Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wat zijn jouw weekend plannen?

<<

Anoniem135

Bericht 07 Sep 2013 11:23

Re: Wat zijn jouw weekend plannen?

Wij hebben lang weekend tot en met dinsdag.Dochter en ik zitten nu nog rustig de zaterdag op te starten,straks gaan we richting mijn vriend en daar blijven we tot morgen avond. Maandag kindermiddag op de kermis en dinsdag weer lekker bij vriend thuis.
<<

Ella

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3276

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:44

Bericht 07 Sep 2013 11:27

Re: Wat zijn jouw weekend plannen?

Vandaag lekker rommelen, beetje opruimen, wassen doen e strijken. Morgen krijgen we visite. Daar heb ik echt zin in.
<<

Mika

Noob

Berichten: 58

Geregistreerd: 01 Sep 2013 22:03

Bericht 07 Sep 2013 13:16

Re: Wat zijn jouw weekend plannen?

Lekker niet zoveel! Vanavond rustig op mn werk, dus ik mag lekker thuisblijven! Nu even de badkamer aan het poetsen en de stofzuiger flink over de bovenverdieping. Manlief is aan het mountainbiken en als die terug is, nog wel even naar mn werk want ben mn bril vergeten. Dus een doelloos ritje maar even wat leuker maken samen. Vanavond feest van de vader van een goede vriend van ons die 60 wordt. En morgen nog lekker nix! Er is een festival in het naastgelegen dorp, maar als het regent gaan we daar lekker niet heen!
Carpe Diem!
<<

Aardbeitje

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 118

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:41

Bericht 07 Sep 2013 13:29

Re: Wat zijn jouw weekend plannen?

Ga straks even langs mn ouders. Die zijn gisteren teruggekomen van vakantie. Vanavond heb ik een verjaardag/schuurfeest. Nog nooit naar zo'n feest geweest dus ben heel benieuwd. Morgen geen plannen. Waarschijnlijk bijkomen van vanavond.
<<

Anoniem157

Bericht 07 Sep 2013 13:32

Re: Wat zijn jouw weekend plannen?

We hebben net boodschappen gedaan, en verder nog geen plannen voor vandaag. Morgenvroeg moet ik sporten en smiddags komen schoonzus en zwager.
<<

Rouxxxe

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 649

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:06

Bericht 07 Sep 2013 14:16

Re: Wat zijn jouw weekend plannen?

Ik heb gisteravond met twee vriendinnen samen gegeten en daarna zijn we naar een kunstfestival gegaan.
Vanmorgen even naar de winkels geweest en straks op visite bij mn opa. Vanavond ga ik borrelen met mn ouders en hun vakantiefoto's bekijken.
Morgen geen plannen, wil wel ff het huishouden gaan doen.
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers