Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Werk & studie biechttopic

<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6152

Geregistreerd: 02 Sep 2013 00:24

Bericht 31 Mrt 2015 20:20

Re: Werk & studie biechttopic

Weg
Laatst gewijzigd door Thunder op 12 Mei 2015 19:57, in totaal 1 keer gewijzigd.
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

Anoniem148

Bericht 01 Apr 2015 00:08

Re: Werk & studie biechttopic

Hier gaat dat dadelijk ook zo. Hoorde van een collega dat er bij haar niemand op kraamvisite is geweest toen zij vorig jaar was bevallen. Hier deden ze al moeilijk tijdens mijn zwangerschap dus ik verwacht ook niets. Voordeel is dat ik na mijn verlof niet terug hoef en naar mijn oude werkplek ga, zij zijn gelukkig wel enthousiast! Ben pas anderhalve week geleden bevallen maar heb van hun wel al een kaart gekregen en de kraamvisite is al gepland!
snap dus heel goed Hoe Jij je voelt en dat is idd niet fijn zo.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 03 Apr 2015 15:58

Re: Werk & studie biechttopic

Ik ben werkzaam als hulpverlener voor mensen met psychiatrische problematiek en verslaving.
Dit doe ik in een andere woonplaats dan dat ik zelf woon. Altijd heb ik geroepen dat ik dit wil en erg prettig vind. Thuis heb ik mijn privacy, de kans dat er opeens een agressieve client voor mijn deur staat is erg klein. Dit vind ik een prettige gedachte, ik wil dat mijn zoontje veilig buiten kan spelen en zelf wil ik ook dat thuis veilig voelt.

Nu is er echter een mogelijkheid dat ik in mijn eigen woonplaats kan werken, dan vooral in een beschermde woonvorm en ambulante setting. Het voelt wel aanlokkelijk, veel minder reistijd en minder benzine geld. Vooral minder de reistijd lijkt mij heerlijk, fijn op de fiets naar het werk, heb ik meteen wat beweging en frisse lucht.
Daar speelt waarschijnlijk minder agressie en verslaving dan op mijn huidige plek, gezien ik daar ook met dak& thuislozen werk, waarbij vaak heftigere psychiatrie en verslaving speelt, gezien er geen stabiele basis is en begeleiding/behandeling/medicatie.

Graag hoor ik van anderen hun ervaring of mening!
Bij de andere locatie zal ik ook vragen hoe het daar is en hoe hun ermee omgaan (weet dat er een paar ook wonen waar ze werken).
<<

Anoniem236

Bericht 03 Apr 2015 19:09

Re: Werk & studie biechttopic

Ik denk dat wij hetzelfde werk hebben. Ik werk ook niet in mijn eigen woonplaats en vind dit erg prettig. De stad waar ik werk is redelijk groot en de meeste collega's wonen wel in dezelfde stad als het werk. Zij ervaren dit niet als probleem, ik denk ook omdat het wel een grote stad is. Gelukkig hebben wij zowel op de woonvorm als ambulant, niet veel met agressie te maken.
Ik woon in een kleiner stadje, als ik de kans zou krijgen zou ik hier niet gaan werken. Ik wil geen cliënten tegen komen in de supermarkt of in de wachtkamer van de huisarts bij wijze van. Maar die kans is dus groter omdat de stad kleiner is.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 13 Apr 2015 09:30

Re: Werk & studie biechttopic

Hier het biechtje weer die 9 april antwoord zou krijgen. Tot nu toe nog niets gehoord. Zal vandaag bellen met de vraag of het akkoord is dat ik die weken vakantie heb en op een bepaalde dag in de week vrij ben..
Wil weten waar ik aan toe ben, over 4 weken begin ik weer, maar de gastouder moet mijn planning ook weten!
Ik baal gewoon echt van mijn werk.
<<

Anoniem181

Bericht 14 Apr 2015 09:49

Re: Werk & studie biechttopic

*weg*
Laatst gewijzigd door Anoniem181 op 15 Apr 2015 09:58, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13527

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:29

Bericht 14 Apr 2015 09:52

Re: Werk & studie biechttopic

Als hij jou om begrip vraagt, zou je hem eens kunnen vragen of hij andersom wel begrip heeft voor jouw situatie. Hij kan jou wel om begrip vragen, maar jij kunt je dat begrip helemaal niet veroorloven, jij hebt dat geld gewoon nodig, punt. Ik vraag me af of dat wel tot je baas doordringt.

En eerlijk gezegd zou ik er zelf denk ik weinig begrip voor op kunnen brengen. Ik vind niet dat je mensen moet aannemen als je niet zeker weet of je ze wel kunt betalen.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Anoniem313

Bericht 14 Apr 2015 10:07

Re: Werk & studie biechttopic

Eens met Susan. Mijn eerste prioriteit zou in jouw geval ook niet zijn hoe ik dit netjes zou kunnen brengen, maar zorgen dat ik mijn salaris krijg. Ik vind het niet OK van jouw leidinggevende om het op overmacht te gooien: dit valt onder zijn verantwoordelijkheid. Ik zou het dus ook bij hem neerleggen: jij kunt niet werken zonder salaris, hoe gaat hij dit oplossen?
<<

Anoniem181

Bericht 14 Apr 2015 14:00

Re: Werk & studie biechttopic

-
Laatst gewijzigd door Anoniem181 op 09 Feb 2016 20:56, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 01 Mei 2015 15:57

Re: Werk & studie biechttopic

--
Laatst gewijzigd door Biechtje op 02 Mei 2015 09:31, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem166

Bericht 01 Mei 2015 18:06

Re: Werk & studie biechttopic

Jeetje, wat vervelend, Biechtje. Het niet naar je zin hebben op je werk is zo naar.

Met een vaststellingsovereenkomst behoud je inderdaad het recht op WW, maar wel als de totstandkoming ervan en de inhoud van de overeenkomst aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet het van de werkgever uitgaan, moet de werknemer niets te verwijten zijn etc. Volgens mij staat er op de website van het UWV zelfs een voorbeeld van een vaststellingsovereenkomst. Ik zou alleen niet te snel dit pad bewandelen, maar toch mijn best doen voor de baan. Het is maar de vraag of je werkgever hieraan mee wil werken, want doorgaans betalen ze dan ook nog twee maanden extra loon.
<<

Ilovethe90s

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3154

Geregistreerd: 03 Sep 2013 22:14

Bericht 01 Mei 2015 19:02

Re: Werk & studie biechttopic

Dat is een rotsituatie biechtje.
Ik heb ervaring met een vaststellingsovereenkomst en daar moeten wel een paar duidelijke punten in staan om recht op ww te kunnen behouden. Zo moet het initiatief van de werkgever komen en er in staan dat de werknemer er niks aan kan doen (dat de werknemer geen enkel verwijt kan worden gemaakt). Heb je rechtsbijstand? Neem anders even contact op om te vragen of dit een mogelijkheid is. Niet alle werkgevers werken hier zomaar aan mee. Ik zag het destijds niet aankomen dus dat is toch een iets andere situatie.
<<

Ilovethe90s

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3154

Geregistreerd: 03 Sep 2013 22:14

Bericht 01 Mei 2015 19:04

Re: Werk & studie biechttopic

Biechtje schreef:Ik ben momenteel werkeloos en ontvang een WW-uitkering, nu heb ik afgelopen een sollicitatiegesprek gehad voor een functie voor het werven van donateurs. Deze was doorgestuurd door het UWV, ik heb tijdens het gesprek aangegeven dat verkoop niet mijn sterke kant is en ik twijfel aan mijn geschiktheid. Echter het bedrijf heeft aangegeven dat ze er wel vertrouwen in hebben en ik mag de training gaan doen. 2 keer 3 uur training en daarna 3 uur mee bellen met iemand en hierna zou ik dan een 0 uren contract krijgen voor 3 maanden en hierna eventueel een urencontract.

Het gaat om een functie voor 12 uur, verdeeld over 4 dagen. Daardoor moet ik voor 4 dagen opvang regelen voor de kleine, wat qua kinderopvang niet ideaal is aangezien ik maar 3-4 uurtjes nodig heb.
Daarnaast zie ik het werk echt niet zitten, heb callcenter ervaring en vond het verkopende aspect enorm vervelend. Nu weet ik dat als ik weiger en de uwv erachter komt ik mijn uitkering kwijt ben.

Wat zouden jullie in dit geval doen?
Hoe gaat het met deze biecht?
<<

Lenthe

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1277

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:10

Bericht 01 Mei 2015 21:04

Re: Werk & studie biechttopic

Klopt, met een vaststellingsovereenkomst ga je akkoord met Ontslag op basis van wederzijds goedvinden. Je hebt dan nog steeds recht op ww.

http://www.ontslagspecialist.nl/vastste ... komst.html
Inhoud van de overeenkomst
Wat wordt in de overeenkomst opgenomen?

In de eerste plaats worden de algemene gegevens van partijen opgenomen, zoals namen, adressen, maar ook de functie van werknemer en de datum van indiensttreding.

Verder wordt de reden van beëindiging van de arbeidsovereenkomst vermeld. Om problemen met het verkrijgen van een ww-uitkering te voorkomen, dient dit een 'neutrale' reden te zijn, bijvoorbeeld bedrijfseconomische redenen of een verstoorde arbeidsrelatie die niet verwijtbaar is aan werknemer.

Daarnaast dient - uiteraard - de beëindigingsdatum van de arbeidsovereenkomst te worden opgenomen en de eventuele ontslagvergoeding die werknemer uitbetaald krijgt.

Voorts kan worden afgesproken:

of werknemer voor de restant duur van de arbeidsovereenkomst wordt vrijgesteld van werk;
of werknemer de resterende vakantiedagen al dan niet krijgt uitbetaald;
of werknemer nog bepaalde bedrijfseigendommen (bijv. laptop, telefoon) moet teruggeven;
of werknemer na beëindiging arbeidsovereenkomst nog gebonden is aan een concurrentiebeding of relatiebeding.
Tenslotte wordt er meestal afgesloten met de bepaling dat partijen elkaar 'finale kwijting' verlenen na nakoming van de afspraken genoemd in de overeenkomst. Omdat partijen daarmee verklaren niets meer van elkaar te vorderen te hebben, is het van uiterst belang dat de gemaakte afspraken betreffende de rechten en plichten van partijen 'compleet' zijn.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 02 Mei 2015 09:32

Re: Werk & studie biechttopic

Bedankt voor alle reacties. Ik ga alles goed doornemen en kijken of 'we' er wat mee kunnen.

Ik hou jullie op de hoogte.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 07 Mei 2015 11:35

Re: Werk & studie biechttopic

Eens kijken of ik een samenhangend verhaal kan schrijven.
Het gaat om de vakantieplanning bij ons op kantoor.
Ieder jaar is 1 bepaalde week in de zomer een probleem. Dan is het nl. feest in de stad waar ik werk. De meeste collega's wonen ook in de stad en willen die week vrij. Ikzelf woon er niet en eerlijk gezegd kan dat hele feest me gestolen worden.
Dus je zou zeggen dat ik die week dan mooi kan werken. Ware het niet dat ik ook rekening moet houden met de bouwvak van mijn vriend. De feestweek valt altijd in de bouwvak van mijn vriend.

De afgelopen jaren ben ik wel eens vrij geweest die week, maar vaak genoeg heb ik gewerk. Mijn vriend regelde dan dat hij een week voor of na zijn bouwvak nog vrij en dan konden we toch altijd 2 weken op vakantie. Ik ben dus vaak genoeg wel flexibel geweest.

Voor de rest werd de minimale bezetting geregeld door iedere andere collega in die week voor 1 dag terug te laten komen. Dit viel niet in goede aarde maar morrend en zuchtend werd er akkoord gegaan.
Zo ook dit jaar.

De bouwvak van mijn vriend is een week opgeschoven en ik was in de veronderstelling dat de feestweek in de 1e week van de bouwvak viel. Ik heb dan ook laten vallen dat ik die week eventueel wel kon werken. Verder waren er nog wel wat collega's die ieder een dag terug wilden komen, helemaal prima.

Maar deze week keek ik nog eens goed naar de weken en de feestweek valt niet in de 1e maar in de 2e week van de bouwvak. Probleem want we willen graag de 2e en 3e week van de bouwvak weg. Dit heb ik aangegeven bij de leidinggevende en hij ging akkoord.
Ik vond het wel lullig voor mijn collega's maar ik kan dit jaar niet anders.
Mijn leidinggevende ging verder bij iedereeen langs wie welke dag kon werken en daar is hij goed uit gekomen dus alles prettig geregeld zou je zeggen.

Nou, nee dus. Toen hij buiten gehoorsafstand was werd er weer flink geklaagd en iedereen vond het belachelijk dat hij/zij weer een dag terug moest komen.
Een paar collega's hebben nu kutopmerkingen naar mij toe gemaakt dat "sommige collega's niet collegiaal zijn" en of ik in de zomer nu 'weer' op vakantie moet. (Ik ga over een paar weken ook 1.5 week op vakantie). En dat het 'altijd dezelfden zijn die er voor op moeten draaien'.
Dit zeggen ze in het voorbijgaan of met de rug naar me toe zodat het lastig wordt er normaal met ze over te praten, maar ik voel de steken onder water wel.

Ik werk nu 10 jaarbij dit bedrijf. We zijn met een klein clubje (ongeveer 10 mensen) en bestaat voornamelijk uit vrouwen. Er wordt heel wat af geroddeld over collega's die er niet zijn en ik weet dat er op mijn vrije dag ook genoeg nare dingen over mij worden gezegd (dit heb ik gehoord van een collega die kennelijk haar geweten wou sussen).
ik heb me in de 10 jaar dat ik hier werk altijd een beetje een buitenbeentje gevoeld. Als we samenwerken lijken we elkaars beste vriendinnen maar ondertussen..

Verder is het werk wel leuk en als ik de roddels negeer is het best uit te houden maar nu kan ik dat niet. Ik trek het me heel erg aan dat collega's mij kennelijk iets kwalijk nemen en vind het erg dat er negatief over mij gedacht wordt. Ik weet, aardig gevonden willen worden, of bang zijn om niet aardig gevonden te worden is een zere plek die uit mijn verleden stamt en waar ik nog steeds gevoelig voor ben. En nu wordt de wond weer opengereten. Ik heb er vannacht niet van geslapen zelfs.
Mijn vriend zegt dat ik me veel te druk maak en juist blij moet zijn dat ik voor mezelf op ben gekomen. En het feit dat mijn collega's zo reageren betekent volgens hem dat ze kwaad op zichzelf zijn dat zij wel ja hebben gezegd en dat ze dat nu op mij afreageren. Hij zal wel gelijk hebben maar dat voelt nuniet zo. Hoe denken jullie hier over?

Ok, hoeveel kan je schrijven over zoiets kinderachtigs zullen jullie wel denken maar iig bedankt voor het lezen!
<<

Silly-One

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11224

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:18

Woonplaats: B.rabant

Bericht 07 Mei 2015 11:46

Re: Werk & studie biechttopic

Ik zal de collega's eens aanspreken op hun gedrag. Dat als ze er een probleem mee hebben dat ze het gelijk hadden moeten zeggen tegen de baas en niet pas als hij de ruimte uit is. Plus laat ze maar tegen jou zeggen dat ze een probleem hebben met je, dan kan je misschien kijken wat je kan doen om minder in hun allergie te zitten.
Het is inderdaad wel vrouwen eigen dan geniepige. Je bent niet per se op je werk om aardig gevonden te worden, je bent daar om je werk te doen. Natuurlijk is een leuke werksfeer prettiger werken. Helaas heb je dat niet altijd voor het zeggen.
Ergens proef ik namelijk in je verhaal dat je diep van binnen niet heel gelukkig bent op je werk, ondanks dat de werkzaamheden leuk zijn.
____________________
Verbouwingsinsta @bduintje_klus
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5684

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:32

Bericht 07 Mei 2015 11:48

Re: Werk & studie biechttopic

Ik kan me je gevoel zeker voorstellen maar ik denk ook net als je vriend dat je je te druk maakt. In de 10 jaar dat je er nu werkt, hoe vaak heb je die week wél gewerkt?
Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. 21-07-2019
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 07 Mei 2015 11:55

Re: Werk & studie biechttopic

Silly one, het klopt dat ik niet helemaal lekker zit op mijn werk. Dat aanspreken op gedrag vind ik juist erg moeilijk maar zou misschien wel een goed voor me zijn. Ik heb dat nog nooit eerder gedaan.

Helix, ik denk dat ik de helft van de tijd wel gewerkt heb, en daarnaast een keer een paar dagen ik die week.

Nu ik het hier heb opgeschreven kan ik het ook wel weer een beetje relativeren en realiseer ik me dat de slapeloze nacht het niet waard is geweest..

Ik weet gewoon niet zo goed hoe hier mee om te gaan...
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5684

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:32

Bericht 07 Mei 2015 11:57

Re: Werk & studie biechttopic

Mooi dat je het zo een beetje kunt relativeren.

Ben het wel eens met wat Silly-one zegt, maar collega's ergens op aanspreken is natuurlijker makkelijker gezegd dan gedaan. En als je het al doet heb je grote kans dat ze huichelachtig gaan doen en beweren dat het niet aan jouw adres gericht was... Sterkte!
Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. 21-07-2019
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 07 Mei 2015 16:01

Re: Werk & studie biechttopic

Ja Helix, daar ben ik inderdaad ook een beetje bang voor. Als ik het ter sprake breng dat ze dan ineens geen idee hebben waar ik het over heb ofzo.

Anyway, ik denk dat ik het gewoon maar even op zijn beloop laat, maar even zien hoe de sfeer zich verder ontwikkelt.
Het zou misschien ook goed zijn om me heen te kijken naar ander werk. Ik zit hier zo'n beetje vastgeroest, als ik eerlijk ben. En iedere keer heb ik wel iets te zeuren over mijn collega's. Ik ben gewoon zo op ze uitgekeken, haha.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 08 Mei 2015 20:42

Re: Werk & studie biechttopic

Ik doe de opleiding Verzorgende in de thuiszorg en moet nu een stelling hebben voor de profilering. Ik ben maar korte tijd hier in de thuiszorg en ben nog geen geschikt onderwerp tegengekomen maar moet volgende week al iets inleveren. Wie kan mij wat tips geven? Vind het zo moeilijk om een geschikte stelling te bedenken, zijn er al 3 afgekeurd.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 08 Mei 2015 22:06

Re: Werk & studie biechttopic

Ilovethe90s schreef:
Biechtje schreef:Ik ben momenteel werkeloos en ontvang een WW-uitkering, nu heb ik afgelopen een sollicitatiegesprek gehad voor een functie voor het werven van donateurs. Deze was doorgestuurd door het UWV, ik heb tijdens het gesprek aangegeven dat verkoop niet mijn sterke kant is en ik twijfel aan mijn geschiktheid. Echter het bedrijf heeft aangegeven dat ze er wel vertrouwen in hebben en ik mag de training gaan doen. 2 keer 3 uur training en daarna 3 uur mee bellen met iemand en hierna zou ik dan een 0 uren contract krijgen voor 3 maanden en hierna eventueel een urencontract.

Het gaat om een functie voor 12 uur, verdeeld over 4 dagen. Daardoor moet ik voor 4 dagen opvang regelen voor de kleine, wat qua kinderopvang niet ideaal is aangezien ik maar 3-4 uurtjes nodig heb.
Daarnaast zie ik het werk echt niet zitten, heb callcenter ervaring en vond het verkopende aspect enorm vervelend. Nu weet ik dat als ik weiger en de uwv erachter komt ik mijn uitkering kwijt ben.

Wat zouden jullie in dit geval doen?
Hoe gaat het met deze biecht?


Sorry zag het nu pas. Ik heb samen met mijn man besloten UWV stop te zetten, zodat ik niet verplicht ben op alles ja te zeggen.
<<

Anoniem286

Bericht 09 Mei 2015 16:45

Re: Werk & studie biechttopic

Biechtje schreef:Ik doe de opleiding Verzorgende in de thuiszorg en moet nu een stelling hebben voor de profilering. Ik ben maar korte tijd hier in de thuiszorg en ben nog geen geschikt onderwerp tegengekomen maar moet volgende week al iets inleveren. Wie kan mij wat tips geven? Vind het zo moeilijk om een geschikte stelling te bedenken, zijn er al 3 afgekeurd.


Volgens mij kun je er beter een gewoon topic van maken dan een biecht. dan lezen meer mensen het. Wat voor een onderwerpen zijn jouw opgevallen waarover je jezelf verbaasde of verwonderde? Wat vind je omslachtig of waar loop je tegenaan? Dat zijn vaak goede onderwerpen daarvoor.
<<

Biechtje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4276

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:53

Bericht 12 Mei 2015 13:47

Re: Werk & studie biechttopic

Ik moet echt even spuien. Eind van deze maand stop ik op mijn huidige werk, nog 2-3 weken te gaan dus, en het is verschrikkelijk. Ik heb niet zoveel zin om het hele verhaal neer te zetten maar ik kreeg vanmorgen zo'n (onterechte, vind ik) rotopmerking naar m'n hoofd en ik word daar zo verdrietig van. Ik doe m'n best om er tot het laatst wat van te maken, maar iedereen loopt zo te klagen en te zeuren en floept alles er maar er wat dwars zit. Er hangt zo'n negatieve sfeer. Het is nog maar heel even doorzetten, ik weet het, maar het is gewoon even niet leuk meer :-( Ik stap zelf op trouwens, mede omdat het al lang zo gaat. Bah.
VorigeVolgende

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers