Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Nieuwe kozijnen, wat zouden jullie doen?

<<

Anoniem124

Bericht 10 Sep 2013 08:16

Re: Nieuwe kozijnen, wat zouden jullie doen?

Huh nee zon rooster wil ik niet, wat lelijk! En onnodig ook. Nog nooit gezien in een huis hier,
<<

Anoniem124

Bericht 10 Sep 2013 08:17

Re: Nieuwe kozijnen, wat zouden jullie doen?

Staat er lekker aardig, zo bedoel ik t niet, was meer dat ik dat echt niet kende en ook zo zonde vind staan in een huis dat steeds mooier wordt.
<<

Zoethout

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 702

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:43

Bericht 10 Sep 2013 17:22

Re: Nieuwe kozijnen, wat zouden jullie doen?

Ik vind roosters met name heel handig omdat je dan niet altijd de ramen (bijv. klapraampjes) open hoeft te zetten, maar dat er wel frisse lucht binnen komt.
Leven en laten leven
<<

ekiaam87

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1420

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:38

Bericht 10 Sep 2013 18:34

Re: Nieuwe kozijnen, wat zouden jullie doen?

rapa nui schreef:
Waarom is een schuifpui inbraakgevoeliger dan openslaande deuren? Wij willen ons raam achter vervangen en dachten juist aan een schuifpui, omdat dat beter schijnt de isoleren dan 2 openslaande deuren en zodat we geen ruimte verliezen op de veranda.


Volgens mij komt er bij nieuwere types wel een extra soort slot op maar oudere types schuifpuien zijn door inbrekers makkelijk te openen.[/quote]

Wij hebben zo'n oude schuifpui, maar de inbreker die hier geweest is, heeft gewoon het glas van 1 van de ramen kapot gebrand/geslagen en heeft niet eens (zichtbaar) geprobeerd om de schuifpui via de schuif open te maken.
Vorige

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers