Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Overnight oats

<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11113

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 27 Jan 2014 12:59

Re: Overnight oats

Ik wil het ook gaan proberen. Afgelopen week al (gebroken) lijnzaad gekocht. Maar nu dacht ik dat het ook met kwark zou kunnen is dat handig?
____________________
<<

Anoniem313

Bericht 27 Jan 2014 13:48

Re: Overnight oats

Tuurlijk kan dat. Ik week het zelf vaak in water en voeg dan 's ochtends kwark of yoghurt toe. Je kunt het ook direct in kwark weken, dan zou ik wat vocht toevoegen, anders wordt het denk ik wel heel dik.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 39431

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 28 Mei 2018 20:16

Re: Overnight oats

Even een upje. Ik ga weer aan de overnight oats. Ook echt zin in. Zojuist een potje gemaakt voor in de koelkast. Stoei nog wel een beetje met de verhouding. Even snel dit topic doorgelezen maar zie meerdere verhoudingen. Wat vinden jullie fijn? (echt een papje of wat dikker is me om het even, ik ben niet zo substantie gevoelig maar gaat me meer om of het voldoende vult). Ik heb nu 40 gr oats op 100 ml amandelmelk. En wat voor melk werkt nou het beste? En is het gezondste?

(heb m'n eigen tips aan anderen uit dit topic al wel gelezen hoor haha)
Lieve kleine man. 01-04-2017
Lief klein meisje. 22-09-2020


Afbeelding

Afbeelding
Vorige

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers