Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Datetopic #1

<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 09 Dec 2013 12:58

Re: Datetopic

Ik vind die man van Sushi ook maar stom. Echt. Zulke gemixte signalen.. bah.

Polly: ook al zijn jouw plannen dan in de war geschopt, ik lees jouw verhalen wel altijd met veel plezier!

Bliss.. top dat je bent gegaan! En ja, jammer dat het niet echt iets was maar wel goed dat je bent geweest :-)

Toet! Trots!!! je bent niet gegaan. Mén.. dat lijkt me moeilijk!

En de rest.. sorry, dat weet ik even niet meer :-)

Ik was ook aan het daten. Met best een leuke man.. hij was een beetje maffig, deed gewoon af en toe beetje raar IRL maar voor de rest wilde ik het nog even aankijken. Ik voelde me op mijn gemak, het contact ging heel erg makkelijk en eenvoudig. En we hadden een tweede date gepland. Ik werd uiteindelijk ziek en tja.. dan ga ik niet afspreken als het snot uit mijn ogen komt gedropen. Dus we zouden opnieuw plannen. Geen probleem..

Ik had echt al 3x in de week erna gevraagd wanneer het dan wel kon. Maar hij kwam terug met 'voel je je alweer beter dan'? Uhh ja dacht ik. Ik ga toch ook werken. Maar goed. Het kan ook lief zijn! Want het contact verder was heel erg leuk, enthousiast, hij hielp me nog met iets voor mijn werk etc etc.

Uiteindelijk nog een keer gevraagd: wanneer kan je dan? 'ik ben gewoon slecht in prive planningen'..'tja, als je niks plant gebeurt er ook niks :-)'. Daar was hij het over eens. Dus we zouden vorige week woensdag hebben afgesproken, het laatste contact was op zondag terwijl het daarvoor echt iedere dag, de hele dag was zeg maar. Ik hoorde en hoorde maar niks. Dus uiteindelijk woensdag om 5 uur dacht ik: stik erin. En om 6 uur kwam hij dan aan 'ja, hoe laat spreken we af?' Dus ik zei heel rustig dat ik dacht dat het niet meer doorging, immers ik had nik smeer gehoord en dat is helemaal niet erg maar zonder concrete afspraken ging ik er verder niet meer vanuit dat het door zou gaan. Nou.. allebei vonden we het jammer. Dus ik zei direct: laten we niet meer aan miscommunicatie doen, en wanneer kan je dan wel?'

HIj moest zijn agenda controleren, hij was nl aan het rijden en zou het me laten weten. Maar daarna zat hij bij een vriend thuis dus hoorde ik ook niks. En ja sorry hoor.. maar dan is het voor mij ook een keer klaar. Hoevaak moet ik het vragen?

Dus nu is het stilgevallen. En ik heb echt mijn best gedaan, geen conclusies getrokken etc etc maar hij moet ook wel willen. En de grap is.. uit zijn berichtjes blijkt dat ook, maar hij wordt niet concreet qua afspraken. Tja.. dat schiet dus niet op. Dus nu ben ik er klaar mee :-).

Zover dus mijn update :)
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23087

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 09 Dec 2013 13:11

Re: Datetopic

Nou wat irritant Caro! Ik vroeg me al af hoe t hiermee stond. Hier zou ik op een gegeven moment ook klaar mee zijn, als t zo moeizaam gaat. Vind dat je t nog lang hebt geprobeerd! :) Heb je verder nog contacten, op Tinder ofzo?
❤ 7 juni 2018
<<

Caro

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8396

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 09 Dec 2013 13:37

Re: Datetopic

Bliss schreef:Nou wat irritant Caro! Ik vroeg me al af hoe t hiermee stond. Hier zou ik op een gegeven moment ook klaar mee zijn, als t zo moeizaam gaat. Vind dat je t nog lang hebt geprobeerd! :) Heb je verder nog contacten, op Tinder ofzo?


haha ja dat vond ik ook! Ik dacht echt: kap het niet direct af bij het eerste ding dat niet zo lekker gaat. Juist omdat het voor de rest zo lekker ongedwongen ging. Dacht echt nog: kan zijn dat hij geen planningen kan maken. maar een agenda controleren lijkt me nu ook niet de meest grote, moeilijke taak!
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8224

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 09 Dec 2013 16:55

Re: Datetopic

Wow, wat een updates, ontwikkelingen en dates zeg.

Caro, ik zou er ook klaar mee zijn. Een man moet soms gewoon een man zijn en de dominante zijn in dat geval.

Sushi, ik vind het hele verhaal heel vervelend voor je. En wat moet dat laatste gesprek verwarrend zijn geweest. Vind het heel knap van je dat je niet appt (misschien handig om ook gewoon zijn nummer te wissen, maakt het nog simpeler om niet te appen?) Ik gun jou echt een hele leuke jongen!

Leuk Joyce dat hij uit zichzelf iets liet horen. Ik vind dat ook altijd belangrijk haha.

Jammer Bolletje, maar ook leuk dat het plots zo klikt met een jongen. Ben benieuwd hoe het gaat als jullie echt op date gaan.

Toet, ik vind het vervelend voor je dat je nog zoveel gevoelens voor hem hebt. Wel heel knap dat je niet gegaan bent! (ik had het waarschijnlijk niet kunnen weerstaan). Maar het is inderdaad wel beter zo.. jammer genoeg.

Eindelijk Nijntje! Je hebt wat kriebels haha.

Auxo, Nyx, hoe is het bij jullie?

Wacht er was toch ook een nieuwe dater? Choco? Wat een rare catfisher! Hopelijk houdt dit je niet tegen op date gebied.

Bliss, meid meid meid... what to say haha. Daarvoor zijn dates ook he, om te kijken of het iets is. Goed dat je gegaan ben. En nu geen gevoelens ga krijgen voor je scharrel! Ik weet al wat ik jou wil geven met kerst, maar eerst dit: http://thegirlsguidetodepravity.com/i-f ... fck-buddy/

En dan druk ik op versturen, maar het is nog niet af haha.

Carra, hoe gaat het met jou? Al op naar een rebound?

Polly: LEUK LEUK LEUK! Ja, ik bedoel LEUK! Met hoofdletters en alles. Ik vind het zo leuk voor je. Jammer dat je verplaatsing naar Z-A niet doorgaat, maar ik lees voor het eerst kriebels in je berichten. Ik ben nu zo benieuwd naar jouw Chileen. Ik wil meer! Ik wil dat dit heel veel verdere verhalen gaat hebben :) Oh, en nu ik terug ben, wil ik ook een baan die over de wereld gaat. Dus nu moet ik echt eens een baan bij jou gaan vissen ;)

SG: Super dat jullie elkaar weer gaan zien. Ik zie wel een toekomst voor jullie (iig in de nabije toekomst).

Ik heb afscheid genomen en nu weer naar het echte leven. Dag dag vakantieliefde, het was leuk en ik ben blij dat ik weer weet dat ik gevoelens kan krijgen. Aarrrggg vervelend om iemand ver weg leuk te vinden. Aan de andere kant, het was mijn vakantie, de zon scheen, en dan is toch alles anders. Nu kijken hoe het daten ook alweer was in Nederland. Nog niets gepland hoor en ga het ook niet direct opzoeken, maar ik ga het ook niet uit de weg (dus potentiele geschikte mannen mogen mijn kant op worden gestuurd haha). Eerst maar eens vrijgezellig de feestdagen doorkomen ...
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23087

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 09 Dec 2013 19:34

Re: Datetopic

Haha Tab, goed stuk, I'll keep it in mind :wink: Vanavond maar eens een berichtje sturen om te zien of er nog gescharreld wordt deze week. Jullie weten, ik ben emotioneel flexibel, dus mijn gevoel kan de volgende keer zo weer heel anders zijn.

Oh en welkom terug natuurlijk!
❤ 7 juni 2018
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8224

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 09 Dec 2013 19:38

Re: Datetopic

Emotioneel flexibel.. mooie term :D
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23087

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 09 Dec 2013 22:18

Re: Datetopic

Ik heb er weer ff een analyse op losgelaten en weet je wat het volgens mij gewoon weer is? De spanning, de 'jacht', het feit dat ik hem niet helemaal kan krijgen ofzo (terwijl ik dat denk ik ook niet eens zou willen); dit alles maakt hem dan weer aantrekkelijk voor mij. En waarschijnlijk zou de lol er alweer af zijn als hij mij nu ook ineens zou willen. :laughcry:
❤ 7 juni 2018
<<

Anoniem58

Bericht 10 Dec 2013 08:26

Re: Datetopic

Zo, er is gisteren een hoop gebeurd hier. Ik had een hele stomme opmerking gemakt en daarna hoorde ik niks meer van hem. Hij is blijkbaar een zwijger als er iets is, 00.30 heb ik hem toen een lang berichtje gestuurd met dat het dan voor mij part klaar was, had al heel vaak op verschillende sorry gezegd. En toen ineens ging ie wel praten, tot 3.15... Als we eenmaal gaan appen is er geen houden meer aan haha! Maar hij komt dus waarschijnlijk vanavond!!

Blies, dat herken ik wel, ik ben wel vaker gek geweest op een man, tot dat hij interesse kregeg in mij, dan was het klaar.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8224

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 10 Dec 2013 13:29

Re: Datetopic

Haha Bolletje, nou dan heeft die stomme opmerking toch gewerkt :)

En idd Bliss, ik herken dat ook. Bij mij werkt het alleen anders, ik ga mensen leuk vinden die mij leuk vinden omdat ze mij leuk vinden en niet omdat ik hun perse leuk vind. Wacht, is het nog te volgen? Maar op die manier ben ik ooit (twee keer eigenlijk) in een verkering terecht gekomen enkel en alleen omdat zij mij leuk vonden.

Verder weten jullie nog die slechte gast van mij (die geen seks wilde haha), daar heb ik gisteren tot diep in de nacht mee zitten praten. We hebben het over de gang van zaken toen gehad enzo en dat hij gewoon niet lekker in zijn vel zat. Wat een gesprek he na zo'n lange tijd. Maar nu ik blijkbaar weer terug ben, wilt hij toch wel contact blijven houden.
<<

Anoniem 53

Bericht 10 Dec 2013 16:10

Re: Datetopic

Tabbie; Hier op het moment niks. De scharrel van vorig jaar en dus ook even van dit jaar is voorgoed exit en verder vind ik het wel even prima zo. Tinder heb ik geïnstalleerd, maar daar kom ik ook niet veel tegen. Ik lees nu dus gewoon lekker mee en geniet (en leef mee) van jullie verhalen!
<<

Anoniem58

Bericht 10 Dec 2013 21:55

Re: Datetopic

Hij komt zo! Waaaaaahhh!
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8224

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 10 Dec 2013 22:01

Re: Datetopic

Geniet ervan! (ja in mijn boek is alles na 22 uur in de winter een booty call)
<<

Char

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1740

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:04

Bericht 10 Dec 2013 23:12

Re: Datetopic

Ik lees nog steeds altijd mee, maar heb me zelf al een tijdje niet meer in de verhalen gemengd. Na mijn vorige, niet succesvolle, date was ik er weer even klaar mee. Maar ik vind het wel leuk om jullie verhalen te lezen hoor :)

Ik ben nu weer met twee aan het mailen. De ene ben ik eigenlijk wel een beetje klaar mee, maar hij wil mij graag ontmoeten. De ander is nog wat aftasten, maar het lijkt wel leuk.

Blijf vooral lekker doorschrijven allemaal. Ik hoop snel ook weer wat meer te kunnen delen :)
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 23087

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 11 Dec 2013 01:02

Re: Datetopic

Tabbie, bedoel je die gast die zonder tong zoent? :nerd:
❤ 7 juni 2018
<<

Rose.

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2233

Geregistreerd: 04 Sep 2013 21:13

Bericht 11 Dec 2013 01:10

Re: Datetopic

Ja ja dames :) morgen heb ik weer een date, op zijn initiatief ^^

Hij zei "misschien moet je weer eens langs komen" :bounce:
I thought I wanted freedom, but love got in the way ♡

Mijn blog: http://www.enjoycelife.nl
<<

Anoniem58

Bericht 11 Dec 2013 12:02

Re: Datetopic

Nou, gisteren dus de date gehad, hij kwam binnen en het voelde meteen goed. Super leuk gepraat meteen vertrouwd en elkaar beetje aanraken. Naderhand geknuffeld en gezoend, en er komt zeker een vervolg. Yay!
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:15

Bericht 11 Dec 2013 12:19

Re: Datetopic

Bolletje en Joyce, wat leuk!

Ik kon me gisteren niet inhouden en heb mijn ex-date geappt. Ben nog niet veel wijzer, maar ik kan het nu wel meer loslaten.

Ik had hem geappt dat ik me toch wel wat verward voelde na zondag en dat het me speet dat ik hem een klootzak had genoemd toen. Hij zei dat hij bij zijn keuze bleef en "Het gaat nu niet goed met me en dat is iets wat ikz elf ga oplossen, daar wil ik anderen en ook jou niet mee lastig vallen". En daarna zei hij dat als hij gelukkig is met zichzelf hij eventueel iets leuks kan beginnen met een ander. En dat hij niet voor me kon gaan, want het was gebaseerd op te weinig en hij wilde het niet complexer maken. En hij wil geen contact houden verder want dan wordt alles alleen maar moeilijker.

Veel woorden, maar niet echt een duidelijke boodschap. Ben er nu ook wel echt klaar mee. Ik begrijp er weinig van. Aangeven dat je me zo leuk/lief vindt en zo graag bij me bent maar als het goed gaat met hem wil hij wel iets beginnen met een ander maar niet met mij. Nou ja, prima ook. Deze man heeft duidelijk issues en moet inderdaad maar even met zichzelf aan de slag denk ik.
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:15

Bericht 11 Dec 2013 12:23

Re: Datetopic

Ik denk ook dat ik voorlopig maar even niet ga daten. Ik heb nu in korte tijd veel meegemaakt (dit klinkt dramatischer dan het is, maar jullie snappen vast wat ik bedoel haha) en ik waardeer het eigenlijk nu nog meer hoe fijn het is om single te zijn.

Ik dacht altijd: "Daten is leuk!" Maar ik kom er nu achter dat het best stressvol is en helemaal niet altijd zo heel leuk is ;-)
<<

Anoniem58

Bericht 11 Dec 2013 12:28

Re: Datetopic

Sushi, een vriendin van mij had iets herkenbaars. Ze was ook met een man aan het daten die issues had maar die heeft haar echt aan het lijntje gehouden, dus ik denk dat je blij moet zijn dat hij zo eerlijk tegen je is. Ik vind het een goed teken van hem dat hij jou niet wil mee slepen in zijn problemen. Ik snap wel dat het voor jou heel rot is. En stressvol vind ik het daten ook inderdaad, zo leuk is het allemaal niet. Pas als je allebei hetzelfde gevoel hebt en de onzekerheid weg is word het leuk.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8224

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 11 Dec 2013 12:39

Re: Datetopic

Bliss schreef:Tabbie, bedoel je die gast die zonder tong zoent? :nerd:Haha nee, dat was geen bad boy :laughcry:

Dit was daarvoor. Ojeej, ik verslijt ze echt veel zeg. Maar ik ga er nu gewoon vriendschappelijk mee om, want mijn vakantieman zit nog in mijn hoofd.
<<

Tabbie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8224

Geregistreerd: 04 Sep 2013 12:33

Bericht 11 Dec 2013 12:42

Re: Datetopic

Leuke updates Bolletje&joyce.

En Sushi, ik snap dat je jezelf niet kon bedwingen, maar ik denk dat het inderdaad goed is om er nu ook echt klaar mee te zijn. Zulke gasten kunnen je maandenlang raar aan het lijntje houden en in de war schoppen. Of ze zijn gewoon enorm laf om duidelijk te zeggen dat ze je gewoon niet meer moeten. Welke van de twee het ook is, je verdient beter!
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 14223

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 11 Dec 2013 12:47

Re: Datetopic

Sushi, hij gebruikt misschien veel woorden maar ik vind zijn boodschap vrij duidelijk: Hij wil geen relatie met jou. Hard, maar wel eerlijk. Ik vind het jammer voor je, het klonk aanvankelijk zo leuk. Ik kan me wel vinden in zijn keuze geen contact meer te willen, dat maakt het meestal alleen maar ingewikkelder.

Bolletje, leuk dat je dat zo geslaagd was! Hebben we het nog steeds over diezelfde jongen van het koor?

Joyce, leuk dat er vanavond weer een date komt. Veel plezier!

Bliss, alweer een scharreldate staan?
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:15

Bericht 11 Dec 2013 12:48

Re: Datetopic

Ik denk eigenlijk dat hij gewoon een zielig verhaaltje heeft opgehangen omdat hij bang was dat hij me misschien zou kwetsen als hij zou zeggen: "Je bent niet mijn type sorry". Terwijl dat het juist makkelijker maakt haha. Dit is zo ingewikkeld.

Maar goed, door naar de volgende. Over een tijdje pas denk ik. Voorlopig even niet ;-)
<<

Sushi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 449

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:15

Bericht 11 Dec 2013 12:49

Re: Datetopic

Lady schreef:Sushi, hij gebruikt misschien veel woorden maar ik vind zijn boodschap vrij duidelijk: Hij wil geen relatie met jou. Hard, maar wel eerlijk. Ik vind het jammer voor je, het klonk aanvankelijk zo leuk. Ik kan me wel vinden in zijn keuze geen contact meer te willen, dat maakt het meestal alleen maar ingewikkelder.


Oh maar dat is mij ook duidelijk hoor. Maar hij verpakt het in zoveel loze woorden vind ik.
<<

Anoniem58

Bericht 11 Dec 2013 12:50

Re: Datetopic

Lady, nee die is echt exit. Deze heeft mij vorige week op facebook aangesproken, stond al lang in mijn lijst en ken hem via via maar nooit echt mee gesproken. En we zijn eigenlijk niet meer gestopt met kletsen, en gisteren ging het meteen net zo gezellig door. Het is raar dat het zo snel gaat, en dat zu mij normaal afschrikken maar ik betrap me erop dat ik nu eigenlijk al niet kan wachten tot ik hem weer zie!
VorigeVolgende

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron