Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


"Geen forums beschikbaar"

<<

Girli

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3528

Geregistreerd: 06 Sep 2013 16:20

Bericht 07 Sep 2013 23:43

"Geen forums beschikbaar"

"Geen forums beschikbaar" was de foutmelding die ik kreeg na het aanmelden. Via het oude forum is het alsnog gelukt om hier te komen. Is het een idee om daar ergens een topic/melding voor te maken, zodat als mensen dat probleem hebben ze het ergens kunnen melden o.i.d.? Nu ging het via het oude forum, maar als dat uit de lucht gaat, dan is die optie er niet meer.
<<

Burgemeester Nicky

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 5306

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:30

Bericht 07 Sep 2013 23:52

Re: "Geen forums beschikbaar"

Dit is een speciale foutmelding die bij gebruikers is ontstaan die zich tussendonderdagavond en zaterdagavond hebben geregistreerd. Als het goed is heeft iedereen nu weer toegang tot het forum. Daarnaast zijn er herinneringsmails verstuurd naar alle inactieve gebruikers waardoor ze zich opnieuw kunnen activeren als dat nog niet gelukt is. Er zijn genoeg topics hier waar fouten gemeld kunnen worden, maar daar moet je je voor aan kunnen melden. Daar zit juist in dit geval het probleem.

Wij zijn perfect via social media te bereiken, eventueel mag het biechtaccount in die situatie worden ingezet om hier een melding te maken van een probleem of een mail sturen naar zegmaaryes@gmail.com is ook te bereiken voor problemen.
<<

Girli

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3528

Geregistreerd: 06 Sep 2013 16:20

Bericht 08 Sep 2013 00:27

Re: "Geen forums beschikbaar"

Ik had wel een e-mail gestuurd naar info@zegmaaryes.nl, maar die was niet aangekomen. Eerst kreeg ik een mail dat de bezorging vertraagd was en daarna een mail dat het niet was aangekomen. Dat e-mailadres staat genoemd bij de registratie. Misschien kan dat dan gewijzigd worden in het adres dat je in je post noemde?

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers