog voor kerst wil zien, zondagavond ... Had er stiekem al op gehoopt!
I thought I wanted freedom, but love got in the way ♡

Mijn blog: http://www.enjoycelife.nl
<<

Anoniem58

Bericht 17 Dec 2013 20:09

Re: Datetopic

Polly dot, ja terwijl ik dat echt aangegeven heb aan hem. Dat als hij iemand voor vlug er tussen door zoekt ik dan niet diegene ben. En ik dacht ook echt dat z'n gevoel goed zat, zie je maar hoe je je kunt vergissen. Ben ook wel even het vertrouwen in mezelf kwijt, normaal pik ik de "goede" en "slechte" kerels er wel uit namelijk.
Hopelijk zie je je date met kerst, zou super zijn!
<<

Anoniem285

Bericht 18 Dec 2013 00:48

Re: Datetopic

Hij komt!!!
Aaahhhhhh hoe spannend!!!
O jee, en nu dan?! :D

Bliss, raar hoe zoiets je opeens kan raken inderdaad! Misschien zijn het gewoon de hormonen. Even een algemene vraag, hoe weet je trouwens of iets hormonen zijn of dat het gewoon een gevoel is? Ik weet nooit wat hormonale buien zijn en wat gewoon pure chagrijnigheid is bij mijzelf hoor :D
En een mannelijke vriend is super handig om te hebben, vind ik tenminste. Ik heb er best veel, waar ik ook echt mijn ei bij kwijt kan over vanalles, en zij ook bij mij. Gezellig vind ik dat.
Hopelijk voel je je ondertussen weer wat beter! En anders gewoon even lekker uithuilen, lucht ook wel eens op.

Joyce, fijn dat je weer iets hebt om naar uit te kijken! Anders zou het ook zo lang duren, die feestdagen nemen ook veel tijd in beslag zeg.

Bolletje, het is altijd mogelijk om een vergissing te maken daarin, ik snap wel wat je bedoelt en ik kan daarin ook heel streng zijn voor mezelf. Maar ik heb me laatst voorgenomen om de volgende keer wanneer het niet goed loopt tussen mij en iemand anders (qua dating, vriendschap, werk) er niet meer vanuit te gaan dat het wel aan mij zal liggen, maar ervan uit te gaan dat het dan aan de ander ligt. Haha! Dus tsja, foutje kan gebeuren, maar het ligt vast en zeker aan hem! :D
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23093

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 18 Dec 2013 00:55

Re: Datetopic

Haha ik heb het vaak rond mijn menstruatie, dus wijt ik t aan hormonen. Vorige maand was t ook al raak, ik twijfel dan overal aan, ben jankerig en vol zelfmedelijden. Hopelijk gaat t snel over. De menstruatie zet niet echt door trouwens (interessant he), maar ben wel vast aan de pil begonnen. Misschien krijg ik mijn buien daarmee ook weer wat meer onder controle ;) (al slik ik nu juist weer hormonen natuurlijk...) Ik voel me nog niet echt beter trouwens en zit mn scharrel ook alweer te vervloeken omdat ik er weinig van hoor. Zo zie je maar weer, never a dull moment in huize Bliss, het gaat weer eens alle kanten op hier :laughcry:

Maar yeahhh hij komt!! Hoe spannend! Hoeveel nachtjes slapen nog?
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem285

Bericht 18 Dec 2013 01:36

Re: Datetopic

Hahaha sorry Bliss, het is natuurlijk helemaal niet leuk, maar je beschrijft het zo grappig... Misschien moet je ook zo'n Mirena spiraal overwegen, nadat hij bij mij geplaatst was ging ik een paar uur door de grond van de pijn (tot huilen aan toe), maar soooo worth it! Geen menstruatie meer gehad (al krijg je daar natuurlijk geen garantie op).
Houd er rekening mee dat de scharrel een scharrel blijft, dan eindig je niet teleurgesteld (en denk inderdaad aan die fantasy rollenspellen, dat tempert de gevoelens vast wel een beetje).

Ja, joepie! Ik zit al vol met plannen. Restaurants, bars, stranden... Ik wil hem alle goede dingen van mijn leven hier laten zien! Heel spannend wel, heb dit nog nooit gedaan voor iemand. Maar het komt vast goed, en anders is dat ook weer een verhaal :P Nog maar 4 nachtjes... Zaterdag is hij er al!
<<

Anoniem58

Bericht 18 Dec 2013 08:23

Re: Datetopic

Polly dot wat cooooooooool dat hij komt, en zo snel al!! Ik ben wel benieuwd naar de updates dan!
<<

SuperGrover

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 710

Geregistreerd: 10 Sep 2013 23:33

Bericht 18 Dec 2013 11:49

Re: Datetopic

Oooooh Polly wat fantastisch!!! :D :D Ik ben echt zó blij om dat te lezen! Zaterdag al, wow, dat is echt vlug! Hoe lang blijft hij? Ik ben zo benieuwd hoe jullie het gaan hebben, maar zo te lezen, gaan jullie het gewoon super hebben. Leuk, al die plannetjes :)

Bliss, wat rot zeg. Ik snap het wel hoor, juist als je toch niet helemaal lekker in je vel zit, kan zoiets je ineens best raken. Maar eh, als je menstruatie niet doorzet, weet je 100% zeker dat je niet per ongeluk ook zwanger bent? Ik moest wel lachen om die laatste zin van Polly, hahaha, goeie tip ;)
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23093

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 18 Dec 2013 12:29

Re: Datetopic

Haha ja die rollenspellen hou ik ook al steeds in mn hoofd :wink: Maar nee ik ben niet zwanger hoor. Het is nu al een paar maanden zo raar, dan lijkt t te beginnen en dan kan er zo weer een paar dagen tussen zitten voor t echt begint. Heb ik vanaf nu geen last meer van iig, met de pil.
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem 53

Bericht 18 Dec 2013 21:34

Re: Datetopic

Jaaa Polly leuk leuk!! :D :D En wat snel al!
<<

Anoniem59

Bericht 19 Dec 2013 10:13

Re: Datetopic

Stuiterbal: wat lief, dank je!

Tabbie: hoe voel je je nu? Al minder bluh?

En Bliss? Hoe staat het met jouw hormonale buien? Naar dat je je zo voelde... Maar niet gek ook, je hebt wat pech in de liefde en anderen zetten stappen alsof het niets is :) ik ben nooit ongesteld dankzij de mirena, dus je vraag kan ik niet beantwoorden... Leuk van de friendzone-date! Wie weet heeft hij nog allemaal leuke vrienden, nooit weg zo'n mannelijke vriend! Heb je nog verder nagedacht over je scharrel?

Polly Dot: wat leuk!!!!!!!! Hij komt al bijna! Ik zie je bijna stressen, haha! Wat heerlijk, dat wordt de volgende mooie update van je, het is je zo gegund!

Toet: voel jij je al wat beter inmiddels?

En bolletje? Hoe staat het met jouw gevoelens?

Ik had vannacht even een freakmoment. Mijn date zat voor een nachtje in het buitenland voor een werkfeestje. Hij is totaal geen uitgaanstype en ook geen vreemdganger of zo. Maar hij vertelde me ooit dat hij 2 jaar geen seks had met zijn toenmalige vriendin en dat hij in zo'n werkfeest-situatie bijna is vreemdgegaan, hij was al op de verkeerde kamer, maar was op tijd weggegaan. Goede beslissing dus, en het 'bijna' was dan ook nog eens na 2 jaar geen seks... Is nu geen sprake van. Maar mijn twee laatste exen hebben mij bedrogen en ik werd vannacht wakker en dacht ineens aan dat verhaal en ik was ineens bang dat hij zoiets zou doen. Net op dat moment kreeg ik een appje van hem, om 2 uur 's nachts: feestje is leuk, karaoke is vreselijk Xxx. Hij dacht aan mij, en stuurde een appje vanuit buitenland. Dus tuurlijk deed hij niets geks! Lief! Maar de schrik zat er even goed in. Vanavond is hij thuis en dan bellen we even . Ik ga niet zeggen dat ik dat freakmoment had, maar ik kijk er gewoon naar uit hem even te horen :)
<<

Anoniem58

Bericht 19 Dec 2013 10:35

Re: Datetopic

RYW, ik snap wel dat je even zo'n momentje had. Het is ook moeilijk je helemaal kwetsbaar op te stellen, en dat freaken hoort er denk ik bij, maar hij dacht aan jou, appt je zelfs, dus dat zit echt wel helemaal goed!
Het gaat hoor, vind het nog steeds heel jammer, vooral om dat ik graag wil weten wat de reden is dat hij ineens totaal geen contact meer wil. Maart goed, het is een week geleden dat ik hem het laatst heb gezien dus heb mezelf een schop onder de kont gegeven dat hij het allemaal niet waard is en dat ik niet meer op een appje van hem ga wachten.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8229

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 19 Dec 2013 10:58

Re: Datetopic

Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Polly! Leuk Leuk Leuk! Nog wat caps look en uitroeptekens LEUK LEUK LEUK! En zaterdag komt er al heel snel aan :D Geweldig! Ben super benieuwd wat jullie allemaal gaan doen en ook of hij misschien ook stiekem wat plannen gemaakt heeft (ja, de mannen daar zijn in elk geval niet van die lompe boeren als in Nederland).

:happy:

Ik heb gisteren heel de dag ziek op bed gelegen. Zelfs meer dan 18 uur aan één stuk geslapen. Pff mijn lichaam is niet optimaal. Echter.. heb dinsdag wel even een uurtje gezellig geappt met m'n vakantieschat :dance: . Dat maakte die ziektedag al wat beter. Nu wil ik gewoon beter zijn en beginnen aan mijn goede voornemen (om die baan binnen te halen. Ik heb zelf totaal niet echt een nuttig diploma daarvoor, dus alle tips zijn welkom Polly).

Verder willen een paar mannen met me gaan daten hier in het koude kikkerlandje, maar ik heb daar eigenlijk totaal geen zin in. Dus ga ik ook lekker niet doen :thumbup:

RYW, jij en je freakmomenten. Nergens voor nodig. Al snap ik wel dat als je exen je bedrogen hebben, je daar toch iets banger voor bent. Echter hij is je ex toch niet. Hup, pak een schoon blad erbij en haal er niet dingen bij die een ander iemand heeft gedaan. Dat is het beste advies die ik je kan geven.

Lief trouwens dat je het vraagt. Voel me nog steeds een beetje bluh. Ben ook nog steeds flink ziek en ik besef inderdaad gewoon dat ik 'volwassen geworden ben' zegmaar(yes). Zou het nu in elk geval niet meer erg vinden om geen single meer te zijn. :hoho:

En bolletje, ik wil je ook best die schop onder je kont geven hoor! Echter zie ik er geen geschikte emoticoon voor. Jammer :P
<<

Anoniem59

Bericht 19 Dec 2013 15:31

Re: Datetopic

Bolletje: heel goed dat je niet gaat zitten afwachten, groot gelijk. Dat dat contact ineens over is; zo zwak! Zeg dan tenminste wat er is... Maar sommige mensen vinden die confrontatie moeilijk denk ik.

Tabbie: balen dat je én bluh bent, en nog ziekig ook! Wel fijn dat je buitenlandse liefde je wat heeft opgevrolijkt! En die date-willende mannen wachten maar hoor. Je merkt vanzelf wel wanneer je er weer zin in hebt... En weet je, je hebt natuurlijk helemaal gelijk over mijn gefreak. Rationeel weet ik dat ook wel. Het is meer de angst, de emotie die met me op de loop gaat zo 's nachts. Hij is totaal anders dan mijn exen en verdient zijn eigen verse nieuwe kans natuurlijk. En ik heb geen enkele reden om aan te nemen dat hij zoiets zou doen. Ik ben gewoon 2x achter elkaar hard bedonderd door mannen die ik vertrouwde, en dat litteken komt niet door hem maar zit in mij. Ik moet gewoon rustig leren durven vertrouwen (wow wat een hoop werkwoorden!). Daarom is het voor mij ook goed dat dit rustig aan gaat :) maar bedankt voor je wijze woorden want je hebt absoluut gelijk.

Net appte hij weer trouwens, nog altijd uit het buitenland. Stuurde foto's, vertelde dat het leuk geweest was, dat ze zo terug vliegen en dat hij vanavond even belt. En hij noemde me 'babe' :) haha ok, ik kan alweer lachen.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23093

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 19 Dec 2013 17:02

Re: Datetopic

.
Laatst gewijzigd door Bliss op 01 Jan 2014 21:12, in totaal 1 keer gewijzigd.
❤ 7 juni 2018
<<

Nyx

Bericht 19 Dec 2013 18:07

Re: Datetopic

Ik moet het toch even kwijt hoor. Ook al date ik momenteel niet.

Een vriendin en ik liepen van mijn huis naar beneden. In huis had ik haar al gezegd dat ze geen seks te kort komt, waarop zij antwoorde dat ik bepaalde mannen wel van haar mocht lenen. We liepen naar beneden en ik zeg dat ze huppelepup wel mag houden, want ik val op heel andere types. Ik kijk voor me... Staat daar de buurman... Hart in mijn strot en vriendin die er nog even achteraan zegt:"Nee, jij valt inderdaad op hele andere types". Later vroeg ze of dat de buurman was die voorbij kwam, ja dus. Inderdaad haar type niet.

Sommige gesprekken moet je ook gewoon niet op een trap voeren...
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23093

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 19 Dec 2013 18:16

Re: Datetopic

Ik heb een deadline. Als ik binnen nu en 15 minuten niks hoor, kan ie in de stront zakken! Ik ga niet steeds zitten wachten, dikke doei. Vind het wel zwaar onfatsoenlijk! (en ik vrees dat ik het niet kan laten om daar nog een keer wat van te zeggen :laughcry:)
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem59

Bericht 19 Dec 2013 18:27

Re: Datetopic

Bliss... Chill!!

Dat hij van de week niet echt reageerde... Hoeft toch ook niet? Jij had het uitgelegd, dan os het klaar toch?

En dat hij nu niet gereageerd heeft nog... Je hebt het nog maar net vandaag gestuurd toch? Misschien kwam het gewoon niet uit... Hij hoeft niet gelijk te reageren toch?
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23093

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 19 Dec 2013 18:33

Re: Datetopic

Ja maar we zouden vanavond afspreken. Ik krijg dan nog wel graag een bevestiging of dit al dan niet doorgaat en ga niet eindeloos zitten wachten tot (en óf) ik iets hoor. Ik hou van duidelijkheid en wil graag weten waar ik aan toe ben. Normaal gesproken reageert ie meestal ook veel sneller. Pff maar ik ben ook moe en gaar (maar hoera, vakantie!!!) en ga me nu instellen op een chillavondje voor de tv.

Edit: en fijn dat ie ook in het buitenland gewoon aan je denkt en foto's en appjes stuurt! Dat zit wel goed hoor, dus chill jij nou ook maar! :D
❤ 7 juni 2018
<<

Fred

Major Yipyapper

Berichten: 4378

Geregistreerd: 11 Sep 2013 16:08

Bericht 19 Dec 2013 18:53

Re: Datetopic

Wat een pauper is het ook Bliss. Gewoon een gezellig avondje met je scharrel (zonder sex) zou ik als ik hem was geen nee tegen zeggen. Nu kun je vanavond gezellig alleen toepasselijk Home alone gaan kijken.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23093

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 19 Dec 2013 18:54

Re: Datetopic

Hij zegt er ook geen 'nee' tegen, hij zegt er überhaupt niks tegen :laughcry:
❤ 7 juni 2018
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23093

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 19 Dec 2013 21:00

Re: Datetopic

Hmm krijg net een bericht, hij stuurde dat hij erg druk was en dat ie net hoorde dat z'n moeder erg ziek is en dat het hem wel goed uitkomt om het vanavond over te slaan. Dus ik schrok joh, dacht meteen aan het ergste (zoals kanker), maar ik geloof dat ze 'gewoon' ziek is en dat hij daarheen gaat. Heb hem maar sterkte gewenst. :angel:
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem285

Bericht 19 Dec 2013 21:24

Re: Datetopic

Haha, ja leuk he!! :D Ik kan het me nog helemaal niet voorstellen eigenlijk – over twee dagen zie ik hem gewoon weer! Hij is al zijn spullen in aan het pakken en heeft er ook veel zin in :D Hij komt ook gelijk voor een hele week, dus dat vind ik wel spannend. Heb sinds mijn ex (2010!) niet meer op die manier mijn tijd en leefruimte gedeeld. Maar ja, ‘daten’ is voor mij natuurlijk ook een beetje anders, dat gaat meteen veel sneller omdat je bewust moet plannen om elkaar weer te zien. Ik heb er echt veel zin in!
Ik moest gisteren lachen, want mijn collega’s/vriendinnen zijn natuurlijk ook heel erg benieuwd en denken mee. Ik was dus aan het overleggen wat ik zou doen, en net op het moment dat ik het had over ’s nachts gaan ziplinen in de jungle, had mijn collega een beeld van mij in een mooie jurk, samen aan het dineren bij kaarslicht in een kasteel... Hahaha! Die optie was nog niet eens in mij opgekomen!!! :D

SuperGrover, ben jij ook al bijna klaar voor vertrek? :D

RYW, haha, dankjewel! :D Ik ben benieuwd hoor, ik gun het mezelf ook om weer gelukkig te zijn in een relatie, maar ik herken jouw freakmomenten totaal! Bij mij heeft het met andere dingen te maken dan vreemdgaan, maar het is hetzelfde principe; je moet gewoon jezelf af en toe vertellen dat je nieuwe date ECHT niet hetzelfde hoeft te zijn als je vorige relaties. Vind het trouwens wel naar om te lezen dat jouw vorige relatie ook voorbij is vanwege het feit dat hij vreemd ging, hij leek juist zo perfect voor jou en je kids! Stomme eikel. Maar goed, his loss, jij hebt nu een veel leukere man aan de haak geslagen! Eentje die dus duidelijk niet vreemdgaat, want hij heeft het te druk met jou appen terwijl hij op een feestje is! :D

Bolletje, ik denk dat de reden dat hij geen contact meer wil is omdat hij bang is voor confrontatie, en omdat er niets te bespreken valt op dit moment. Je kunt nog niet meteen vrienden zijn, en hij is niet klaar voor meer dan vriendschap, dus waar moet je het dan over hebben? Dat maakt het alleen maar moeilijker voor jullie allebei. Of misschien is hij wel gewoon een eikel, de tijd zal het leren. Voel je je al iets beter?

Over appen gesproken, het is ondertussen alweer een paar dagen verder... Toet, hoe gaat het bij jou? Nog altijd gedisciplineerd bezig? Denk je al iets minder aan hem?

Tabbie, moet lachen om jouw reactie :D Ik houd ook maar in gedachten dat niets mij meer zal verbazen wat hem betreft, hij heeft al bewezen spontane plannen te maken en van verrassingen te houden!
Balen dat je zo ziek bent! Wow, 18 uur slapen, ben je niet gewoon oververmoeid dan? En wat leuk dat je nog contact hebt met je vakantieliefde! Veel interessanter dan die mannen die willen daten maar die jij niet ziet staan :) Vind het leuk om te lezen dat we op hetzelfde punt zijn beland; niet op zoek naar een relatie, maar eindelijk volwassen genoeg om het niet erg te vinden geen single meer te zijn :D
Wat betreft die baan; wat zoek je precies? Wil je werken in het buitenland, wil je binnen je vakgebied werken in het buitenland, zijn er bepaalde landen waar je graag naartoe wilt of juist niet? Voor hoe lang wil je weg? Zonder relevante diploma’s kun je het volgende overwegen (soms kun je de benodigde kwalificaties binnen korte tijd behalen, maar voor andere dingen heb je ervaring in bepaalde gebieden nodig – het is in ieder geval iets om naar te kijken): au pair, Engels lerares (hiervoor moet je uiteraard near-native Engels spreken, maar je kunt binnen relatief korte tijd en met een investering van ongeveer 1000-1500 euro als ik me niet vergis je diploma behalen waarmee je een jaar, twee jaar of zelfs langer als Engels lerares aan de slag kunt in voornamelijk Aziatische landen, waarbij je genoeg verdient en je ook genoeg tijd hebt om rond te reizen in je vakanties), reisleidster (bij bv. Arke of zo, dan ben je meerdere maanden aan de slag in een populair vakantiegebied, schijnt erg leuk te zijn en hier zijn veel verschillende varianten te zijn, je kunt ook bv. in een resort werken als activity staff of je kunt op een camping in Frankrijk aan de receptie gaan werken of iets dergelijks), je kunt ook een working holiday visum voor Australie aanvragen, daarheen gaan en tijdelijk werk zoeken en op die manier rondreizen, is heel normaal in Australie. Ik heb zelf niets van dit alles gedaan maar ben het wel meermaals tegengekomen in mijn zoektocht naar werk in het buitenland.

Bliss, dat hij vrijwel niet reageert is wat mij betreft een teken dat hij je niet ziet als meer dan een scharrel, naast het feit dat hij dat ook al duidelijk gezegd heeft een tijdje geleden natuurlijk. Maar goed, naast dat ik het heel normaal vind dat je gevoelens voor hem krijgt, of in ieder geval dat je daarover nadenkt, denk ik niet dat hij de man voor jou is. Hij klinkt er gewoon niet leuk genoeg voor, eerlijk gezegd. Sorry! Ook al ben je momenteel gefrustreerd door een scharrel die niet reageert (sukkel), plotseling zwangere collega’s (moet dat nu???) en al-dan-niet ongesteld worden, ik ga ervan uit dat dit slechts een fase is die je straks totaaaaal gaat vergeten wanneer je die hartstikke leuke man tegenkomt die jou WEL gelukkig gaat maken! Misschien is dat zelfs al in 2014, wie weet... Leuk zeg, dat gaan wij straks allemaal meekrijgen in dit topic! Moraal van het verhaal: het klinkt niet alsof scharrel die man is. Dus ik hoop dat je je er niet te druk om hoeft te maken.
Heeft ie ondertussen al gereageerd??

Nyx, vind je je buurman nou leuk of niet??? Als je hem leuk vindt, doe er dan iets aan!
Laatst gewijzigd door Anoniem285 op 19 Dec 2013 21:26, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem285

Bericht 19 Dec 2013 21:26

Re: Datetopic

Bliss schreef:Hmm krijg net een bericht, hij stuurde dat hij erg druk was en dat ie net hoorde dat z'n moeder erg ziek is en dat het hem wel goed uitkomt om het vanavond over te slaan. Dus ik schrok joh, dacht meteen aan het ergste (zoals kanker), maar ik geloof dat ze 'gewoon' ziek is en dat hij daarheen gaat. Heb hem maar sterkte gewenst. :angel:


Oh, ik zie net dit bericht (geplaatst terwijl ik mijn lap tekst :shock: aan het typen was).

Nou, beterschap inderdaad.

Ik vraag me stiekem toch af of zijn moeder ook zo ziek was geweest als jij niet ongesteld was...
<<

Anoniem285

Bericht 19 Dec 2013 21:32

Re: Datetopic

Esperanza, hoe gaat het trouwens met jou??
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers