Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Datetopic #1

<<

Anoniem58

Bericht 14 Dec 2013 15:04

Re: Datetopic

Carra, klinkt best goed! Ben benieuwd hoe het verder gaat tussen jullie!
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23603

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 15 Dec 2013 10:58

Re: Datetopic

.
Laatst gewijzigd door Bliss op 01 Jan 2014 20:14, in totaal 1 keer gewijzigd.
❤ 7 juni 2018
<<

Toet

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2543

Geregistreerd: 03 Sep 2013 11:00

Bericht 16 Dec 2013 00:32

Re: Datetopic

Wow ik ben even een paar dagen niet op het forum geweest en ik heb alweer van alles gemist.. Morgen alles lezen, leuk!

Ik weet niet meer wie het vroeg (Polly dot/?) Maar ik heb nu sinds een week geen contact meer met m'n ex-date. Vorige week zondag hebben we nog tot half 3 's nachts ge-appt en daarna heb ik hem niet meer gesproken. Het gaat op zich goed als ik hem niet spreek, af en toe denk ik ineens even aan hem en dan voel ik me rot maar dat is misschien 1 of 2 keer per dag dus daar kan ik wel mee leven ;)
<<

Anoniem285

Bericht 16 Dec 2013 02:32

Re: Datetopic

Rogue, waar ben je? Ik zie nu Anoniem4 staan, of is dat je nieuwe naam? :P

Bolletje, balen dat het zo is afgelopen, heel jammer! Niet leuk hoe dat dan moet lopen. Ik mag toch hopen dat hij die concertkaartjes gewoon opstuurt, dat zou toch te achterlijk voor woorden zijn als hij ze in de prullenbak gooit om niets? Maar goed, mij verbaast niets meer!!

Even een anekdote tussendoor; mij verbaast werkelijk niets meer, ik heb heel veel voorbeelden van dingen die vriendinnen meegemaakt hebben, en ik zelf trouwens ook. Laatst vertelde een vriendin mij dit: ze had jarenlang een relatie, zij woont in Roemenie en hij in Italie. Het ging een tijdje niet zo goed, maar dat heb je wel eens in lange relaties, en ze hadden besloten eraan te werken en het ging toen een stuk beter. Op een gegeven moment waren ze weer dagelijks aan het bellen/smsen/mailen, hij zegt dat hij haar zo mist, maar hij zit immers in Italie. Dacht ze. Blijkt dat die eikel op dat moment gewoon op vakantie was in Roemenie! Hij had door de jaren heen daar zoveel leuke mensen leren kennen dat hij gewoon op stap aan het gaan was en zo, terwijl hij met zijn Italiaanse telefoonnummer haar aan het smsen was dat hij haar zo graag wilde zien. Daar snap je toch werkelijk niets van???

Bliss, klinkt goed, geniet ervan voor zolang het duurt! Een FWB heeft toch altijd een houdbaarheidsdatum? (De een wordt verliefd / de ander wordt verliefd / iemand krijgt een relatie met een ander). Volgens het artikel van Tabbie wel in ieder geval. Maar het klinkt goed en ik vind het vooral positief dat jullie het tegenwoordig ook gezelliger met elkaar lijken te hebben, in het begin klonk het nogal ‘plat’/enkel down-to-business. En de seks wordt steeds beter, dat is geweldig nieuws, dat is immers het hele doel van zijn bezoek! Geniet ervan :D

RYW, dankjewel, ik hoop dat het verhaal snel een nieuw hoofdstuk krijgt... Nog altijd geen bevestiging! Maar binnen een paar dagen weet ik meer, dus ik wacht nog maar even af.
Het klinkt geweldig zoals het gaat bij jullie, ik zie je al voor de spiegel staan op zoek naar de beste outfit, spannend toch zo’n nieuwe relatie :D En dat jullie zo lang bellen vind ik ook echt een goed teken. En natuurlijk dat hij in dat gesprek ook echt dingen met je deelt. Ben benieuwd hoe je date was! Hopelijk kun je ons weer jaloers maken met een gezellige avond en geweldige seks! :D

Nyx, ik denk dat het in ieder geval niet goed komt als je geen actie onderneemt – was het niet zo dat jij hem eigenlijk op afstand hebt gehouden? Heeft hij ondertussen een nieuwe vriendin of is hij nog vrijgezel? Als je hem leuk vindt, DOE er iets mee! Of zie je er gewoon geen toekomst in?

Carra, goed verhaal! Ik vind het een hartstikke goed teken dat het gezellig was (ook zonder het zoenen) en ik zie jullie al ongemakkelijk op de bank zitten naast elkaar... Maakte hij uiteindelijk aanstalten om je te zoenen of moest je zelf echt initiatief nemen? Mixed feelings, kan heel goed. Heb ik heel vaak in het begin. Ben benieuwd naar het vervolg!

Toet, goedzo! Uiteindelijk is dit de enige manier om je 100% goed te voelen.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23603

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 16 Dec 2013 10:28

Re: Datetopic

.
Laatst gewijzigd door Bliss op 01 Jan 2014 20:14, in totaal 1 keer gewijzigd.
❤ 7 juni 2018
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14669

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 16 Dec 2013 10:58

Re: Datetopic

Bliss, als je nou nog niet laat weten dat je ongesteld bent geworden maar dat donderdag last minute snaar hem stuurt en er dan bij zegt dat hij alsnog welkom is om gewoon een wijntje te drinken ofzo. Dan merk je vanzelf hoe hij daar op reageert.
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2765

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:50

Bericht 16 Dec 2013 12:53

Re: Datetopic

Ja! Wat Lady zegt!
<<

Rose.

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2273

Geregistreerd: 04 Sep 2013 20:13

Bericht 16 Dec 2013 13:33

Re: Datetopic

Nog even een update van woensdag :

Om half 8 kwam hij me ophalen met de auto... Bij hem Jochem Myer show gezien en de big bang gekeken een paar afleveringen. Halverwege viel hij al bijna opzij in slaap, toen bood ik aan dat hij tegen mij aan mocht komen liggen, dus toen viel hij heel lief in mijn armen in slaap :) Verder weinig gebeurd, in de auto zelf initiatief genomen tot zoenen en toen weer naar huis.

Ik hoop dat ik hem dit weekend nog ga zien ,zou het leuk vinden hem voor kerst even te zien nog :)

Echt.. Hij lijkt met de keer leuker te worden en dat is niet handig hihi :redface: :laughcry:
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23603

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 16 Dec 2013 14:19

Re: Datetopic

.
Laatst gewijzigd door Bliss op 01 Jan 2014 20:18, in totaal 1 keer gewijzigd.
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem285

Bericht 16 Dec 2013 18:09

Re: Datetopic

Goed idee, Lady!
Nog maar even afwachten dus... Heb je echt het idee dat hij absoluut geen interesse heeft in meer? Of denk je dat het bij hem ook misschien kan veranderen?
Ach, is toch alleen maar beleefd om hem alsnog uit te nodigen :)
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2765

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:50

Bericht 16 Dec 2013 18:48

Re: Datetopic

En niet zo stressen!
<<

anoniem213

Bericht 16 Dec 2013 19:17

Re: Datetopic

Bliss, wacht het gewoon even af. Ik zou dan inderdaad gewoon casual een wijntje aanbieden. Het ergste dat je kan gebeuren is dat hij 'nee' zegt.
<<

Anoniem59

Bericht 16 Dec 2013 19:35

Re: Datetopic

Zo, even bijkletsen hoor!

Bolletje: wat stom dat het zo loopt! Naar als het niets wordt maar dit hoeft ook weer niet, zo, toch?

Carra: klinkt op zich leuk toch! Misschien was hij wel verlegen en neemt hij de volgende keer meer initiatief! Wanneer zie je hem weer?

Polly Dot: heb jij al nieuws? Weet je al of het gaat lukken?

Mii_joyce: ben je bang dat hij niet serieus is, dat je het niet goed vindt dat je hem steeds leuker vindt? Cute op zich, dat in slaap vallen, maar ik zou het ook wel jammer vinden zelf, denk ik...

Bliss: ohh Blissie... Niet verliefd worden op je scharrel he! Hij was toen vrij duidelijk dat hij dat niet zag zitten, toch :( heb je niet gewoon zo'n after sex hormonale high? Als je hem echt leuk vindt moet je dat wel een keertje laten merken natuurlijk.. Anders hou je er nog verdriet aan over, dat gun ik je echt niet ! Ik vind die van Lady wel een goede... Maar wees voorzichtig met jezelf he?

Ik had echt zo'n fijn weekend! Uit eten geweest, naar de film geweest en hij had een klein lief cadeautje voor me :) zo leuk! En daarna nog wat gedronken en naar his place gegaan, naar bed :) was zo fijn! Nog veel gesproken, over zijn familie, over vroeger, over mijn leefsituatie en hoeveel respect hij daarvoor heeft, over mijn ex en wat hij mij aangedaan heeft en wel honderd keer over hoe fijn we het hadden :) in de ochtend tot bijna de middag in bed gelegen, daarna heeft hij ontbijt voor me gemaakt en we zijn heerlijk tegen elkaar aan op de bank gaan hangen met zijn hondje op mijn schoot. Hij vertelde dat hij me graag plaagt omdat dat makkelijker is voor hem dan zeggen dat hij me zo lief en mooi en leuk vindt, dat hij dat doet als vlechten trekken-aandacht vragen :) en terwijl hij dat zei pakte hij me stevig vast en kuste me, was zo lief! Daarna gingen we de stad in, hebben samen een cadeautje uitgezocht voor mijn zoon en daarna na een fijne zoenpartij heeft hij me op de trein gezet. Via app al gepland voor oud en nieuw, dan gaan we met champagne en lekkers op de bank kamperen in zijn woonkamer en samen beginnen aan het nieuwe naar want we vinden elkaar het leukste dat we dit jaar hebben meegemaakt :) ik word heel blij van hem en hij van mij, hij doet zo lief, is enorm attent en galant.. Gisteravond belde hij nog even om me welterusten te wensen en hing vandaag ook weer aan de app :) happy!
<<

Anoniem58

Bericht 16 Dec 2013 20:52

Re: Datetopic

Klinkt echt super goed RYW!! Geniet er maar lekker van, het is je gegund :)
Bliss, ik zou over dat wijntje beginnen hoor. Op een luchtige manier zodat als hij het afwijst je niet meteen hebt laten merken dat je hem toch wel leuker vind.

Ik voel me heel rot vandaag, na een dikke week dagelijks heel veel appen is het nu heel erg stil. Hopelijk voel ik me over een paar dagen beter want ik vind hem dit gevoel helemaal niet waard eigenlijk..
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23603

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 16 Dec 2013 21:26

Re: Datetopic

.
Laatst gewijzigd door Bliss op 01 Jan 2014 20:19, in totaal 1 keer gewijzigd.
❤ 7 juni 2018
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23603

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:02

Bericht 16 Dec 2013 21:29

Re: Datetopic

Oh ja ik heb trouwens over twee weken nog een 'friendzonedate' met die kroegman van een tijdje geleden (RYW waar jij een tindermatch mee had). Spreek hem nog zeer regelmatig op FB, gewoon gezellig, en nu gaan we wat drinken. Ben benieuwd! Het is echt puur vriendschappelijk nu, maar toch best gek, want heb hem maar 1x gezien in de kroeg en verder alleen maar via FB gesproken.
❤ 7 juni 2018
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8618

Geregistreerd: 04 Sep 2013 11:33

Bericht 17 Dec 2013 11:07

Re: Datetopic

Oh oh, Bliss. Het is toch wat met jou haha. Ik denk echt dat het meer de hormonen zijn, dan dat je echt diepe gevoelens voor hem hebt gekregen. Het is ook juist de bedoeling dat je een bepaalde klik hebt met een scharrel. Maar dat is het dus he, het is een scharrel! Geen pp-tje (vertaling: potentiele partner). Je zag hem ook niet zitten eerst he en denk nog eens aan die rare fantasy-rolspellen. Je moet er niet meer uit willen halen dan er in zit en ik zie het heel goed gebeuren dat hij niet meer langskomt, omdat hij het idee heeft dat "jij toch wel een relatie wilt". Ik heb dit al zovaak in mijn omgeving en zelf meegemaakt. Verder ben ik het nog steeds eens met het artikel dat ik hier geplaatst heb toen. En als je echt meer zou willen, dan moet je daarmee wachten totdat hij ermee komt. Anders is de seks dus ook weg. Ik vind het best wel prima tips die hier gegeven werden hoor, maar als hij al duidelijk heeft aangegeven niets meer te willen ...

En ja, ik heb weleens seks tijdens mijn ongesteldheid. Echter vind ik een bloody mess helemaal niets in mijn bed en een handdoekje is ook zo wat. Gelukkig zijn daar ook Beppy's. Geweldige dingen voor mijn hormonaal verhoogde libido tijdens die dagen.

Leuk trouwens dat je wat gaat drinken met die kroegman. Kan me dat verhaal nog prima herinneren. Wie weet zet je de ene scharrel wel de deur uit en verruil je hem met deze. Bliss wordt nog wildebras haha.

Bolletje, ik vind het echt heel vervelend voor je! Ik kan me ook goed inbeelden dat het heel raar is zoveel contact te hebben en dan opeens niet meer. Plus natuurlijk je gevoelens erbij. Snap helemaal dat je met mannen even klaar bent.

Carra, hoe sta jij er nu in? Alweer contact gehad?

(tussendoor, Lady, ik vind het zo leuk dat jij en je vriend nog steeds samen zijn)

Joyce, klinkt als een typische luie avond en eigenlijk ook best leuk dat je nu weet hoe een gewone avond er met hem uitziet, als in: hij slapend op de bank haha. Ben je bang om gekwetst te worden, omdat het niet handig is dat hij steeds leuker wordt?

Vervelend dat je nog zo vaak aan hem denkt, Toet. Hopelijk gaat dat over met een nieuwe leuke jongen. Echter nu moet je die natuurlijk nog tegenkomen. Trouwens tot diep in de nacht appen is ook wat zeg. Appt hij sindsdien nog weleens?

Waar is Rogue opeens?

Nyx, ik vind jouw buurman ook absoluut niet zielig! Echter vind ik het nog steeds heel wat dat jullie niet iets gekregen hebben. Hij leek je toch wel heel erg leuk te vinden, ookal was jij daar niet zo van overtuigd. Ach, er komt vast nog weleens een nieuwe buurman om de hoek kijken.

Polly, Joepie! Ben benieuwd wanneer je weet of het doorgaat of niet. Maar kriebels zijn een goed teken, dat jullie je best doen om elkaar te zien is een goed teken en dat je ons steeds update is een goed teken. Ik zie dus vuurwerk in de toekomst ;) Ga trouwens morgen mijn cv vertalen, een internationale baan is namelijk mijn wens voor 2014.

RYW, klinkt geweldig! Jullie klinken enorm verliefd en blij met elkaar. Ook enorm romantisch dat jullie samen het nieuwe jaar ingaan. Nu begin ik gelijk te bedenken dat ik eigenlijk niemand te zoenen heb om middernacht..

Ik was flink ziek dit weekend en voel me nog steeds niet zo lekker :( en met de kerstdagen die eraan komen bleh. Ook was ik gezellig op een bruiloft als enige single. Toen vond ik het vrijgezellig zijn opeens helemaal niets meer. Misschien komt het ook omdat die vakantieliefde mijn ogen naar samen-zijn-met heeft geopend ofzo. Geen idee, maar na al die jaren denk ik, ja een relatie is misschien niet verkeerd. Of het zijn m'n hormonen nu, of ik ben volwassen geworden, of .. geen idee. Niet dat ik nu direct ga daten ofzo, ik heb me enkel bedacht dat het niet verkeerd zou zijn om het wat serieuzer aan te pakken.
<<

Rose.

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2273

Geregistreerd: 04 Sep 2013 20:13

Bericht 17 Dec 2013 11:17

Re: Datetopic

@ryw en @tabbie

Ben niet eecht bang om gekwetst te worden, maar hij heeft gewoon duidelijk aan gegeven nu geen relatiemateriaal te zijn :) dat maakt het wat lastig als ik hem wel heel leuk ga vinden... Maar a.s. zondag zie ik hem weer :bounce:

Het was idd gewoon een fijne avond. .. hij voelt zich lullig dat hij in slaap was gevallen terwijl ik het juist niet erg vond. Maar duidelijk gemaakt dat hij zich niet schuldig hoeft te voelen :) nu al zin in zondag, toch nog fijn voor kerst :kerst:
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8618

Geregistreerd: 04 Sep 2013 11:33

Bericht 17 Dec 2013 11:26

Re: Datetopic

Hmm dat is inderdaad waar. Als hij zegt enkel scharrel materiaal te zijn, dan verwijs ik inderdaad weer naar het artikel over fwb-tjes.

Maar hij wilt je dus nog wel even zien voor de kerst?
<<

Toet

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2543

Geregistreerd: 03 Sep 2013 11:00

Bericht 17 Dec 2013 11:51

Re: Datetopic

Woensdag appte hij nog Tabbie, maar dat was meer iets praktisch. Ik heb expres geen vraag terug gesteld of gevraagd hoe het met hem ging, gewoon zijn vraag beantwoord en het daarbij gelaten.
<<

Anoniem32

Bericht 17 Dec 2013 12:50

Re: Datetopic

RYW ik word helemaal gelukkig van jou verhaal. Ik zit me een enorme smile het te lezen. Super fijn voor je meid! Ik gun het je van harte!
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8618

Geregistreerd: 04 Sep 2013 11:33

Bericht 17 Dec 2013 13:07

Re: Datetopic

Wel interessant dat hij dus nog wel contact zocht, Toet, ook al was dat meer praktisch.

Heej, Stuiterbal, gezellig om je even in dit topic te zien. Niet op mannen in te gaan, hoe gaat het verder met je? Zag in persoonlijk dat het niet helemaal top ging. Moeten in januari eens die speeldate plannen!
<<

Anoniem32

Bericht 17 Dec 2013 13:36

Re: Datetopic

Tabbie lief dat je het vraagt. Ik heb de mannen idd aan de zijlijn geplaatst om eerst de focus maar op mezelf en mijn zoon te leggen. Zit idd in een dipje maar weet goed mijn hoofd boven water te houden door vooral naar de positieve dingen te kijken en me niet te laten mee slepen in de negatieve dingen.
Dit jaar ga ik afsluiten van mijn verdriet en pijn. En dan proost ik op een gezond, gelukkig en vooral liefdevol 2014!
Nieuw motto hahaha.

En speeddaten ja lijkt me super leuk! :cheering: :cheering:
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14669

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:23

Bericht 17 Dec 2013 15:48

Re: Datetopic

Wat lief Tabbie. :) Wij gaan ook niet meer uit elkaar hoor!
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Anoniem285

Bericht 17 Dec 2013 16:06

Re: Datetopic

Poeh, ik houd het bijna niet bij hier! :D Daarom schrijf ik bijna niet op de rest van het forum, als ik daar ook nog mijn duit in het zakje moet doen, dan wordt dit een dagtaak... En ik vind het ook niet leuk om maar half te reageren.

Ik hoor als het goed is vandaag of hij een vlucht heeft kunnen boeken of niet... (Het is hier nog ochtend). Spannend... Ik ben er klaar voor in ieder geval, ik heb al allemaal plannen gemaakt voor een romantische kerst in de Caribbean :P

RYW, geweldig leuke update weer, ik vind het super leuk om je verhalen te lezen! Ik weet niet wat je ex je aangedaan heeft, maar ik ben heel blij voor je dat je nu weer zo gelukkig kunt zijn met een ander. Wat mij betreft klinkt het ideaal zoals het loopt bij jullie en dat jullie samen gelukkig het nieuwe jaar in gaan bevestigt dat alleen maar! Happy for you!

Bolletje, sneu! Logisch dat je het contact mist, en stom dat het cliche toch waar blijkt te zijn in dit geval (na een relatie is er enkel plaats voor een rebound en niet voor een nieuwe relatie). In 2014 kom je vast en zeker weer iemand tegen waar je kriebels voor krijgt, en dat is ook iets leuks om naar uit te kijken, toch?!

Bliss, ben benieuwd hoe die ‘friendzone’ in het echt verloopt, het kan natuurlijk dat jullie gewoon vrienden kunnen zijn, maar het klinkt mij toch een beetje als een date in de oren! Ben benieuwd! Verder vind ik het advies van Tabbie wel goed, het klinkt alsof zij er verstand van heeft. Ik kan er zelf verder niets over zeggen, heb nooit een fwb gehad. Ik heb heel lang geen relatie gewild, maar ik heb wel het ‘relatiepotentieel’ nodig om met iemand het bed te kunnen delen. Maar ik zie ook bij vriendinnen dat dat bij fwb’s vaak niet zo is.

Tabbie, haha, ik hoop dat ik snel weer wat leuks te melden heb, ik ben wel in voor wat vuurwerk :D Wat voor soort baan ga je zoeken? Super leuk, ik ben enthousiast! Als je iets nodig hebt hoor ik het graag, ik heb jaaaaaren gegoogled en ervaring in dat soort dingen, dus ik kan je wellicht tijd besparen.
Vervelend dat je je niet lekker voelt, ik denk dat dat ook meespeelt in je plotselinge vrijgezel-vrees... En zo’n bruiloft helpt natuurlijk ook niet. Ik snap trouwens PRECIES hoe je je voelt, ik had precies hetzelfde gevoel dat jij nu beschrijft ongeveer 2 maanden geleden (ja, nog voordat ik mijn date leerde kennen) en ik realiseerde me gewoon opeens dat ik klaar ben met ‘proberen’, ik wil het echte werk of helemaal niets. Misschien worden we inderdaad volwassen.

Joyce, fijn dat je hem alsnog gaat zien, hopelijk blijft ie dit keer wakker :P

Toet, goed bezig, zie je wel dat je discipline hebt! :D

Stuiterbal, sterkte, ik hoop dat je je snel beter voelt en dat 2014 je alle goeds brengt!

Lady, ik ben ook blij voor jou en ik vind het vooral leuk om te lezen hoe vanzelfsprekend het nu is dat jullie elkaar gevonden hebben en dat jullie bij elkaar blijven, terwijl je ook jarenlang dezelfde twijfels hebt gehad als vrijwel iedereen in dit topic :)
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers