Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Meeting Leiden 28 september!

<<

Anoniem 63

Bericht 27 Sep 2013 08:44

Re: Meeting Leiden 28 september!

Ik ga vanmiddag reserveren! Gezellig voor 5 personen dus! Als er elkaar allemaal even pm en met mobiele nrs. kunnen we inderdaad via What's App contact houden. Dat herkennen komt meestal wel goed is mijn ervaring maar we kunnen foto's of omschrijvingen uitwisselen via wa anders zaterdag....
Ik laat t weten als de reservering staat en onder welke naam! Nu gauw aan t werk :p
<<

Anoniem 63

Bericht 27 Sep 2013 15:20

Re: Meeting Leiden 28 september!

Reservering staat! Details vanavond in pm!
<<

Aardbeitje

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 118

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:41

Bericht 27 Sep 2013 17:40

Re: Meeting Leiden 28 september!

Leuk! Ik heb jullie een PM gestuurd met mn nr. Ik heb volgens mij een redelijk duidelijke what's app foto. Dus makkelijk te herkennen.
Vorige

Terug naar Meet & greet

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers

cron