Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Spullen kopen niet zwanger/pril zwanger

<<

Kajaka

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2512

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:15

Bericht 10 Sep 2013 11:06

Re: Spullen kopen niet zwanger/pril zwanger

Ik heb pas zon 3 weken terug voor het eerst zelf een pakje gekocht. Had al wel meerdere pakjes gekregen. Maar ik vond het gewoon ook heel moeilijk aangezien er veel zomerspullen waren en ik toch echt in de winter ben uitgerekend.
De babykamer en kinderwagen hebben wij vorige weer besteld.
<<

Isolt

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2380

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:46

Bericht 14 Sep 2013 09:28

Re: Spullen kopen niet zwanger/pril zwanger

Ja, ik heb al wel wat. Misschien niet slim maar mocht het niet lukken dan is de teleurstelling toch al enorm groot. Ik besef mij wel heel erg goed dat het ook mis kan gaan.
Vrienden van ons hebben 1 dochter en deden vorig jaar alles weg. Wij konden het bedje en badje voor niks krijgen. Deze staan hier nu op zolder. Mijn zus heeft nu twee zoontjes en zijn nu klaar met de baby's. Als ze de kinderwagen niet meer gebruikt komt deze naar ons. Ik hoop toch veel te gaan dragen. Dan vind ik het zonde om een nieuwe kinderwagen te moeten kopen. Ik vind negen maanden om alles te kopen toch best wel kort. Koop het liever in delen om nog wat geld te kunnen sparen. Wij hebben pas ook een bakfiets gekocht. Deze stond in de buurt heel goedkoop te koop. Nu voor de boodschappen, wij hebben geen auto. Straks ook voor de kinderen. (mocht het dus lukken.)
De kans dat mijn moeder binnenkort gaat verhuizen is heel groot. Zij heeft alles nog van ons toen wij baby waren. Ook de oude kinderwagen. Deze zou ik ook graag willen gebruiken. Maar als ik hem straks niet hier zet gooien ze hem weg omdat zij het dan niet meer kan opslaan. Gelukkig hebben wij een hele grote zolder en kan er ook van alles voor staan. Dan worden wij er niet altijd mee geconfronteerd als het echt niet lukt.
10-08-2017 ♥
<<

Anoniem15

Bericht 14 Sep 2013 09:31

Re: Spullen kopen niet zwanger/pril zwanger

Ik vind dat een ieder dat voor zichzelf uit moet kunnen maken.
<<

Anoniem124

Bericht 14 Sep 2013 09:54

Re: Spullen kopen niet zwanger/pril zwanger

Rituals schreef:Ik vind dat een ieder dat voor zichzelf uit moet kunnen maken.


Nee dat kan natuurlijk echt niet, dat snap je toch wel. :lol:
<<

Anoniem315

Bericht 14 Sep 2013 10:55

Re: Spullen kopen niet zwanger/pril zwanger

Wij gaan vanmiddag de box van mijn broer ophalen, maar die durf ik nog niet in elkaar te zetten. Ik ben zo bang dat we het lot tarten. Dat heb ik dus ook met andere aankopen. Toen ik het gister even benauwd kreeg betreffende een vroeggeboorte van ons kindje, begon ik mezelf al te verwijten: zie je nou wel, dat bedje had je nog niet in elkaar moeten zetten... Zielig misschien, maar een overheersend gevoel.
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 14 Sep 2013 10:58

Re: Spullen kopen niet zwanger/pril zwanger

Dat lijkt me best een vervelend gevoel Exo. Wij hebben nu denk ik twee weken de box in elkaar staan, heerlijk om alle babytroepjes in kwijt te kunnen voor nu. We zijn nog niet met de babykamer begonnen en de extra ruimte in mijn eigen kast is nu wel op, dus daarom eigenlijk.
L2014 & H2017
<<

Velvet

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 78

Geregistreerd: 12 Sep 2013 20:05

Bericht 14 Sep 2013 11:22

Re: Spullen kopen niet zwanger/pril zwanger

Ik kocht al wel wat kleine dingetjes toen ik net zwanger was. Een rompertje, een pakje, zulke dingen. Ik had me zó op een zwangerschap verheugd, dat toen het eenmaal zover was, ik het heerlijk vond om eindelijk 'legaal' babyspulletjes te bekijken en heel af en toe al wat mee te nemen. Ik denk dat het inderdaad pijnlijk was geweest als het vervolgens mis zou gaan, maar ik denk niet dat ik het een volgende keer zou laten.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Bloom