Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Biechttopic

<<

Anoniem140

Bericht 21 Okt 2014 13:45

Re: Biechttopic

En al helemaal luxe dat je dan zo'n goed lijf hebt dat meteen zwanger is....

Ik zou ook gewoon langzaam voor dat kindje gaan hoor Dundas, jullie hebben het financieel bijna op derit, stel je word nu zwanger, dan nog zou er geen man overboord zijn.
<<

Anoniem125

Bericht 21 Okt 2014 13:52

Re: Biechttopic

Ja, dat is wel fijn inderdaad, erg dankbaar voor.

Maar bij Dundas heb ik toch het idee dat er meer achter zit....
<<

Liz

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 436

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:52

Bericht 21 Okt 2014 16:29

Re: Biechttopic

Ik snap je wel Dundas. Ik heb ook een hekel aan verjaardagen en vier het daarom de afgelopen 2 jaar niet meer, ben met een goede vriendin lekker gaan stappen en dat was echt heerlijk. Daarnaast zou ik wel al voor een kindje gaan, omdat je boven de 30 bent zou het best langer kunnen duren. En zoals eerder gezegd werd dan ben je zo 1,5 jaar verder. Hier ook geen ideale situatie maar we gaan toch voor een kindje. Mocht je daar meer over willen weten dan stuur maar een PM, wil het liever niet online hebben staan.
Afbeelding
<<

Anoniem88

Bericht 21 Okt 2014 19:17

Re: Biechttopic

Nougat schreef:Ja, dat is wel fijn inderdaad, erg dankbaar voor.

Maar bij Dundas heb ik toch het idee dat er meer achter zit....

Zoals wat? :) m'n cyclus ken ik overigens al, die is keurig 28 dagen. Ik gebruik namelijk (behalve een beetje creatief plannen) geen anticonceptie. Dus rationeel gezien weet ik ook wel dat er eigenlijk geen probleem is. Het enige wat me tegenhoudt zijn de financiën, over een aantal maanden zijn we daaruit maar beginnen we ook op het absolute nulpunt. Dus geen spaargeld of wat dan ook. Voor de rest schuilt er nüets achter. Want nu kun je in negen maanden tijd heus wel een hoop bij elkaar sparen hoor, maar stel dat ik nú zwager zou raken, dan ben ik in juli uitgerekend. In maart zijn we klaar met aflossen en dan hebben we ineens nog maar vier maanden om alles te kopen, te sparen en wat dan ook. Het voelt voor mij niet goed om dat soort dingen overhaast te doen. Ik wil me oriënteren, ik noem als voorbeeld een kwalitatief goede kinderwagen (die ongetwijfeld ook niet goedkoop zal zijn, maar een goede wagen vind ik belangrijk omdat we geen auto/rijbewijs hebben). Verder vind ik het prima dat andere dingen tweedehands komen hoor, dat is het probleem niet.

Maar ik snap niet zo goed waarom er direct meer achter moet steken als ik de boel gewoon eerst een béétje op de rit wil hebben en wij ons beiden daarom niet nú al ergens in willen storten. En ik vind dat geanalyseer gewoon een beetje stom van je, Nougat. Laat ons even uit die achtbaan stappen, even rustig bijkomen voor we een nieuwe achtbaan in stappen. Gelukkig staat m'n vriend hierhetzelfde in, trouwens :) Kijk, dat we in januari proberen zwanger te worden, dat vind ik al een iets ander verhaal. Dan hebben we sowieso meer zicht op hoe de situatie zal zijn. Dat hebben we nu ook al enigzins, maar dan is alles concreter. M'n vriend wordt straks schuldenvrij, dat willen we graag zo houden.
<<

Anoniem148

Bericht 21 Okt 2014 22:45

Re: Biechttopic

Ik vind het knap dat je de beslissing neemt om eerst schulden vrij te zijn. Geef je ook groot gelijk want dat zal minder stress opleveren wat niet goed is voor een zwangerschap.
Wij hebben het niet heel breed, gewoon een normaal inkomen en kopen toch veel via marktplaats en van vrienden dus kunnen het zo duur maken als we willen. Ik vind dat we het geld beter kunnen gebruiken voor als ze naar school moeten.
Wij hebben bv een kamer van 150 euro in prima staat. Is iets anders dan de 600 euro minimaal in de winkel.
Wandelwagen krijgen we net zoals de box.
Van ons is dus een bewuste keuze om het zo te doen.
Maar met schulden hadden we Nog meer moeten nadenken over alles. Ik vind het een verstandig besluit van jou.
En die verjaardag, ik heb er ook moeite mee maar hethoort erbij. Kies er anders voor om het alleen met jouw vriend te vieren?
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 22 Okt 2014 14:30

Re: Biechttopic

Ik heb twee jaar geleden een vriendin ontmoet, het kwam door onze kinderen, ik heb er twee en zij ook, ze zijn van dezelfde leeftijd dat is erg leuk, alleen hebben onze oudste kinderen niet hetzelfde geslacht.
Ze wonen een straat achter ons, we zagen elkaar bijna dagelijks en onze kinderen speelden veel samen, mijn oudste kind is niet heel gemakkelijk en kan soms erg dwars en druk zijn, maar ik heb nooit het idee gehad dat ze zich daaraan stoorde, in tegendeel zelfs.

Nu het volgende, ze heeft nu sinds een half jaar nog een moeder hier uit de straat waar ze ineens heel veel mee optrekt, leuk voor hun natuurlijk maar ik voel me een beetje aan de kant gezet... Ze gaat nu vaak met hun op pad, hun kinderen, dus hun oudste hebben t zelfde geslacht en dat ene kindje is heel lief, gemakkelijk en rustig.
Ze belt mij bina niet meer om iets leuks te gaan doen maar ik krijg wek altijd via telefoon of mail te horen dat ze weer met die andere moeder/vriendin opstap zijn geweest en dat t zo leuk was...
Misschien ben ik wek jaloers maar het steekt wel een beetje... :(

Ik wijt t nu aan dat mijn oudste soms wat lastiger is en ze zich daar nu aan stoort? Geen idee, laatst zouden we samen ergens heen gaan en toen had ze die andere vrouw ook weer mee gevraagd..
<<

Maddie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5437

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Woonplaats: Noord Holland

Bericht 22 Okt 2014 15:45

Re: Biechttopic

Ik zou hier proberen een positief gesprek over aan te gaan. Dat je haar erg mist en dat je graag weer eens wat alleen met jullie en de kids zou doen. Zoiets. Ik zou die andere vrouw hier niet in noemen.

Kan me wel voorstellen dat je je een beetje aan de kant gezet voelt.
Augustus 2012
Augustus 2014
Mei 2016
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 23 Okt 2014 16:59

Re: Biechttopic

Ik doe dit even anoniem, omdat nog niemand het weet, maar mijn schoonmoeder heeft darmkanker. Ze krijgt nu allerlei onderzoeken om te kijken hoe erg het is en hoe ze behandeld gaat worden, maar ik vind het zo oneerlijk. Mijn vriend heeft alleen zijn moeder nog en straks raakt hij haar ook nog kwijt, dat mag gewoon niet. Hij heeft al te veel mensen verloren in zijn leven.
<<

Maddie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5437

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Woonplaats: Noord Holland

Bericht 23 Okt 2014 17:02

Re: Biechttopic

:hug: biechtje wat een vreselijk nieuws zeg! Heel veel sterkte! Hopelijk is ee behandeling mogelijk en kan ze ervan genezen!
Augustus 2012
Augustus 2014
Mei 2016
<<

Ella

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3276

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:44

Bericht 23 Okt 2014 20:14

Re: Biechttopic

Wat een rotnieuws biechtje, heel veel sterkte!
<<

Anoniem216

Bericht 02 Nov 2014 09:38

Re: Biechttopic

Wat een rotnieuws biechtje, sterkte ermee.
<<

Anoniem166

Bericht 02 Nov 2014 12:13

Re: Biechttopic

Sterkte, Biechtje. Wat een rotnieuws. Hopelijk is er nog behandeling mogelijk.
<<

Anoniem173

Bericht 03 Nov 2014 07:28

Re: Biechttopic

Ik baal van de situatie die in mijn familie is ontstaan waar mijn man en mijn oma eigenlijk middenin zitten terwijl het een ruzie is tussen mijn moeder en oom. Hoewel ik al bijna 2 jaar aangeef geen partij te willen kiezen en wil dat ze normaal doen is het gisteren helemaal uit de hand gelopen. En daar word ik verdrietig van omdat ik wel alles moet aanhoren en gedwongen wordt te bemiddelen en partij te kiezen. Heb er echt slecht door geslapen, bah.
<<

Anoniem125

Bericht 03 Nov 2014 10:25

Re: Biechttopic

Familieruzies zijn killing. In mijn mans familie is ook zo'n jarenlange ruzie gaande, mensen die elkaar negeren op verjaardagen enzo, heel vermoeiend. Maar je hoéft echt geen kant te kiezen. Wij proberen er zo neutraal mogelijk in te staan. We nodigen iedereen uit voor verjaardagen en dan zoeken ze het maar uit onderling. Als de ene partij zich negatief uitlaat over de andere partij, zeggen we standaard dat we geen zin hebben om betrokken te worden in de ruzie. Na een paar keer dit aangegeven te hebben, laten ze ons er nu buiten.

Soms moet je hard zijn, want ik/wij hebben echt geen zin in die negativiteit. We doen ook niet aan bemiddelen, want het zijn volwassen mensen, die prima zelf met elkaar in gesprek kunnen gaan als ze die behoefte hebben (wat dus overduidelijk niet zo is).
<<

ZoZo

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 120

Geregistreerd: 09 Sep 2013 11:51

Bericht 03 Nov 2014 10:43

Re: Biechttopic

Eens met Nougat. In onze familie zijn ook een x aantal ruzies maar ik ga me daar echt niet mee bemoeien. Altijd als ze erover beginnen om te klagen wil ik er niets over horen. Ik wil gewoon neutraal blijven. Ik snap wel dat het moeilijk voor je is hoor, want ruzies zijn nooit leuk. Sterkte!
<<

Anoniem173

Bericht 03 Nov 2014 13:12

Re: Biechttopic

Bedankt voor jullie reacties. Het is echt hoog opgelopen gisteren telefonisch nu weer een mail met daarin allerlei beschuldigingen. Kijk dat er ruzie is prima dat vechten ze zelf maar uit. Maar heel sneaky de halve familie betrekken erin door ze in de cc van een mail te zetten vind ik zo vals.
<<

Anoniem125

Bericht 03 Nov 2014 13:25

Re: Biechttopic

Dat is inderdaad zwaar irritant, Ik zou een mail terugsturen naar de zender. Gewoon heel kort dat je het niet op prijs stelt dergelijke mails te ontvangen en dat je er liever buiten blijft.
<<

Anoniem108

Bericht 03 Nov 2014 13:35

Re: Biechttopic

Dundas: het lijkt mij ook niet meer dan verstandig om proberen zwanger te raken als je zeker weet dat dit financieel ook haalbaar is om een kindje groot te kunnen brengen. Dat besluit kan ik alleen maar onderstrepen.

Wat me wel opvalt is dat je zegt een negatief zelfbeeld te hebben en een muur op te trekken. Dat is zonde, want ik denk dat als je een relatie kan aangaan, dat vriendschappen ook mogelijk zijn. Vriendschappen groeien en dus kun je elkaar langzaam beter leren kennen in een tempo dat bij je past.

Oh ja, ik ben ook bijna 33 en zie het zelf geheel niet als te oud om eventueel moeder te worden. Je kan het niet zomaar vastpinnen op een getal. De situatie moet ernaar zijn en dat was bij jou niet zo. Hopelijk binnenkort wel. :)
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 03 Nov 2014 18:57

Re: Biechttopic

Ik biecht op dat ik het leven even helemaal niet zo leuk meer vind, en ik me erg eenzaam voel :nopompom:
<<

Siem

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2241

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:25

Bericht 03 Nov 2014 19:16

Re: Biechttopic

Is er ook een aanleiding dat je je zo voelt of is het al iets dat langer speelt?
<<

Anoniem216

Bericht 04 Nov 2014 21:03

Re: Biechttopic

Wat naar eenzaam biechtje. Ik weet zo 1,2,3 niet wat ik erop moet zeggen, maar ik wil je wel een dikke knuffel geven :hug: .
<<

Rose.

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2240

Geregistreerd: 04 Sep 2013 21:13

Bericht 04 Nov 2014 21:20

Re: Biechttopic

Sterkte, eenzaam biechtje! Ik herken het gevoel maar al te goed. Is er een reden voor dat je je zo voelt? :hug:
I thought I wanted freedom, but love got in the way ♡

Mijn blog: http://www.enjoycelife.nl
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 07 Nov 2014 13:26

Re: Biechttopic

Ik ben de laatste week zo verschrikkelijk om me heen aan het slaan. Mijn vriend kan weinig goed doen, een vriend kreeg net al de volle lading.
Ik voel me totaal niet mezelf, terwijl ik eigenlijk gewoon gelukkig kan en mag zijn op dit moment vind ik.
Het topic 'ken jij jezelf' maakte me eigenlijk heel erg verdrietig, want ik heb geen idee wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik waard ben.

Ik heb deze dip eerder gehad, ben er toen ook zelf weer uitgekomen. Maar ik vind het vervelend om te merken dat ik er weer in zit.
<<

Lady1984

Noob

Berichten: 88

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:46

Bericht 07 Nov 2014 18:34

Re: Biechttopic

Biechtje, wat ontzettend naar. Je kan zo'n uitzichtloos gevoel hebben. Ik herken het wel. Als je er eens over wilt praten via PB of mail dan kan dat.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4266

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 07 Nov 2014 19:56

Re: Biechttopic

Hier het biechtje dat zich eenzaam voelt. Bedankt voor jullie reacties. De reden is dat ik al bijna een jaar werkloos thuiszit (dit had ik nooit gedacht), en mn relatie net uit is. Het kost veel energie om jezelf telkens op te peppen en dingen te verzinnen om de dag door te komen. Dit weekend heb ik niets gepland, mn vriendinnen wonen ver weg. Weet dat er ergere dingen zijn, maar bleh dit is niet leuk.
VorigeVolgende

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers