Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Biechttopic

<<

Jip

Bericht 10 Okt 2014 20:13

Re: Biechttopic

De arts zei dat het nu niet hoefde, dus dan ga ik ook niet vrijwillig in mij laten snijden. Het is een soort platte schijf ter grootte van een euro. ik laat nu dit eerst maar bezinken.
<<

Anoniem131

Bericht 10 Okt 2014 20:29

Re: Biechttopic

Ik begrijp dat je hier niet op zit te wachten en ik begrijp dat je het wil laten bezinken maar ga niet klakkeloos op een arts af. Vraag desnoods een second opinion. Het hoort niet in je lichaam en als het fout gaat ben je verder van huis.

Verder veel sterkte.
<<

Jip

Bericht 12 Okt 2014 08:15

Re: Biechttopic

Bedankt!
<<

Exogenesis

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15140

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:26

Bericht 12 Okt 2014 19:09

Re: Biechttopic

He, wat schrikken joh! Maar echt hoor, als ik jou was, zou ik het ook weg laten halen. Die ingreep is kleiner dan wat er met je gaat gebeuren als het weefsel tóch besluit te gaan veranderen... Dat risico zou ik niet nemen. Al begrijp ik dat je het eerst even wilt laten bezinken.
• 6-12-2013 & 30-8-2016 •
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3988

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 13 Okt 2014 18:36

Re: Biechttopic

Ik biecht op dat ik niet weet wat ik wil met m'n leven. Ik twijfel zo snel over van alles! De ene keer denk ik dat ik wel kinderen wil, paar dagen later niet. Dan wil ik weer naar school ipv werk, dan niet. Ik ben eind 20, woon samen en heb alles 'goed op de rit', maar toch mis ik iets! Ik vind m'n werk niet leuk, in ieder geval niet voor 32 uur per week. Dus dan denk ik hup! volgend jaar naar school voor een opleiding, dan kan ik een leuke baan zoeken. Maarja, dat duurt weer jaren en dan vind ik mezelf weer te oud worden voor kinderen. Nu kinderen krijgen zit ik ook niet op te wachten, maar ik wil ook geen jaren meer m'n huidige werk doen. Wat wil ik dan wel? Word zo moedeloos van mezelf!
<<

Exogenesis

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15140

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:26

Bericht 13 Okt 2014 18:45

Re: Biechttopic

Typisch gevalletje quarterlifecrisis!

Ik herken het. Het heeft even geduurd, maar nu ben ik er uit/er door. Het is een kwestie van afwachten. Succes! Misschien hebben anderen wel bruikbare tips.
• 6-12-2013 & 30-8-2016 •
<<

Anoniem173

Bericht 13 Okt 2014 18:51

Re: Biechttopic

Heel erg herkenbaar, denk dat veel mensen van deze leeftijd daar mee worstelen. De ene keer denk ik ik pak mn biezen en ga een jaar reizen ij Australië. De andere keer denk ik ik stop met de pil en ga voor een kind. Doe ik 5 jaar een studie, afgestudeerd geen zin om in te werken. Nu na 2.5 jaar een andere studie vind ik het werk heel erg leuk maar denk ik zal ik niet eens kijken naar vacatures in mn andere studie. Altijd is het gras ergens anders groener niet waar?
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3988

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 15 Okt 2014 22:49

Re: Biechttopic

Ik zou graag jullie advies willen over het volgende.
Vandaag kwam een monteur voor de jaarlijkse controle van de CV-ketel. Omdat ik halverwege de ochtend moest werken, was mijn moeder er ook. Ik heb een handje gegeven, verwezen naar de zolder en toen ben ik gaan werken.
Mam belde even later op en gaf aan dat de monteur had gevraagd of ik vrijgezel was. Hij had zijn naam achtergelaten. Als mijn relatie uit zou gaan dan zou hij me graag beter leren kennen. Ik heb hier even om gelachen en ben verder gegaan met mijn werk. Moet eerlijk zijn dat het stiekem ook mijn ego streelde.
Even later zag ik dat ik gemiste (privénummer) oproepen had. Omdat ik aan het solliciteren ben dacht ik dat ik misschien wel ergens werd uitgenodigd, niet dus. Het bleek de monteur te zijn die een schroevendraaier was vergeten op zolder.
Deze zou hij komen halen als ik thuis was van mijn werk. Bij thuiskomst heb ik op zolder gekeken maar ik zag geen schroevendraaier. Naïef als ik ben dacht ik dat ie dan misschien ergens anders lag, achteraf echt stom. Toen hij kwam en zijn schroevendraaier naar eigen zeggen wel gevonden had, bleef hij drentelen. Ik heb toen aangegeven dat ik ging koken omdat ik zo weg moest en dus haast had, dit met de bedoeling dat hij weg zou gaan. Hij gaf toen aan dat hij wel mee wilde eten of aan wilde schuiven. Hierop heb ik geantwoord dat mijn vriend hier niet blij mee zou zijn. Hij vond dat jammer en vroeg me of mijn moeder me had verteld dat hij me graag beter wilde leren kennen. Ook hierop heb ik weer geantwoord dat ik een vriend heb en toen ben ik de gang in gelopen. Hij zei twee keer dat ik er maar over na moest denken en dat ik aan hem moest denken als het uit zou gaan. Gezegd dat dat niet zou gebeuren.
Vervolgens draait hij zich om en wil hij me zoenen. Ik heb mijn handen voor me gehouden om hem tegen te houden en weer aangegeven dat ik dit niet wilde en dat ik een vriend heb. Hij bood zijn excuses aan en liep verder. Toen hij buiten stond herhaalde hij weer dat ik er over na moest denken.

Ik voel me zo'n sukkel. Als ik eraan terug denk vind ik dat ik heel anders had moeten reageren en veel duidelijker had moeten zijn. Mijn vriend en vader vinden dat ik de organisatie waar hij voor werk moet bellen om een klacht in te dienen. Mijn moeder geeft aan dat het volgens haar liefde op het eerste gezicht was en dat het een wanhoopsdaad kan zijn. Zij zou er niets mee doen. Aan de ene kant ben ik het met mijn vader en vriend eens, maar aan de andere kant heb ik ook medelijden met deze man. Stel dat hij ontslagen zou worden dan voel ik me schuldig.

Wat ik wel geleerd heb, is dat ik nog duidelijker moet zijn en niet zo lief/aardig moet reageren op zo'n moment.
Wat zouden jullie doen? De organisatie bellen of het erbij laten?
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3611

Geregistreerd: 08 Sep 2013 10:40

Bericht 15 Okt 2014 22:58

Re: Biechttopic

Ik zou een klacht indienen. Zo te lezen was die man behoorlijk opdringerig en hij heeft jouw adres en telefoonnummer. Daar doe je door zijn werk vrij weinig aan maar zou ik in deze situatie persoonlijk wel vervelend vinden. Hopelijk helpt een klacht hem om zich niet meer zo opdringerig op te stellen. Wel vervelend zeg. Ik zou hier ook helemaal niet op zitten te wachten. Ik vind overigens niet dat je te lief geweest bent. Ik zou ook zo naïef zijn als een monteur terug zou komen voor gereedschap om daar niets achter te zoeken. Je hebt volgens mij heel duidelijk en consequent je grenzen aangegeven. Die monteur had er alleen weinig respect voor.
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10584

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 15 Okt 2014 23:02

Re: Biechttopic

Ik zou wel het bedrijf bellen. Deze man is een grens over gegaan als het gaat om proffesionaliteit. Ook al is het liefde op het eerste gezicht voor hem, jij bent er niet van gedient. Je hebt dat aangegeven en toch gaat hij (nogmaals) de grens over. Het zal wat zijn als hij dat bij meerdere klanten zou doen.
Je hoeft er niet eens gelijk een klacht van te maken, maar je kan het wel aangeven dat deze persoon een grens is overgegaan.
____________________
<<

Fjell

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1579

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:27

Bericht 15 Okt 2014 23:04

Re: Biechttopic

Wat een creep! Ik zou er denk ik ook een melding van maken. Kan best zijn dat hij onder de indruk van je was maar dan nog gaat hij gelijk wel heel ver.. jij hebt goed gehandeld maar met jou beschrijving krijg ik gelijk het idee dat dit niet eenmalig is. Stel dat een andere klant niet zo sterk is als jou en er wel meer gebeurd. Zou mij er ook niet schuldig over voelen want het is totaal onacceptabel gedrag!
-Jeg har det som plommen i egget-
<<

Anoniem86

Bericht 15 Okt 2014 23:22

Re: Biechttopic

Ik zou dat zeker per direct melden!
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3988

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 16 Okt 2014 07:54

Re: Biechttopic

Bedankt voor jullie reacties. Ik vind het ook vervelend en ook wel een inbreuk op mijn privacy aangezien hij op verschillende plekken in huis is geweest en ik hier niet bij was (mijn moeder wel). Uiteraard was dit werkgerelateerd.
Gek hé, dat ik gewoon medelijden heb met deze man. Mijn vriend stelde nog voor dat ik hem op zou bellen en zou aangeven dat ik erdoor van slag ben, dat hij geen contact meer moet opnemen en dat ik anders alsnog die organisatie bel.
Denk toch dat ik vandaag die organisatie ga bellen. Ik moet het medelijden maar even opzij schuiven.
<<

Kees

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7983

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:36

Bericht 16 Okt 2014 08:03

Re: Biechttopic

Ik zou ook zeker het bedrijf bellen! Je hebt meerdere malen aangegeven dat je niet geinteresseerd bent en hij blijft zich opdringen door te vragen of hij mee mag eten en je te willen zoenen. Daarbij heeft hij zich (ws) met een smoes binnen geluld waar ik ook zeker niet van gediend zou zijn!!

Wat een engerd!
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4983

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:32

Bericht 16 Okt 2014 09:21

Re: Biechttopic

Ik kan me alleen maar bij de andere meiden aansluiten: zeker een klacht indienen! Weg met dat medelijden, hij gaat een grens over, hoe wanhopig hij misschien ook is.
Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. 21-07-2019
<<

Anoniem304

Bericht 16 Okt 2014 09:26

Re: Biechttopic

Isabel_ schreef:Ik zou een klacht indienen. Zo te lezen was die man behoorlijk opdringerig en hij heeft jouw adres en telefoonnummer.

Juist daarom zou ik het in eerste instantie niet melden bij het bedrijf. Straks wordt zo iemand ontslagen en komtie bij jou langs. Dikke doei.

Mocht hij nu blijven bellen of langskomen, dan zou ik uiteraard wel een melding maken. Maar voor nu eerst niet denk ik. Ik ben dan echt veel te bang dat zo iemand me gaat stalken ofzo.
<<

Anoniem301

Bericht 16 Okt 2014 09:32

Re: Biechttopic

Ohhh ik laat me toch zeker niet bang maken Cotton! En dan heb je altijd nog een sterkte vriend die hem eens flink de waarheid kan vertellen als hij zijn grenzen niet weet, kom nou :face:

Ik zou zeker een melding maken bij het bedrijf, wellicht doet hij dit bij anderen ook. Hij is echt te ver gegaan. Vind de opmerking van je moeder ook wel enigszins apart.
<<

Exogenesis

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15140

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:26

Bericht 16 Okt 2014 09:35

Re: Biechttopic

In eerste instantie dacht ik ook: melding maken. Maar nu lees ik Cottons reactie en denk ik: ja, daar zit ook zeker wat in...

Jeminee, wat een wanhopige vent zeg! Hij is echt over je grenzen gegaan en ik zou me behoorlijk geïntimideerd voelen. Klinkt echt als zo'n fout verhaal uit de Viva ofzo.
• 6-12-2013 & 30-8-2016 •
<<

Anoniem304

Bericht 16 Okt 2014 09:35

Re: Biechttopic

De vriend van Biechtje was er nu toch ook niet? Die is er ook niet altijd. Dan laat ik me maar bang maken haha. Ik zou echt niet meer op m`n gemak zijn als ik zo`n melding had gedaan.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13219

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:29

Bericht 16 Okt 2014 09:37

Re: Biechttopic

Ik vind dat je moeder het wel erg romantiseert. Ook als het liefde op het eerste gezicht is heb je het gewoon te accepteren als iemand aangeeft niet te willen. Dat hij een toenaderingspoging heeft gedaan, oké, daar zou ik geen klacht voor indienen, maar hij is gewoon ontzettend opdringerig bezig geweest, heeft meerdere keren jouw 'nee' genegeerd. Ik vind liefde op het eerste gezicht daar geen excuus voor. Ik vind hem in elk geval heel eng overkomen.

De reactie van Cotton snap ik overigens wel, dat zou ik wel in mijn overweging meenemen, maar begrip omdat het liefde op het eerste gezicht zou zijn? Dikke doei.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Lenthe

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1277

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:10

Bericht 16 Okt 2014 09:41

Re: Biechttopic

Ben het helemaal met Susan eens. Liefde op het eerste gezicht is inderdaad mooi en een toenaderingspoging was dan heel leuk, want je voelt je gevleid etc. Maar na je eerste nee had hij moeten stoppen.
Ik vind dit gewoon een beetje creepy, dat hij je meerdere malen belt, dat hij nog eens met een smoes langs komt, dat hij mee wil eten en dat hij je nog eens probeert te zoenen! Nee is nee en je hebt het heel duidelijk gemaakt.

Ik zou inderdaad een klacht indienen. Dit gaat gewoon veel te ver.
<<

Anoniem114

Bericht 16 Okt 2014 09:44

Re: Biechttopic

Eh dit is een vorm van aanranding, toch? Ik zou daar zéker een melding van maken en als je echt bang bent, niet alleen een melding bij 't bedrijf, maar ook direct bij de politie.

Wat nou als-ie dit ook bij andere doet? Bij vrouwtjes alleen of bij een meisje van 18 dat wel even de ketel-meneer ontvangt, omdat de ouders werken?
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15225

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 16 Okt 2014 09:47

Re: Biechttopic

Hoewel ik de reactie van Cotton heel goed snap, zou ik zeker contact opnemen met het bedrijf. Ik zou de situatie uitleggen en ook aangeven dat je bang bent dat hij langskomt omdat hij je adres heeft.

♥♥


insta: perron.26
<<

Jip

Bericht 16 Okt 2014 10:08

Re: Biechttopic

Wat eng!! Ik heb ook ooit zo'n soort monteur gehad. Hij kwam steeds dichterbij. Ik was al aan het koken en ben veilig bij mijn pan met kokend water blijven staan. Ik zou melding maken van ongewenst gedrag, maar misschien niet teveel in detail treden.
<<

Anoniem97

Bericht 16 Okt 2014 15:59

Re: Biechttopic

Wat een engerd.
Ik zou dit zeker melden. Ook om te voorkomen dat hij dit bij andere vrouwen gaat doen of misschien al doet.
VorigeVolgende

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers